Alla SpeltipsBettingpanelenFotbollSuperettan

Speltips Värnamo – AFC Eskilstuna; högt värde på 2:an, måste testas!

Halmstad floppade igår, detta ger AFC försprång vid vinst ikväll.

Halmstad floppade rejält igår, Norrby tog överraskande alla poängen i matchen på Borås Arena. Detta gjorde så Halmstad inte klev förbi AFC i tabellen, istället får nu AFC möjligheten att dra ifrån ikväll när man möter Värnamo borta. Det kommer inte bli en enkel match, men med oddsen som bjuds på kvällens match kan vi inte låta bli att spela AFC seger. När Halmstad förlorade igår gick också vår dubbel fel, detta gjorde spelhelgen urusel. Trots en dålig helg så var september en fantastisk spelmånad, 36 spel rätt av 46 möjliga.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar.Alla spel läggs på bet365 

AnalysBildresultat för värnamo fotbollVärnamo

För IFK Värnamos del är den här matchen av allra yttersta betydelse. Laget går en strid om att undvika nedflyttning just nu och är i skriande behov av tre poäng. Efter Landskronas makalösa förlust mot Frej under söndagen har man nu chans att skapa avstånd nedåt och känna sig något tryggare i kampen om att inte hamna på direkt nedflyttningsplats. För tillfället har man en poäng till godo på Landskrona.
Men för att ta tre poäng lär det krävas något utöver det vanliga. Lagets form är inte den bästa. Man kommer ifrån två raka förluster, mot Degerfors och Norrby. Med tanke på tabellpositionen jobbar man för tillfället i motvind och det känns inte helt klart att laget ska lyckas vända den negativa trenden. Nu får man besök av topplaget AFC Eskilstuna som man haft extremt svårt för i de senaste matcherna då lagen mött varandra. I de två senaste inbördes mötena har Värnamo nämligen fått stryk med hela 4-0 och 5-0. Blir det en upprepning den här gången? Nja, kanske inte så stora siffror, men i alla fall en otroligt svår match i ett prekärt skede på säsongen.

Värdeanalys Värnamo;

 • Värnamo har gjort en fantastik uppryckning efter sommaren.
 • Värnamos 8 nya spelare som togs in, har verkligen varit värt pengarna.
 • Värnamo måste vinna för att kunna klara ett kontrakt
 • Värnamo har innan de två senaste matcherna haft nio matcher i rad utan förlust.
 • Värnamo har Cederquist på femte plats i skytteligan med 10 mål.
 • Roar Hansen har fått gå åt sidan och Jonas Thern har gått in som ansvarig.
 • Värnamo har förlorat de två senaste matcherna och släppt in två mål i bägge matcherna.
 • Värnamo har miserabla 24-42 i målskillnad på 24 matcher.
 • Värnamo har hemma 13-19 i målskillnad.

AnalysBildresultat för afc eskilstunaAFC Eskilstuna;

Värnamo krigar kring nedflyttningsstrecket. I AFC Eskilstuna däremot råder det annan stämning. Här krigar man för allsvenskt avancemang. Man innehar för närvarande tredjeplatsen, som innebär kval, med två poängs marginal till Halmstad. Men tack vare hallänningarnas sena förlust mot Norrby under söndagen har AFC nu chans att rycka ifrån. Vid seger på måndagskvällen har man fem poängs avstånd med lika många omgångar kvar att spela.
Hur är då förutsättningarna för seger? Jo, de är väldigt goda. Laget är obesegrade i hela tolv raka superettan matcher och även i sina sex senaste bortamatcher. På sina sex senaste matcher totalt har man vunnit fyra och spelat två oavgjorda, bland annat mot serietvåan Helsingborg. Med andra ord är formen på topp och nu ska man alltså ta sig an Värnamo som blivit lite av en drömmotståndare för AFC Eskilstuna. AFC Eskilstuna har vunnit tre av de fyra senaste inbördes mötena, de två sistnämnda med förkrossande 4-0 och 5-0. Nu kan ju allt hända i denna serie, det såg vi igår mellan Norrby – Halmstad, men ikväll kommer AFC ta alla poängen även om det säkert inte blir en lätt match.

Värdeanalys AFC Eskilstuna;

 • AFC Eskilstuna har vunnit fyra av sina sex senaste matcher.
 • AFC Eskilstuna har vunnit tre av de fyra senaste inbördes mötena, varav de två senaste med 4-0 och 5-0.
 • AFC Eskilstuna är obesegrade i tolv raka matcher.
 • AFC har bara släppt in 12 mål på 24 matcher, detta är otroligt bra.
 • AFC har bara förlorat två matcher på hela serien.
 • AFC har bara gjort 35 mål, vilket är mindre smickrande.
 • AFC bästa målskytt är Ninamani han har bara gjort 6 mål.
 • AFC är bättre hemma än borta.

Spelförslag;Värnamo – AFC Eskilstuna.

 • Matchstart: 19,00.
 • Spelstopp 18,55.
 • Arena: Finnvedsvallen , kapacitet 5000.
 • Spel 1: AFC Eskilstuna 2:a.
 • Odds: 2,30 gånger pengarna.
 • Spelbolag: bet365.

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *