fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Robin Olsen har hittat rätt !

Publicerad

on

Robin Olsen svarade för en stark insats när Roma tog poäng borta mot Napoli.
Nu belönas han med en plats i Sky Italias ”Omgångens lag”

Inför säsongen flyttade Robin Olsen från danska FC Köpenhamn för spel i italienska Roma. Där har den svenske målvakten fått stort förtroende och spelat samtliga matcher i Serie A.
Roma har dock haft det knackigt och efter tio omgångar ligger laget på åttonde plats. I helgen ställdes man borta mot Napoli, som inlett betydligt starkare. Då övertygade Olsen i mål när Roma fick med sig 1-1.
När Sky Italia tar ut omgångens bästa spelare finns Olsen med bland de elva som tar plats. I laget finns också Cristiano Ronaldo, som avgjorde för Juventus med två mål borta mot Empoli. Förhoppningsvis är detta bara början på en mycket lång och bra vistelse i de stora ligorna för Robin Olsen!

// Av Jonas Sjöland
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen