fbpx
Connect with us

STRYKTIPSET LÖRDAG; Jackpott 12 miljoner, den klipper vi!

Publicerad

on

Helgen är kommen och ett nytt Stryktips med fantastiska 12 miljoner i jackpot! Vi räknar med att omsättningen kommer bli närmare 25–28 miljoner. Sex matcher var från Premier League och The Championship. Sen ångest matchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Trelleborg på Gamla Ullevi.

Första veckan Sportpanel körde hade vi 10 rätt, förra helgen blev det 11 rätt. Nu ställer vi in siktet på jackpotten 13 rätt! Vi har hittat spikarna denna helg.

Systemet kan man se längst ner efter analyser.

 

Match 1; Manchester United – Newcastle | Speltips; 1

 • Vi börjar på Old Trafford där goda råd börjar bli extremt dyra. Det känns nästan som det är sista chansen i varje match för José Mourinho. I veckan spelade  man 0-0 mot Valencia i Champions League, en prestation publiken på Old Trafford inte var speciellt nöjda med. Men trots ett mycket pressat United ska Mourinhos manskap ha riktigt goda chanser att ta tre poäng den här lördagen. Potentialen i truppen är hög och Mourinho kan mönstra bästa tänkbara lag här. Newcastle går kräftgång, och centertanken Rondón, som är ett av få offensiva vapen i laget, är skadad. Efter sju omgångar har The Magpies tagit endast två poäng. 
  • Det är osäkert just nu i Manchester United, men måste vinna spik etta.

Match 2: Burnley – Huddersfield | Speltips; 1X2

 • Sean Dyches Burnley har tagit två blytunga segrar efter den bedrövliga säsongsinledningen. Segern mot urusla Cardiff förra helgen var dock väldigt knapp där walesarna bland annat vann skotten med 13-3. Gästande Huddersfield Town är tabelljumbo efter sju omgångar med endast två inspelade poäng. Det bör dock nämnas att Hudds stött på en hel del tufft motstånd inledningsvis. De två mötena mellan lagen i fjol slutade mållöst och vi kan nog räkna oss en tät och målsnål tillställning även här. 
  • Favoriterna Burnley streckas stenhårt vilket sätter en helgardering på sin plats. Kriga in en tvåa!

Crystal Palace – Wolverhampton | Speltips; 12

 • I London ställs Crystal Palace mot lurigt motstånd på Selhurst Park. Det portugis betonade laget Wolverhampton är verkligen en riktigt pigg nykomling. Det osar klass runt vissa spelare i laget och Vargarna har faktiskt tre segrar och två oavgjorda fajter sett till de fem senaste matcherna i Premier League. Onekligen starka papper! Crystal Palace går sämre och i helgen kammade London-laget noll borta mot Bournemouth. Mycket hänger på Wilfried Zaha i hemmalaget, kan Wolves sätta stopp för ivorianen ska gästerna ha riktigt bra chans här.
  • Svår match, kan gå hur som helst, vi väljer bort krysset till förmån för skräll tvåa i match två.

Match 4: Leicester – Everton | Speltips; 1X2

 • Succélaget från 2016, Leicester City, tog sin andra raka triumf i Premier League förra helgen borta mot Newcastle. Kasper Schmeichel höll tätt mellan stolparna och landslagsmännen Harry Maguire och Jamie Vardy stod för varsitt mål. Vardy uppges dock vara tveksam till att komma till spel mot Everton. The Toffees har kantats av skador vilket har speglat resultaten. Det saknas alltjämt ett par namn i backlinjen och här får gästerna kortare vila än The Foxes eftersom Everton spelade en veckomatch Ligacupen. Där blev det förlust på straffar mot Southampton och ett par ordinarie spelare fick 120 minuter i benen. Leicester besegrade Everton på King Power Stadium i fjol med 2-0 och hemmalaget ska gälla som favorit , dock var det i fjor och det spelar absolut ingen roll nu. Vi tar med 1X2 och hoppas på en riktigt Everton skräll.
 • Alla tecknen ska med, en tvåa här och värdet ökar 1X2.

Match 5: Tottenham – Cardiff | Speltips; 1

 • Över till London igen där helgens stora favorit identifieras. Tottenham har två raka segrar i Premier League och återfinns på fjärde plats efter sju omgångar på 15 inspelade poäng. Spurs torskade i veckan mot Barcelona med 2-4 på Wembley i Champions League, men positivt för Mauricio Pochettino var att Hugo Lloris var tillbaka i målet, även fast fransmannen inte gjorde någon succé mot Barca. Vertonghen och Eriksen är alltjämt på skadelistan. Cardiff City har en riktigt begränsad trupp som inte alls känns bra nog för Premier League. Walesarna har åkt på fyra blåtiror i följd och efter sju omgångar har bortalaget tagit endast två poäng. 
  • Helgens starkaste spik.

 Match 6: Watford – Bournemouth | Speltips; 1X2 ( matematisk ) M

 • Ken Semas Watford och Bournemouth inledde säsongen långt över förväntan. Formen i hemmalaget har dock stagnerat. Sett till de tre senaste matcherna i ligaspelet har The Hornets tagit en poäng. Javi Gracia har en del skador i backlinjen inför den här fajten, bland annat den ordinarie högerbacken Daryl Janmaat. Eddie Howes Bournemouth ser fina ut. Hemmasegern mot Crystal Palace senast var knapp men skön, där Junior Stanislas gjorde det avgörande 2-1 målet från straffpunkten med mindre än fem minuter kvar av ordinarie matchtid. På förhand känns det här mötet väldigt ovisst och faktum är att fem av de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat med delad pott. Vi väljer att gå för värdet och rita ner 1X2 på kupongen vi hoppas en tvåa.
  • Helgarderingen är en chansning till större pengar.

Match 7: Middlesbrough – Nottingham | Speltips; 1

I The Championship har Tony Pulis Middlesbrough gått mycket bra.The Boro återfinns på samma poäng som serieledarna Leeds efter elva omgångar. Formen är stigande i hemmalaget samtidigt som truppstatusen är optimal nu när Adam Clayton återvänder från sin avstängning. Nottingham Forest, som slutade på 17:e plats i fjol, hade rätt stora förväntningar på sitt lag inför den här säsongen. Det vill sig dock inte riktigt för Forest som senast tappade en 2-0 ledning till 2-2 hemma mot Millwall. Portugisen Diogo Gonçalves är alltjämt avstängd i bortalaget. The Boro har endast ett poängtapp hemma på Riverside Stadium den här säsongen och känslan är att hemmalaget bör gå segrande ur den här fajten. Spik!

 • Mycket bra spik, denna ska inte Middlesbrough missa.

Match 8: Millwall – Aston Villa | Speltips: X2

 • London-laget Millwall har haft en del oflyt inledningsvis , laget är bättre än vad tabellen visar. Upphämtningen senast på The City Ground var dock ett steg i rätt riktning. Nu när The Lions återvänder hem till The Den ska poängchansen vara god, tycker många, men inte undertecknad. Faktum är att Millwall torskade blott fyra av 23 hemmamatcher i The Championship förra säsongen. Det förmodade topplaget Aston Villa presterar inte alls på den nivån som man förväntar sig. Villa har vunnit blott en av de nio senaste matcherna i ligaspelet och därför har klubben valt att sparka Steve Bruce. Detta blir räddningen för hela klubben, nu vänder det och det vänder redan i helgen. Många kallar detta ångestmötet som känns oerhört ovisst, vi tror inte det kommer bli ovisst. Aston Villa har den absolut bästa truppen i championchip, men hade också den sämsta tränaren, nu är han borta då kommer laget börja spela ut ordentligt.
  • Vi tar ställning för Aston Villa och hoppar ettan helt.

Match 9: Norwich – Stoke | Speltips: 1X2

 • De gulgröna kanariefåglarna från Norwich var nära att få med sig tre poäng från Pride Park i veckan. Matchen slutade dock 1-1 mot Derby men hade de gulgröna vunnit den matchen hade det inneburit femte raka segern för Norwich i seriespelet. Formen är således god i hemmalaget. Daniel Farke har dock fortsatt en del skadebekymmer. Stoke City har presterat under förväntan men spelarmaterialet är gediget och kunnandet i truppen finns definitivt. The Potters kommer från en seger mot Bolton senast och bortalaget bör ha bättre chanser här än vad streckningen antyder. 
  • Måla på och gå för skrällen, kom igen Stoke!

Match 10: Swansea – Ipswich | Speltips: 1

Kristoffer Nordfeldt var tillbaka i kassen i 0-0 matchen mot Wigan i veckan. Det var faktiskt Swanseas tredje match i The Championship sett till de fem senaste som slutat mållöst. Joel Asoro har en del problem med en vrist och Wilfried Bony har fortfarande inte säsongsdebuterat på grund av en skada. Frågan är vem ska göra målen åt Graham Potter? Hur som helst ska svanarna från Wales ha riktigt bra chans på poäng i helgen när Ipswich Town står för motståndet. The Tractor Boys har också stora problem med målskyttet och gästerna är faktiskt det enda laget i hela serien som fortsatt är segerlösa efter elva omgångar. 

 • Trots hård streckning så vill vi spika Swansea, laget är bra,tränaren är fantastisk, de är dessutom otroligt bra hemma. Vi spikar.

Match 11: West Brom – Reading | Speltips: 1

 •  Helgens stora favorit i den engelska andradivisionen är West Bromwich Albion. Topptippade West Brom gjorde en stark upphämtning mot formstarka Sheffield Wednesday (2-2) på Hillsborough i veckan och dessförinnan hade The Baggies tre raka segrar i seriespelet. Truppen är stjärnspäckad för den här nivån och även skadefri vilket gör hemmalaget till stora favoriter på The Hawthorns den här helgen. Reading är på pappret ett klart sämre lag som dessutom har en del skadeproblem. I veckan torskade The Royals med 0-1 hemma mot QPR. Ett QPR som West Brom pulveriserade med hela 7-1 tidigare under säsongen.
  • Bombsäker spik

  Match 12: Bolton – Blackburn | Speltips: 1X2

  Sista matchen på de brittiska öarna hämtas från Macron Stadium där Bolton välkomnar Blackburn Rovers. Bolton, som var otroligt nära att trilla ur serien i fjol, har poängmässigt gått något bättre än förväntat. Det ska dock sägas att The Trotters har tagit en hel del oförtjänta poäng den här säsongen. Andrew Taylor, Sammy Ameobi och förstavalet i målet, Ben Alnwick, är skadade i hemmalaget. Nykomlingen Blackburn har skrapat ihop lika många poäng (15) som Bolton. Skadeläget är dock bättre i bortalaget och The Blue and Whites har spelmässigt gett ett mer förtroendeingivande intryck än Bolton. 

  •  Här bör man gå för värdet och strecka från höger, men alla tecknen måste absolut med 1X2!

  Match 13: IFK Göteborg – Trelleborg | Speltips: 1X

  Så var vi framme vid ångestmötet på Gamla Ullevi. IFK Göteborg har nu tre raka förluster och hemmalaget har på allvar blandat sig i bottenstriden. Mot Trelleborg ska dock Blåvitt ha ypperliga chanser att lösa tre poäng hemma på västkusten. Skånelaget är tabelljumbo och känslan är att luften gick ur Trelleborg efter förlusten i jumbomötet mot Dalkurd. Senast torskade gästerna borta mot Örebro med hela 0-4, vilket var Patrick Winqvists manskaps sjätte raka nollpoängare på borta gräs. Trots att Robin Söder, Vajebah Sakor och André Calisir är osäkra till spel denna lördag ska bara Blåvitt lösa tre poäng här, eller !

  • Två riktiga skitlag, Göteborg med sin kaxiga tränare, som skulle springa hem serien, Trelleborg med Prahl som fått komma in och stötta ett mediokert lag. De flesta tror på Göteborg, vi lägger med krysset och ser värdet stiga rejält. 1X bör räcka, men de som har mer pengar lägg på en tvåa
Systemet kostar 432 kronor | Spelstopp: Lördag kl. 15.59
Spelet är R 4-4-144 (12) med en (matematisk) M gardering. detta betyder att om alla matcher är rätt har vi garanterat 12 rätt med chans på 144 enkel rader att träffa 13 rätt. Kostnad är 432 kronor.
M garderingen sätter vi i match 6 Watford – Bournemouth.
// Sportpanelen.

 

 

 

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen