FotbollKrönika

Fotbolls Europa; Nemanja Matic hyllar Anthony Martial !

Martial är en fantastisk fotbollsspelare.

Anthony Martial har gjort fyra mål på tre matcher i ligan.
Nu hyllar Nemanja Matic sin franske lagkamrat i United.
“Ibland tror jag inte att han förstår hur bra han är”, säger United-mittfältaren enligt Goal.

Manchester Uniteds franske anfallare Anthony Martial, 22, hade under den gångna säsongen svårt att få kontinuerligt med speltid, men är i höst noterad för fyra mål på de tre senaste matcherna i Premier League. Fransmannen sitter på ett utgående kontrakt och enligt uppgifter i brittiska medier senaste veckorna gör United allt i sin makt för att skriva ett nytt avtal med anfallaren.
Lagkamraten Nemanja Matic är en av flera som är imponerade av Martials framfart, men menar också att 22-åringen måste vara medveten själv om att han är bra.
“Anthony är en bra spelare och det behöver han förstå. Han behöver mer självförtroende. Han är fortfarande ung och om han fortsätter att göra mål, så tror jag att han kommer att förstå det”, säger United-mittfältaren enligt Goal.com.

“Om han når sin högsta nivå kan han säkert bli en av de bästa spelarna i ligan. Ibland tror jag inte att han förstår hur bra han är”, fortsätter han.
Martial är i höst noterad för fyra mål på sju framträdanden i Premier League och ett mål på tre framträdanden i gruppspelet i Champions League. Anfallaren anslöt redan under sommaren 2015 till klubben från Monaco och Frankrike.

// Av Jonas Sjöland
Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *