fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG Qatar – Egypten ; Första spelet i handbolls VM 2019

Published

on

Mitt spel med under fredagen satt och plötsligt fick jag in 7 Units, detta betyder att jag tog tillbaka lite av det fallna lövet och plötsligt är det bara – 2 Units i januari spelet. Metz vann borta med 1-0, jag blir nöjd med att de vinner en så tajt match och att det då blev utdelning. Nu tänkte jag gå in i handbolls VM och göra min första insats under söndagens spel. Om man följde mitt råd att spela över 53,5 mål i matchen Island – Kroatien så fick man in det spelet 54,16 in i matchen. Jag kommer inte lägga spel i Units längre utan visa  spelet i pengavärde. För att det ska bli rätt från januari så ligger jag – 500 kronor inför söndagens spel.

Sverige spelade sin första match under fredagen, en match som inte gjorde undertecknad speciellt glad, inte ens säker att vi ens kan komma till semifinalspel med detta spel.Nu väntar ny match på söndag, men jag riktar in mitt spel på Sveriges motståndare i första matchen.

Qatar – Egypten / Spelstopp 15,30

Qatar; mötte ett handbollslag som ingen trodde kunde spela handboll i sin första omgång, åtminstone inte jag. Man möte Angola med elva stycken monster och en liten 18 åring vid namn Pascoal, alla lika breda som långa och det fanns inte ett gram fett på någon av spelarna, dock hade den lilla 18 åringen varken muskler eller var speciellt bred. Qatar är ett bra lag och ska vinna alla matcher varje veckan mot Angola, men dessa bjässar gjorde ett kraftigt motstånd, och när de väl anföll så filmade de värre än den värsta fotbollsdivan jag sett. Under hela matchen ledde Angola, tills de två sista minuterna, då plötsligt ryckte Qatar upp sig och tog ledningen, vid 18 sekunder kvar kvitterade Angola och vid 16 sekunder kvar gick Egypten till anfall, en evighet inom handboll, de tog det lugnt och skulle skapa det sista anfallet, lite lojt kom skottet och Angolas målvakt räddade. Med bara sex sekunder kvar får den lilla tunna 18 åriga Pascoal bollen och med en sekund kvar gjorde han sitt första VM mål för sitt Angola. Matchen tog slut och Angola stod som segrare. Oddset på att Qatar skulle vinna var 1,01, att Angola skulle vinna var otroliga 25 gånger pengarna. Nu kommer Qatar gå in som hungriga vargar, säkert med fickorna fyllda med guld om de vinner nästa match mot Egypten. Bästa målskytt i matchen var Berrached med sex mål. Vill man vinna mot Egypten måste ett par spelare till komma upp i minst sex mål, helst fler.

Egypten; gick under fredagskvällen in mot Sverige i VM, en match som de svenska stjärnorna skulle jogga hem, precis som Danmark kröp hem sin första match. Men nu pratar vi Sverige och det svenska handbollslandslaget, här kan allt hända. Allting höll på att förstöras i första matchen mot ett land som mest är känd för att ha en turistfälla i sina pyramider. Egypterna gick in i matchen med full styrka och helt enkelt brottade ner det svenska laget, när sen Sverige hade mer tekniska fel än en nybörjare har under sitt första år som handbollsspelare, blev det otroligt spännande. Svenska målvakterna hade en räddningsprocent på mediokra 28 %. Nu ska vi komma till saken och säga att Egypten var bra , riktigt bra, de stod upp så vi i soffan fick bollen i halsen och trodde hjärtat skulle stanna. Nu ordna det sig till sist och Sverige vann med 27-24.

Alla pratar om att Ungern är det lag som vi ska ha svårast för och det är de som ska följa med oss till andra rundan. Nu visade Egypten upp att de tänker inte lura någon med falska pyramider, de kommer visa att en pyramid är äkta vara. Nu möter Egypterna ett argt Qatar i denna omgång och det är otroligt viktiga poäng som står på spel. Egypterna spelade snabbt och hårt, de var fruktansvärt bra i sina avslut och med så bra skyttar som Shebib fem mål och El-Ahmar fem mål, ska alla lag se upp, fram för allt med Shebib som var otroligt bra i denna match. Målvakten var helt fantastisk och tog bort Lucas Nilssons skott i hela första halvlek, han stort sett klistrade bollarna. Detta Egypten ska vi se upp med både nu och i framtiden.

Spelvärde; Qatar kommer komma ut som ett nytt lag efter sitt fiasko, det får faktiskt räknas som ett fiasko när man inte kan slå Angola. Nu kommer de vilja visa hela Qatar att de faktiskt kan spela handboll, vilket kommer att vara tufft för Egypten. Men med det spel Egypten visade mot Sverige så kan jag inte se att de ska förlora några poäng. Egypten har något bra på gång och man laddar dessutom för att få ha ett hemma VM 2021, förmodligen med att ta sig vidare till andra rundan i årets VM. Med så bra spelare som Shebib och det fantastiskt målvaktsspel som var mot Sverige, kommer Egypten vinna detta. Det blir ingen enkel match men vinst blir det om de inte underskattar Qatar.

Spelförslag;
Datum: Söndag 2019-01-13 15:30
Land: Danmark
Liga: Handbolls-VM
Spel: Egypten Handikapp – 1.5 mål 2:a
Odds: 1,97
Insats: 1500
Bolag: Betsson

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr och 150 kr i gratisspel
 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen