fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Inter – Milan; Hett derby med få mål!

Publicerad

on

Vi vänder blickarna till ett fantastiskt derby i Italien under söndags kvällen.

Ett hett derby mellan mellan Inter och AC Milan blir i princip alltid täta historier med få mål i matcherna. När ett lag väl gjort mål i Serie A, finns det väl inga bättre lag i hela världen att parkera bussen än de Italienska lagen, de är fantastiska på att spela av matchen och hålla tätt. Trots detta brukar kvitteringen komma till sist och ett kryss ikväll är inget fel spel. Jag utmanar dock ödet och tro på ett helt annat spel.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på betfair

Match; Inter – Milan

Inter har visat väldigt fin form mot slutet och man kommer till söndagens Milano-derby med sex raka segrar i bagaget. Visst, spelmässigt har det väl kanske inte alltid sett strålande ut, men samtidigt har man visat styrka när man exempelvis vänt underläge till seger i Champions League mot såväl PSV Eindhoven som Tottenham. Positivt är inte minst att anfallsstjärnan Icardi har börjat hitta målformen och ser ut att vara i bra slag för tillfället. Positivt är också att Inter har en helt skadefri trupp att tillgå i skrivande stund.

Milan har de visat visat fin form mot slutet med tre raka segrar i ryggen, där man också har gjort 10 mål. Higuain och Suso har fått igång ett fantastiskt bra samspel och båda är i väldigt bra form för tillfället. Innan landslagsuppehållet besegrade Milan, utan några som helst problem, Chievo med 3-1 efter just två mål av Higuain och tre assist av Suso. Likt Inter så har även Milan ett väldigt bra skadeläge inför söndagens derby och som det ser ut i dagsläget kan man formera starkast möjliga startelva.

Värdeanalys;
Det här är två relativt jämna lag, där vi ändå håller Inter snäppet högre än Milan sett till de båda lagens spelarmaterial. Tar man dock en titt på det resultatmässiga så inser man snabbt att Milan är kraftigt undervärderade. Om det kommer ett mål tidigt i matchen, helst i första halvlek, då är mitt överspel bra. Jag skulle vilja tro att lagen kanske är nöjda med ett oavgjort resultat, dock kommer fansen visa att de vill ha mycket mer än så. Överspel är en chansning i Serie A men ikväll tror jag på det.

Spelförslag; Inter – Milan
  • Spel 1: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds:2,10 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 20,25
  • Matchstart: 20,30
  • Spelbolag: betfair

Rygga spelet på betfair. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar betfair beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen