fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG AFC Bournemouth – Norwich City ; PL laget bör vinna!

Publicerad

on

Vitality Stadium står redo för mötet mellan AFC Bournemouth och Norwich City i Carabao Cup. Vi är framme i åttondelsfinal, Premier League-laget Bournemouth har startat säsongen strålande. Bortalaget Norwich har gjort det samma, men befinner sig i andra divisionen. Hemmalaget klickas till ett fint odds!

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365. 

AFC Bournemouth – Norwich City

Bournemouth laget gör sig redo för att ta emot Norwich hemma på Vitality Stadium. Åttondelsfinal i Carabao Cup, en cup som Bournemouth har stora möjligheter att ta sig långt i då de allra största lagen inte tar cupen på fullaste allvar. Det är en cup där de flesta passar på att lufta sina avbytare och reserver, allt som oftast. Bournemouth har gått genom två stycken rundor redan och man har haft en behaglig lottning fram tills matchen på tisdag kväll. Milton Keynes Dons besegrades med 3-0 på hemmaplan i första omgången och sedan avfärdades Blackburn i senaste omgången. Bournemouth har ställt upp med ett starkt manskap i bägge matcherna med undantag på 1-2 ordinarie spelare.

Möjligheterna att Bournemouth tar denna matchen på fullaste allvar är stora. Detta är lite av en gyllene chans till succé den här säsongen. En säsong man redan överraskat i och spelat otroligt bra i Premier League. Laget ligger i skrivande stund på en sjätte plats, före lag som Everton och Manchester United. Man kommer ifrån en 3-0 vinst i helgen mot Fulham, detta på bortaplan. Bournemouth har verkligen visat sig från sin bästa sida hittills och har gått som tåget. Norwich lär bli en bra utmaning för laget för att hålla i sin goda form.
Anfallaren Callum Wilson har kommit igång på riktigt och stod för 2 av målen mot Fulham senast. Jag nämnde tidigare att jag tror Bournemouth ställer upp med ett slagkraftigt lag. Både Bournemouth och Norwich spelar den 3:e november och det känns som man hinner vila ut sig tills dess, om inte annat lär båda vila spelare till ligamatcherna. Bournemouth är det starkare laget, både på pappret och formmässigt.

Norwich har länge varit ett lag som är högst aktuella för uppflyttning till Premier League, där man varit flera gånger senaste åren men inte riktigt tagit en given plats. Man har gått upp och åkt ur flera gånger. Men är resan tillbaka startad? Man har startat säsongen starkt och ligger på en fin fjärde plats i Championship med 27 inspelade poäng på 15 matcher. Jordan Rhodes är den stora stjärnan och även den som producerar största delen av Norwich mål. Men för att inte glömma av Timm Klose, den schweiziska mittbacken har stått för 3 mål framåt, ett starkt facit för en mittback om man endast ser till det positiva.
Norwich har ett intressant lag inför säsongen och är en av uppflyttningskandidaterna på förhand. Håller man säsongen ut? Får vi ses Norwich i Premier League nästa säsong?
Man har gått bra i Championship, hur har det gått i Carabao Cup, där man på tisdagskvällen möter Bournemouth i en intressant åttondelsfinal? Stevenage, Cardiff och Wycombe har fått ta smällarna från Norwich som slagit ut samtliga tre lag på vägen till kommande åttondelsfinal. Sextondelsfinalen blev Jordan Rhodes stor matchhjälte med sitt hattrick. Det är också en imponerande vinst mot Cardiff City på vägen som tillhör Premier League, men som inte direkt ses som något jättestarkt motstånd. Norwich ställs inför en tuff utmaning när man gästar formstarka Bournemouth på tisdagen. Wilson mot Rhodes, vem skjuter sitt lag till kvartsfinal? Spelar båda eller vilas de till ligaspelet? Norwich får kämpa rejält om man skall straffa Bournemouth.

Värdeanalys;
Bournemouth går som tåget i Premier League och befinner sig på en sjätte plats.De imponerar starkt och har verkligen visat sig vara ett bra PL lag i år.
Bournemouth har 5 matcher utan förlust inför matchen, senast mycket övertygande seger borta.
Callum Wilson är i toppform och kan vara anledningen till att Bournemouth går så bra
Norwich befinner sig på en fjärde plats i Championship och vill verkligen satsa på att gå upp i PL.
Klasskillnaden och formen avgör här. Bournemouth är inne i en riktigt fin period i Premier League och är rättvisa storfavoriter.Asien spelas.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 1:a  AFC Bournemouth  Asien -0,5
  • Odds: 1,525 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen