fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Tre singlar bildar en trippel, över 4 gånger pengarna.

Publicerad

on

Söndagens spel slutade inte bra, två matcher med överspel som inte gick hem, detta förstörde lite av en annars bra vecka som helhet. Nu laddar vi om för en ny vecka och tittar direkt på en trippel som spelas tillsammans med singel på de valda spelen.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på betfair

Match 1; Arsenal – Leicester spel 1:a odds 1,56 / spelstopp 20,55

Arsenal,få lag runtom i Europa är i hetare form än Arsenal för tillfället. Visst kan man påpeka att motståndet inte varit av alltför hög rang, men det är ändå mycket imponerande att kamma hem 9 raka trepoängare efter att ha varit så pass kritiserade ännu en gång. Unai Emery fick ingen utmärkt start på sin tränarkarriär i The Gunners men han har lyckats vända på skutan och det var länge sedan man såg ett Arsenal “må så bra” som man gör tillfället. Man spelar med högt självförtroende och lagmoralen är på topp. Visst, blir det en del felpass i det lite chansartade spelet, men det är av föga betydelse när Lacazette, Aubameyang och resten av truppen bjuder på en fantastisk offensiv. Många fruktade att just Lacazette och Auba skulle få en lite frostig relation när Emery vill spela med en ensam anfallare, men de har blivit väldigt nära vänner och pushar varandra på ett föredömligt sätt.
Hemma på Emirates så är man en svår nöt att knäcka för de allra flesta lagen, men i synnerhet för Leicester. På de 11 senaste hemmamöten mot Leicester så har Arsenal lyckats vinna alla. Det bör troligen bli en tolfte ikväll!

Leicester, må ha öppnat säsongen relativt starkt men får nu klara sig utan sin trogna lagkapten tillika mittback Wes Morgan (avstängd). Dessutom saknas alltjämt Matty James och nu har även Demerai Gray hittat sin väg till skadebänken. Mästarna från säsongen 15/16 har annars varit en lag som verkligen blandar och ger, även om detta alltså faktiskt är klubbens bästa säsongsinledningen på tre år. Bottenlag som Newcastle, Huddersfield samt i viss mån även Southampton har besegrats. Även uppstickaren Wolverhampton lyckades man slå tillbaka. Mot lite mer kvalificerat motstånd har det dock sett knivigare ut, där det blivit förluster mot såväl Manchester United, Liverpool, Bournemouth samt Everton. Claude Pauls prat inför säsongen att man ville försöka minska antalet spelvändningar rejält visade sig snarare vara ett spel för gallerian, där det fortfarande svänger friskt i lagets matcher.

Värdeanalys;
Arsenal hemma, är en maktfaktor som just nu verkar vara i toppslag. Arsenal har dessutom inte förlorat på elva möten mot just Leicester. Jag ser  möjligheten till att de ska rubba dem ikväll, som ytterst små.Tittar man på truppen så är det klasskillnad över hela planen, dock får det inte underskattas från Arsenals sida, men det borde vara minimal risk på hemmaplan.

Match 2; Värnamo – Gefle spel 1:a odds 1,53 / spelstopp 18,55 

Värnamo, har gjort en vändning som heter duga efter sommaren, under sommarfönstret låg man långt under strecket och det såg ut som man var på väg rakt ner i förfallet och division ett. Under fönstret tog man ett drastiskt beslut att satsa sig ur krisen. Dels fick Jonas Thern gå ner och hjälpa Roar Hansen, som inte klarar av att träna ett lag på denna nivå, vilket har visat sig så många gånger tidigare.Men man beslutade också att det skulle bli billigare att satsa på nya spelare än att åka ner i division ett. Åtta nya spelare har kommit in och förstärkt laget. Nu har man inte lyckats helt ut ännu , då andra bottenlag som Frej också går bra, man har dock klättrat upp på en kvalplats för tillfälligt, vilket ger lite hopp inför de tre avslutande omgångarna.Senast slog man Halmstad borta med hela 3-0 och matchen innan spelade man hemma 0-0 mot AFC, bägge dessa lag är topplag, det måste anses starkt att klippa fyra poäng mot dessa två lag. Detta tar man givetvis med sig in i kvällens drabbning.

Gefle, är helt under isen, Johan Mjällby har fått sparken som de trodde så mycket på, klubben har inga pengar och nya arenan är utan folk på matcherna, (inte så tom som när Dalkurd spelare), de är de närmaste sörjande som kommer till match.Nu har man lyft sig de senaste matcherna och tagit två trepoängare och ett kryss, det gör att ikväll är det sista chansen att eventuellt hänga på en negativ kvalplats för fortsatt spel i superettan.Innan de tre senaste matcherna som man tagit poäng i, hade man sex matcher i rad med förluster och utan att göra mål, hela 0-11 i målskillnad på dessa matcher. Ikväll tror jag att man närmar sig division ett, med stora kliv.

Värdanalys;
Detta är en match som gäller allt för bägge lagen, ingen av lagen har råd att förlora poäng. Gefle är det laget som absolut måste ha tre poäng, detta kommer att öppna upp för Värnamo rejält under matchen.Värnamo med seger senast mot HBK borta och med ett fint 0-0 resultat matchen innan mot AFC ska verkligen ta alla tre poängen ikväll. Skulle Frej förlora borta mot Varberg så har Värnamo en straffspark från att lyckas med sina sommarvärvningar.Jag tror stenhårt på Värnamo i denna match.

Match 3; Kristianstad – Eskilsmminne spel 2:a odds 1,95 / spelstopp 18,55

Kristianstad, är det fjärde laget man satsar på i denna stad, handboll är utan tvekan etta, sen följer Kristianstad damer, ishockey och innebandy. Det syns ofta på tabelläget, alltid nedre halvan i tabellen. Kristianstad får varje år kämpa för att hålla sig flyttande både ekonomiskt och på planen. I år har det varit som det brukar vara, först långt ner i tabellen , sen en uppryckning på hösten och nu är man två poäng från direktnerflyttning och en poäng från negativt kval. Man har dock de senaste nio matcherna bara förlorat en match vilket visar att blåstället är på och alla vet att jobbet måste göras här och nu. Nu väntar en mycket svår match mot Eskilsminne, en match som man måste ta poäng i för att vara säkra på att inte åka ur med tre omgångar kvar.

Eskilsminne, är klubben i Helsingborg som har allt, en fantastisk ekonomi, en bra organisation, en underbar arena i Harlyckan och ett tränarteam med otroliga fotbollskunskaper. Eskilsminne är nykomlingar i år, de började lite vacklande men har sedan sommaren spelat upp sig rejält, man har bara förlorat en match sen 18 juni ( Utsikten hemma 0-1) målskillnaden på dessa matcher är otroliga 19-7, borta har man dessutom inte förlorat sedan 14 juni.Nu slåss man om en kvalplats till finrummet (Superettan). Vid vinst ikväll går man om Oskarshamn med tre omgångar kvar att spela. Klarar man denna match så är det stor chans att man kan ta hand om kvalplatsen.

Värdeanalys;
Eskilsminne har en svår bortamatch mot ett Kristianstad som verkligen har kommit igång de sista matcherna. Det är en viktig match för bägge lagen och i detta fall slår klass desperation. Eskilsminne kommer ta vara på chansen att ta alla tre poängen och kliva upp på den där åtråvärda kvalplatsen. Jag tror Eskilsminne kommer att vinna komfortabelt.

Spelförslag;
  • Spel 1: tre singlar & en trippel.
  • Odds: 4,65 gånger pengarna på trippeln.
  • Spelstopp: 18,55.
  • Matchstart: 19,00.
  • Spelbolag: betfair

Rygga spelet på betfair. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar betfair beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen