fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Sex matcher i ett svep, bildar bra spel!

Publicerad

on

Under tisdagen gick ett av två spel in, Elfsborg visade sig ännu en gång från den dåliga sidan när man bara spelade kryss mot Dalkurd. Nu såg undertecknad matchen och det var absolut inte rättvist, Elfsborg var överlägsna när det gällde målchanser och hade också två ribbträffar där en av dem var med halv boll över linjen.

Nu är det mycket fina matcher under kvällen och det blir spel med maxinsats i en av matcherna.

Spelförslagen ser ni efter mina analyserar. Alla spel läggs på bet365

Match 1; Brommapojkarna – IFK Norrköping spelstopp 19,59.

På Grimsta IP ligger det tre viktiga poäng i potten. Brommapojkarna sliter för nytt kontrakt och tabelltvåan IFK Norrköping jagar AIK i guldstriden. Peking vände och vann senast mot Östersund på Östgötaporten vilket var Jens Gustafssons manskap andra raka triumf. Eftersom AIK tappade poäng mot MFF i måndags är det bara fyra poäng som skiljer Gnaget från Peking med tre matcher kvar av serien. BP har det tyngre och placerar sig som nästjumbo. I helgen torskade de rödsvarta med 2-4 borta mot Sirius vilket var Grimsta-lagets tredje raka nederlag. Östgötarna är av en helt annan kaliber och ska vinna detta utan problem. BP har släppt in 62 mål i årets serie och spelar inte sin bästa anfallare för att det nu ska vara svenskt i startelvan, allt efter skandalen med förra tränarteamet, det bräckliga försvaret kommer få stora problem mot Peking. Klar fördel Peking, men vi ska spela smart då vi spelar flera matcher under dagen.
Spelförslag;
 • Spel 1; 2:a Norrköping Asien -1,5.
 • Odds; 2,075 gånger pengarna.
 • Insats; Max insats på detta spel.

Match 2; Häcken – Sirius spelstopp 19,59.

På Bravida Arena kommer ett otroligt formstarkt BK Häcken till spel. Sett till de tolv senaste matcherna i Allsvenskan har Hisingslaget spelat in 31 av 36 möjliga poäng. Sanslöst bra facit. I den senaste tillställningen borta mot Dalkurd vann Getingarna med 5-0 trots att Paulinho var avstängd. Brassen är tillbaka i spel mot Sirius, däremot saknas Alexander Jeremejeff. Uppsalalaget Sirius har växlat upp under den senaste delen av våren men de senaste triumferna har kommit mot tacksamt motstånd. Nu är kontraktet i praktiken redan säkrat därför talar både motivation och inte minst klass för Häcken den här kvällen. Häcken jagar en Europa plats och kan med sitt fina spel och sin form mycket väl ta den sista platsen.
Spelförslag;
 • Spel 2; 1:a Häcken Asien -1,5.
 • Odds; 1,830 gånger pengarna.

Match 3; Milan – Genoa spelstopp 21,29.

I Italien ska det spelas en hängmatch i Serie A den här kvällen. På San Siro gästas Milan av Genoa. Rossoneri kommer från en svängig tillställning mot Sampdoria i helgen, där de rödsvarta lyckades studsa tillbaka efter två sämre insatser. Matchen slutade 3-2. Noterbart var att Gennaro Gattuso valde att spela en 4-4-2 uppställning med Gonzalo Higuaín och Patrick Cutrone längst fram. Eftersom både Higuaín och Cutrone nätade mot Sampdoria lär duon få nytt förtroende här. Efter en övertygande inledning har Genoa stagnerat. Dundersuccén Krzysztof Piątek har inte nätat på 180 minuter och gästerna är nu segerlösa i tre matcher i följd. Den negativa sviten kommer med största sannolikhet att förlängas på San Siro.
Spelförslag;
 • Spel 3; 1:a Milan Asien -0,5.
 • Odds; 1,425 gånger pengarna.

Match 4; Arsenal – Blackpool spelstopp 21,44.

På de brittiska öarna ska det spelas Ligacupen. På Emirates Stadium ställs Blackpool, som spelar i tredjedivisionen, inför ett omöjligt test. Under Unai Emery har Arsenal verkligen fått fart på offensiven samtidigt som försvarsspelet sett helt dugligt ut. The Gunners bjöd förvisso Crystal Palace på två straffar i helgen och London-derbyt slutade 2-2 på Selhurst Park, men dessförinnan hade Emerys manskap elva raka triumfer. Blackpool återfinns i mitten av League One och The Seasiders ska inte ha något att sätta emot här. Trots att Emery kommer att rotera är hemmasegern helt gjuten!
Spelförslag;
 • Spel 4; 1:a Arsenal Asien -2,5.
 • Odds; 1,930 gånger pengarna.

Match 5; Kalmar FF – Trelleborg FF spelstopp 19,59

Trelleborg är tabelljumbo och trots att skånelaget lyckades hämta igen ett 0-2 underläge till 2-2 mot Elfsborg i helgen talar det mesta för att de blåvita kommer att degraderas. Det är dock inte kört ännu för Patrick Winqvist manskap som måste gå för tre poäng i det här mötet mot Kalmar. Smålänningarna är helt klart ett överkomligt motstånd för tillfället. Hemma på Guldfågeln är de rödvita generellt sett bra och poängen senast mot Bajen var stark. KFF har inte vunnit sedan augusti månad och med tanke på detta är det verkligen dags nu. Jag tror och hoppas att Kalmar kan visa upp sig på sin bästa sida i denna match. Som vanligt är de otroligt beroende av Bröderna Elm.
Spelförslag;
 • Spel 5; 1:a Kalmar FF Asien -0.5.
 • Odds; 1,475 gånger pengarna.

Match 6; West Ham – Tottenham spelstopp 21,44

I östra London avslutas mina spel med ett derby mellan West Ham och Tottenham. Lagen möttes så sent som för drygt tio dagar sedan på Olympiastadion i London där Spurs vann en jämn tillställning med 1-0. Det här cupmötet ska dock hållas så gott som helt öppet. Tottenham är ett mer stabilt lag men formen har inte övertygat under hösten, dessutom bör man ha i åtanke att Pochettinos manskap spelade en ligamatch mot Manchester City så sent som i måndags. West Ham har hög potential och ska inte räknas bort från det här mötet. Ovisst kommer det att bli och en förhoppningsvis jämn match.
Spelförslag;
 • Spel 6; 1:a West Ham Asien 0,0.
 • Odds; 2,090 gånger pengarna.

Vi avslutar analyserna med att spela en trippel på tre av dessa sex matcher.

Spelförslag Trippel;
 • Spel 7; Match 1 , Match 2 & Match 3.
 • Odds; 5,41 gånger pengarna.
 • Spelstopp; 19,59.
 • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen