fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Rykten, tränare närma sig sparken!

Publicerad

on

Stjärnan på väg att förlänga med Chelsea !

Bildresultat för fabregas

Trots att Cesc Fabregas inte slagit sig in i startelvan som ordinarie den här säsongen så vill han stanna i Chelsea, säger han till Sky Sports.

Det har varit en intressant karriär för katalanen. Han började i Barcelona, men hamnade tidigt i Arsenal. Men sen blev det en återkomst, men efter det har mittfältaren tillhört Chelsea. Det senaste har det dock varit ganska svårt för den förre Barca-stjärnan att få en ordinarie startplats. Men trots det säger Fabregas att han vill stanna i Chelsea, när Sky Sports pratar med honom.
För trots att han alltså fått det svårt att slå sig in på den ordinarie mittfältsplatsen så verkar det alltså gå mot ett nytt kontrakt. Spelarens nuvarande kontrakt går ju annars ut nästa sommar, och det har ryktats om att flera Serie A-klubbar ska vara intresserade av spelaren. Men i slutändan verkar det ju ändå bli ytterligare en säsong, eller mer, för Fabregas i Chelsea.

Mourinhos var nära sparken – upprörd över häxjakten!

Bildresultat för mourinho

Efter tidiga 0-2 för Newcastle på Old Trafford var det många som undrade om inte José Mourinho var på väg bort. Men efter en sen vändning till 3-2 pratar nu tränaren ut om allt.

”Jag är 54 år, det är första gången jag upplever en häxjakt. Jag kan leva med det, men vissa av killarna klarar inte av det”, säger Mourinho till BT Sport.
”Det är aldrig så att en person är viktigast, det är klubben som är viktigast. Det handlar inte om mig, det handlar inte om spelarna, det handlar om klubben. I andra halvlek gav spelarna allt, det fanns inte mer att hämta från dem. Det är för mycket ondska i sporten som jag älskar, den ska vara vacker”, säger även portugisen till BT Sport.
Men än är det långt ifrån lugnt för José Mourinho. För vinsten kom trots allt på hemmaplan mot ett lag som inte vunnit i ligaspelet än så länge. Det gör att United verkligen måste fortsätta att plocka trepoängare. Inte minst för att en viss Mourinho ska få lite mer andrum.

Lopetegui kan få lämna Real Madrid !

Bildresultat för lopetegui real madrid

Tränaren som tog över så sent som i somras hänger löst. Det skriver spansk press som menar att Lopetegui kan få sparken inom kort.

Det har inte varit någon lätt start för Julen Lopetegui som tränare i Real Madrid. Tränaren lämnade den spanska landslagstruppen endast två dagar innan sommarens VM-slutspel då han fick sparken. Det hela efter att ha kommit överens med Real Madrid om en flytt till klubben efter mästerskapet. Real Madrid har inte vunnit på sina fyra senaste matcher och nu kommer rykten om att marängerna kan byta tränare.
Samtidigt så säger stjärnan Sergio Ramos efter matchen i helgen att det vore ren galenskap att sparka Lopetegui nu, och syftar på hans korta tid i klubben.
Det är främst radiokanalen Onda Cero som menar att Lopetegui kan bli avsatt från tränarposten på Estadio Santiago Bernabéu redan under måndagen. Spelarna befinner sig för närvarande på samling med respektive landslag och inför omstarten av La Liga den 26 oktober kan man alltså få en ny tränare.
Den utvalda ska vara den gamla spelaren Guti som för närvarande är tränare i klubbens ungdomsakademi.

// Sportpanelen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen