fbpx
Connect with us

SPELTIPS Häcken – Östersund; kan det bli målkavalkad!

Publicerad

on

Lördagen började bra med MFF seger mot Hammarby (1,78 ggr ), Asien spelet fick vi tillbaka pengarna på.Tyvärr visade sen Leeds att de inte kommer bli något att räkna med, varken i toppstriden eller något som spelare kan lita på. Blir pass för det laget resten av detta år. Vi studsade tillbaka direkt med Aston Villa seger (1,90 ggr äntligen ),där satte vi också dubbeln till fina (3,28 ggr) som spelades med MFF. Nu tittar vi på söndagen och hittar direkt ett spel som kommer sjunka innan avspark.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på betfair

Match: BK Häcken – Östersund FK.

Häcken är det lag som gjort mest mål i allsvenskan 2018 Inför den här omgången, nämligen 49. Paulinho öser in mål och leder skytteligan klart. Positivt till den här matchen är att även Irandust lämnat klartecken.Laget visade strålande form före landslagsuppehållet med tabellraden 7-1-1. Poängtappen kom borta mot AIK och hemma mot MFF, där hade MFF tur både med domaren och att de inte förlorade, Häcken var klasser bättre i just denna match. Häcken har varit ett av seriens bästa lag senaste veckorna, man får dock klara sig otroligt duktiga, defensiv, smarte mittfältaren Friberg, vilket öppnar upp för en lite mer offensiv mittfältsbalans.

ÖFK har gjort mål i 18 raka allsvenska matcher, vilket är ett ruskigt starkt facit. Alltid rätt offensivt balanserade med en ambition att vara aggressiva i presspelet. Kommer definitivt inte till Göteborg med bussen parkerad. Har klarat av offensiva tapp som Ken Sema och Saman Ghoddos på ett bra sätt,numera levererar Aiesh, Islamovic, Hopcutt och Edwards mål. Hela tiden tror man att nu tappar Östersund, spelare är sålda, tränarna har lämnat för England, vad händer! De står upp lika bra och gör det på ett fantastiskt sätt, med ny tränare. Fotbollen är fortfarande lika attraktiv, men kanske inte lika naiv.

Värdeanalys:
Två av seriens mest anfallsglada lag ställs mot varandra i en match där det inte finns några poäng att slå vakt om. Vinst är det enda som gäller för båda de här lagen och det känns som en garanti att vi kommer få se fullt ös från båda håll där det väller av skickliga offensiva spelare.
9 av 11 senaste matcher som Häcken spelat har slutat över 2,5 mål.
7 av 9 senaste matcher som ÖFK spelat har också täckt överlinan. I stort sett allt talar för en chans rik tillställning. Häckens starka offensiv och hemmafacit kontra Östersunds ”mål i 18 raka allsvenska matcher”svit. Det får verkligen inte sluta 1-1, då kan i så fall bägge lagen plocka fram golfklubborna och ta den obligatoriska Dubai semestern redan nu,

Matchen kommer ju hamna lite i skymundan,då alla stirrar sig blinda på ett Stockholmsderby parallellt med den här avsparkstiden. Det stoppar oss dock inte från att spela ett av helgens mest givna spel.

Spelförslag; BK Häcken – Östersund FK.
  • Spel 1: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds:1,76 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 14,55
  • Matchstart: 15,00
  • Spelbolag: betfair

Ta del av kampanjen på betfair. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar betfair beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

 

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen