fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Aston Villa – Swansea; När ska Aston Villa börja leverera!

Publicerad

on

Vi har en underbar lördag framför oss och även en underbar söndag, jag har redan analyserat MFF – Hammarby och Blackburn – Leeds sedan tidigare inför lördagen. Nu går jag ner till Aston Villa – Swansea i Championchip, förhoppningarna på att Aston Villa nu ska börja spela riktig fotboll med Steve Bruce sparkad  är enorm. Jag hoppas vi slipper se hans gamla destruktiva tjongboll i framtiden. Favorittränaren Potter i Swansea har fått en ok start om man tittar på spelarmaterialet, inte lätt första året i England, men han kommer att lyckas vad det lider. Jag tror mig ha hittat bra spel i denna match!

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på bet365 

Match; Aston Villa – Swansea.

Aston Villa har bara en seger på de senaste nio matcherna i Championship, då valde Aston Villa strax innan landslagsuppehållet att sparka tränare Steve Bruce, (detta var inte en dag för sent, enligt undertecknad, han skulle fått sparken redan förra året.) Ett par dagar senare förlorade man med 2–1 borta mot Millwall under U23-tränaren McDonalds tillfälliga styre. Nu har man dock gjort klart med en ny tränare i form av Brentfords Dean Smith, som gjorde det bra med små resurser i Brentford under flera säsonger och framförallt fick beröm för att man spelade en attraktiv och passningsorienterad fotboll.
Vid sin sida i Aston Villa kommer han att ha ingen mindre än John Terry och förhoppningen är att de tillsammans ska få ut mer av Aston Villas trots allt ganska fina spelarmaterial. Offensivt finns exempelvis spelare som den i somras hett eftertraktade Grealish samt Chelseas spännande anfallslöfte Abraham. Det finns med andra ord mer att ta av i hemmalaget och tränarbyten tenderar att ge effekt, åtminstone på kort sikt. Aston Villa får fortsatt klara sig utan avstängde ordinarie mittbacken Chester, samtidigt som mittbackskollegan Jedinak är tveksam till spel efter att ha missat de två senaste matcherna på grund av skada.

Swansea har stått för en godkänd säsongsinledning sett till att man har en ny tränare i form av Potter samt att man tappade en rad viktiga kuggar i och med nedflyttningen från Premier League. Dessutom har man inte haft de ekonomiska resurserna för att ersätta de sålda nyckelspelarna och truppen är relativt tunn på pappret.
På senare tid har dock skadeläget ljusnat för Swansea, där målvakten Nordfeldt har kommit tillbaka från skada och återtagit förstatröjan i mål, viktige innermittfältaren Leroy Fer har varit tillbaka och hoppat in i de tre senaste matcherna och ordinarie yttern Bersant Celina har även han kommit tillbaka i spel. Även mittfälts kuggen Carroll och ordinarie mittfältaren Fulton har dragits med skadebekymmer titt som tätt, men är nu båda helt återställda. Ett klart bättre skadeläge i Swansea med andra ord som gör att man kan blicka framåt med tillförsikt. Swansea kommer närmast från en 2-3-förlust hemma mot Ipswich innan landslagsuppehållet, men spelmässigt var man minst lika bra som gästerna i den matchen vilket 19-9 i skott och 72% i bollinnehav till Swanseas fördel tydligt visar.

Värdeanalys;

Aston Villa har underpresterat rejält så här långt, men spelarmaterialet är bra och tränarbytet bör ge en viss effekt, åtminstone på kort sikt. Även om man har ett par avbräck i backlinjen så anser jag att Aston Villa ska ha bra chans till tre poäng hemma mot Swansea. Potter jobbar med mycket bollinnehav precis som i Östersund, detta kan bli en framgång i den ofta dåliga andra ligan i England, de är dock inte där ännu. Vi väljer att utse Aston Villa till en mycket bra spel under lördagen, ny tränare, bättre lag på pappret!

Spelförslag; Aston Villa – Swansea.
  • Spel 1: Aston Villa 1:a
  • Odds:1,90 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 15,55
  • Matchstart: 16,00
  • Spel 2: Dubbel Malmö  FF 1:a / Aston Villa 1: a
  • Odds: 3,28 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 12,55
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen