Alla SpeltipsBettingpanelenFotbollUncategorized

SPELFÖRSLAG Elfsborg – Dalkurd; Ska Dalkurd sparkas bort ikväll!

Veckans första spel ger bra odds på Asien spel, som testas.

Ikväll är det ett riktigt ångestmöte på Borås Arena. Dalkurd kommer på besök och behöver alla tre poängen med sig hem. Elfsborg har gjort den sämsta säsongen på många år och det är faktiskt under all kritik med det materialet man förfogar över. Jag satsar på ett bra Asien spel till fördel för hemmalaget.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Elfsborg – Dalkurd; spelstopp 19,59.

Elfsborg har haft en mycket jobbig säsong i allsvenskan och man har inte alls lyckats leva upp till förväntningarna och de prestationerna man brukar göra. Tabellpositionen är en rejäl besvikelse. Man ligger elva med endast 29 ihop spelade poäng på 27 matcher. Man har faktiskt varit indragna i nedflyttningsstriden under stora delar av säsongen. Men under tisdagskvällen mot Dalkurd har man chansen att även i teorin säkra det allsvenska kontraktet till nästa säsong. Ner till just Dalkurd på kvalplats skiljer det redan nio poäng, men vid minst oavgjort säkrar man alltså kontraktet.

Vad gäller vinstkontot så har det inte varit någon garanti de senaste matcherna. Men däremot har man levererat i målprotokollet. Vi tror först och främst på en match mot Dalkurd där Elfsborg kommer styra till stora delar och skapa många målchanser.

Dalkurd kom upp i allsvenskan med målsättningen att etablera sig och göra sig ett namn genom framgångar. Men lagets första säsong i svensk fotbolls finrum har knappast rosat marknaden. Med tre återstående omgångar ligger man på kvalplats, med samma poäng som BP på nedflyttningsplats samt med hela åtta poäng upp till säker mark. Som bäst kvalplats känns som en självklarhet i denna situation och lagets form är knappast den bästa. Man har förlorat tre av sina fyra senaste matcher och i dessa har man knappast visat upp sin bästa sida.

Man har nämligen släppt in mer än 1,5 mål i tre av sina fyra senaste matcher. Totalt på dessa matcher har man släppt in tolv mål, vilket ger ett snitt på tre insläppta mål/match i de fyra senaste. Senast mot BK Häcken hemma blev man totalt överkörda med hela 5–0 och även om just det resultatet inte känns särskilt rimligt mot Elfsborg så har jag svårt att se att Dalkurd ska stå pall för trycket.

Värdeanalys;
Elfsborg ledde snabbt mot Trelleborg borta med 2-0 och matchen var över, trodde spelarna från Borås i alla fall. Nu blev det inte så, Trelleborg reste sig och fick med sig ett kryss i matchen. Elfsborg måste nu visa sin trogna hemmapublik att detta är en säsong som inte kommer ske igen. Allt annat än vinst hemma är att underprestera mot ett mycket svagt Dalkurd. Dalkurd åkte på en riktig mina sist mot Häcken, det blev 0-5 inför patetiska 202 åskådare. Nu är det Elfsborg man möter och det är en lättare match än att spela mot topplaget Häcken. Skulle det vara ett annat år skulle Elfsborg fullständigt köra över dagens Dalkurd, nu är det ett dåligt Elfsborg anno 2018, så matchen är långt ifrån avgjord på förhand. Spelar ett Asien med pengar tillbaka vid uddamålsseger

Spelförslag; 

  • Spel 1: 1:a Elfsborg Asien -1
  • Odds: 1,880 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *