fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Två riktigt bra spel hittas idag!

Publicerad

on

Under tisdagen spelas det returer i bland annat FA-cupen, jag siktar in mig på två spel denna FA-cups tisdag. Spel som absolut inte känns orimliga och som genererar bra odds var för sig. I bägge matcherna skiljer det en serie mellan lagen och jag tar parti för lagen som ligger högre upp i seriesystemet.

Stoke – Shrewsbury / Spelstopp 20,59

Nathan Jones, som tränat Luton Town de tre senaste åren, han har nyligen blivit anställd för att leda Stoke City som stått för en märkligt svag säsong. Trots att kompetenta spelare som bland annat Allen, Ince, Berahino och Crouch finns att tillgå i truppen återfinns The Potters på en 15:e plats i The Championship. Den sistnämnda anfallaren gjorde kvitteringsmålet (1-1) mot Shrewsbury i bortamötet. Stoke ska dock ha fina chanser att avancera i FA-cupen nu när The Shrews gästar Bet365 Stadium. De blågula går också trögt, fast i divisionen nedanför. Faktum är att gästerna har sex raka matcher utan seger. Det bör vara viss klasskillnad mellan dessa två lag. Jag ser stort spelvärde att Stoke tar nästa steg och kliver vidare i FA-cupen. Spel 1:a / Odds 1,50 / Insats 1750 kronor

Blackburn – Newcastle / Spelstopp 20,44

I FA-cupen vankas det även omspel i denna match. Blackburn Rovers stod upp bra på St. James’ Park för tio dagar sedan och i The Championship har The Blue & Whites radat upp två raka segrar. Värt att notera är att Rovers endast torskade tre matcher på Ewood Park under 2018. Newcastle har det rätt tungt i Premier League och Rafa Benítez har ett par betydande spelare i truppen som dras med lite skavanker. Bland annat Shelvey och Diamé. Dessutom är Ki Sung-Yueng out eftersom sydkoreanen är uttagen till Asian Cup. En oviss tillställning att vänta, men jag tror att Newcastle tar denna match på fullaste allvar och kliver vidare. För att vara på den säkra sidan med att ta hem pengarna, så garderar jag upp matchen, Är det något Rafa Benítez kan så är det att hålla tätt bakåt och vinna med små marginaler, när det krävs som mest. Spel X2 / Odds 1,56 / Insats 1250 kronor

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen