fbpx
Connect with us

SPELTIPS Karlskrona – Oskarshamn; Ska Oskarshamn hänga på toppen ikväll!

Publicerad

on

Ikväll tar Karlskrona emot topplaget Oskarshamn i division ett södra. Det är ett hett derby som båda självklart vill vinna. Dock är förutsättningarna helt annorlunda för de båda lagen. Oskarshamn krigar i toppen och har verkligen känning på en kvalplats. Karlskrona däremot är indragen i bottenstriden och nedflyttning. Undertecknad ser ett stort spelvärde i att Oskarshamn tar hem alla tre poängen i kvällens drabbning. Spelet rak 2:a till 1,90 är taget. Spelet spelas på mobilebet. Spelet blir också en dubbel tillsammans med Falkenberg – som finns att läsa längst ner på sidan. Oddset på dubbeln är hela 2,93 på mobilebet.

SpelanalysBildresultat för karlskrona fotboll Karlskrona;

Karlskrona började serien övertygande men de har tappat efter sommaren, dock är de väldigt bra hemma. Hemma har Karlskrona bara förlorat tre av tolv matcher. Det som är smolk i bägaren är att av dess tolv matcher är åtta kryss. Det innebär att det bara är två segrar, vilket är för dåligt på hemmaplan.

Nu har de blivit indragna i bottenstriden, det är bara två poäng ner till kval som Skövde innehar i skrivande stund, och till direkt nerflyttning är det endast fyra poäng. Nu blir det extra viktigt att ta med sig poäng i alla hemmamatcher. Vi tror det blir ett lågt spelande Karlskrona som kommer att leva på kontringar.

Det man har varit extremt dålig på under säsongen är det defensiva spelet – Karlskrona har släppt in hela 44 mål på 23 matcher, det håller inte i någon serie. Det finns en liten ljusning i den just nu mörka tunneln, de två sista matcherna har det blivit en seger och ett kryss. Senast 1-1 mot Grebbestad och matchen innan blev det seger borta mot Skövde med 1-0. Nu är dessa två bottenkonkurrenter, så kvällens derby blir klart tuffare.

Spelanalys Bildresultat för oskarshamn fotboll Oskarshamn;

Till skillnad från dagens motstånd har Oskarshamn gått fantastiskt bra, lite överraskad är undertecknad som följt Oskarshamn i snart tio år. Klubben växer sakta men säkert. De ser till att plocka in alla duktiga spelare runt om i grannkommunerna som spelar i lägre divisioner, och utvecklar dessa till riktigt bra spelare. Nu är man med i det absoluta toppskiktet i division 1 södra.

Senaste hemmamatchen blev seger med 1-0 mot andra placerade nykomlingen Torn. Detta göra att Oskarshamn bara har en poäng upp till kvalplats. Att man ska kunna ta första platsen ses som en omöjlighet – Mjällby är alldeles för starka, även om det återstår sju omgångar är denna plats vikt för dem. Oskarshamn har bara fyra förluster i serien, man har gjort hela 44 mål till idag på 23 omgångar, detta måste anses vara mycket bra. De har dock släppt in 29 mål och det är mindre bra, men det räcker just nu för att vara ett topplag.

De två senaste matcherna har man mött ettan och tvåan i serien. Som vi skrev tidigare tog man hem alla tre poängen i senaste matchen mot Torn 1-0, innan dess fick man se sig besegrad av Mjällby med 1-3 hemma. Nu möter man ett desperat Karlskrona, men vi tror att detta inte kommer att stoppa Oskarshamns jakt efter en kvalplats till superettan.

Värdeanalys;

 • Karlskrona har för många kryss hemma mot sämre lag.
 • Karlskrona har släppt in 44 mål på 23 matcher.
 • Karlskrona har bara lyckats göra 29 mål på 23 matcher.
 • Karlskrona är indragen i den absoluta bottenstriden.
 • Oskarshamn kommer från en mycket fin 1-0 seger senast mot Torn, man vände tillbaka på rätt spår igen efter att förlorat matchen innan mot Mjällby.
 • Oskarshamn kan ta en kvalplats, men det innebär att man måste vinna matcherna mot sämre lag också.
 • Oskarshamn är bättre borta än hemma.
 • Oskarshamn har gjort hela 44 mål framåt på 23 omgångar.

Spelförslag Karlskrona – Oskarshamn;

 • Matchstart: 19,00

 • Arena: Karlskrona IP, publikrekord 3841

 • Spel 1: Oskarshamn 2:a 

 • Odds: 1,90 gånger pengarna

 • Spel 2 :Dubbel med Falkenberg

 • Odds: 2,92 gånger pengarna

 • Spelbolag: mobilebet

Ta del av den fantastiska kampanjen nedan. Sätt in 200 och spela för 800 på

Gå till kampanj

SPELTIPS Falkenberg – Brage; Två fina spel på hemmaseger!

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen