fbpx
Connect with us

SPELTIPS Falkenberg – Brage; Två fina spel på hemmaseger!

Publicerad

on

Det allsvenska avancemanget kommer allt närmare för Falkenberg. Men för att inte ytterligare släppa in AFC Eskilstuna i kampen om direktplatsen är tre poäng mot Brage ett måste. Undertecknad hittar två bra spel att lägga in på kvällens match. Falkenberg att vinna, till fina odds 1,54, denna kommer vi även använda i vår kommande dubbel. Vi spelar också hcp Falkenberg -1 och vinst till 2,30 i odds . Vi spelar bägge spelen på mobilebet .

SpelanalysRelaterad bild Falkenberg;

Det var nog inte allt för många som hade tippat Falkenberg som ett av de två lagen som skulle ta steget upp i allsvenskan till nästa säsong. Jag var i varje fall inte en av dessa. Men avancemanget börjar mer och mer närma sig och med bara sex omgångar kvar ligger man tvåa med sex poäng ner till AFC Eskilstuna på kvalplatsen. Men alla vet som bekant att det kan svänga fort. Minsta poängtapp för Falkenberg och AFC kan blanda sig i kampen. Nu ställs Falkenberg mot Brage hemma och det är inget annat än tre poäng som står på programmet för Hans Eklunds grabbar

Man har vunnit sina två senaste matcher på ett ganska så betryggande sätt, mot Gefle 3-0 och Jönköpings Södra 2-0) Totalt på sina sex senaste matcher har man vunnit fem och enbart förlorat en. ”Denna match spelade givetvis undertecknad på,det är med stora förhoppningar de inte sviker oss ännu en gång”. Det är alltså med vind i seglet man tar emot Brage.

SpelanalysRelaterad bildBrage;

Att vara nykomling har sina upp en duns, så också med Brage. Nykomlingar gör alltid en bra vår, sen blir det tungt och man börjar tappa i formen. Den sviktande formen har gjort sig till känna även i Borlänge gänget under de tre senaste matcherna. Efter 1-0 vinsten mot Frej har man nämligen förlorat tre raka matcher. Först tappade man en 2-0 ledning till förlust 3-2 mot Norrby hemma. Sen har man åkt på två storförluster med 4-1 mot såväl Helsingborg som Örgryte. Jag har svårt att se att Brage på uppstuds ska kunna vända den negativa trenden just mot Falkenberg borta. Jag tror helt enkelt att man inkasserar sin fjärde raka förlust. trots detta har man gjort en fantastisk säsong så här långt.

Värdeanalys;

 • Falkenberg har vunnit fem av sina sex senaste matcher.
 • Falkenberg har vunnit de tre senaste inbördes mötena. ( Är egentligen ointressant, ny match nya förutsättningar.)
 • Falkenberg har vunnit betryggande i de två senaste matcher mot Gefle 3-0 och J-Södra 2-0.
 • Hans Eklunds mannar jagar direktplats till Allsvenskan.
 • Brage har gjort en kanon säsong,har inget mer än placering att spela för.
 • Brage har förlorat tre raka matcher.
 • Brage har två storförluster (4-1) mot HIF och Örgryte i bagaget.

Spelförslag Falkenberg – Brage;

 • Matchstart: 19,00

 • Arena: Falcon Alkoholfri Arena, kapacitet 5665

 • Spel 1: Falkenberg 1:a. ”Denna kommer vi använda i kommande dubbel”.

 • Odds: 1,54 gånger pengarna

 • Spel 2 : hcp Falkenberg -1 och vinst.

 • Odds: 2,30 gånger pengarna

 • Spelbolag: mobilebet

Ta del av den fantastiska kampanjen nedan. Sätt in 200 och spela för 800 på mobilebet

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen