fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Ska Manchester City haka på Liverpool!

Publicerad

on

Vecka två slutade miserabelt, det var bara Barcelona som för en gång skull inte svek spelet. Att Fiorentina vann hjälpte inte när spelat också innebar att bägge lagen skulle göra mål. I handbollen var det skrällarnas kväll på sina håll, Sverige krossade ett segt Argentina och Egypten fick sig en läxa av Qatar. Veckan blev ett kraftigt fall bakåt.

En ny vecka tar vid och således även nya matcher. Först ut i Premier League är Manchester City och Wolverhampton Wanderers, som borde kunna bjuda på en underhållande historia, Jag letar bra spel och i denna match har jag hittar ett spel som ska starta veckan på ett behagligt plus.

Manchester City – Wolverhampton / Spelstopp 20,59

Manchester City; verkar det på allvar ha släppt för, efter en kortare dipp som betytt att Liverpool kunnat rycka ifrån i toppen av serien. Desamma vann man dock över häromveckan och nu är fyra raka matcher vunna, varav de två senaste i diverse inhemska cupspel. Där har Rotherham krossats med 7-0 och Burton Albion med 9-0. Manchester City har hela tiden varit ett starkt offensivt lag, när de väl vinner så blir det med flera mål,i de flesta matcherna.
Under en presskonferens som ägde rum för ett par veckor sedan fick Guardiola frågan om det var dags att ändra sin taktik för att ha möjligheten att gå om Liverpool i tabellen. Svaret blev ett bestämt nej, Manchester City ska fortsätta spela som vanligt, alltså väldigt offensivt. Guardiolas taktik innebär att hans matcher innehåller mycket mål, när det väl stämmer för laget.

Eftersom Liverpool under helgen lyckades plocka hem de tre pinnarna i samband med deras bortamöte mot Brighton, har City nu sju poäng upp, men en match mindre spelad.

Claudio Bravo, Eliaqium Mangala och Benjamin Mendy är fortsatt indisponibla på grund av skador för Manchester City. Här är också Sergio Agüero samt Vincent Kompany tveksamma för spel.

Wolverhampton; har stått för en otrolig höst. Klubben huserar i skrivande stund på en stabil tiondeplats i tabellen med en match mindre spelad. trepoängare under måndagen skulle innebära en åttondeplats, eller vid en storvinst till och med en sjundeplats i tabellen. Det ska dock mycket till för att lyckas besegra självaste Manchester City på resande fot. Detta betyder dock inte att man kommer ligga lågt och försvara hela matchen, Wolverhampton är ett väldigt skickligt lag på alla plan. I mellandagarna reste man till London för att ta sig an Tottenham, en match som slutade (3-1) i “Wolves” favör. Senaste gången Man City och Wolverhampton möttes i ligan slutade matchen (1-1). Detta blir långt ifrån en enkel uppgift för hemmalaget, trots att man är storfavoriter att säkra te poäng.

När kändes en nykomling så här bra senast! Klubben är superspännande, truppen stark och tränaren omtyckt. På nytt visade ”Wolves” framfötterna när de för exakt en vecka sedan skickade ut nämnda – om än roterande – Liverpool ur FA-cupens slutspel. Vid upprepande tillfällen har de ställt till med stora bekymmer för toppmotstånd. Det som kanske kan oroa fansen lite är att det blandas så oerhört mellan matcherna.

Spelvärde; Manchester City går ut som storfavorit i denna match, en match de i normala fall ska vinna på hemmaplan. Hemma är en borg och här är det inte många som rår på City, oavsett form. 37-10 i målskillnad på elva matcher sätter en tydlig prägel på vad City är för lag hemma. Sterling 9 mål och Aguero 10 mål är i målform.

I Wolverhampton möter man ett otroligt bra och formstarkt lag, som senast slog ut Liverpool ur FA-cupen, vilket är stor respekt. Wolverhampton har på tio bortamatcher bara tre förluster. Man har bland annat krossat hemma starka Tottenham (1-3), man spelade också oavgjort mot Arsenal (1-1) Wolverhampton har bara släppt in 10 mål på resande fot. Jag ser trots en svår match för Manchester City ett spelvärde i laget.

Spelförslag 1;
Datum: Måndag 2019-01-14 20,59
Land: England
Liga: PR
Spel: Över 2,5 offside
Odds: 1,56
Insats: 1500 kronor
Bolag: Bet365

Spelförslag 2;
Datum: Måndag 2019-01-14 20,59
Land: England
Liga: PR
Spel: Asien Manchester City -1,5 mål 1:a
Odds: 1,575
Insats: 1000 kronor
Bolag: Bet365

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen