fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; En lördagstrippel, till tre gånger pengarna!

Publicerad

on

Manchester United

Igår blev det ett netto på 2337,50, Västerås förlorade ännu en bandymatch, annars hade det blivit full pott under fredagen. Nu är det lördag och då är det äntligen så många spel att det blir svårt att välja, jag går in och satsar på en trevlig trippel som innehåller starka lag. Oddset tillsammans blir över tre gånger pengarna.

Manchester United – Brighton / Spelstopp 15,59

Solskjaer har möjligtvis visat sig vara den perfekta kandidaten till tränarjobbet i Manchester United, åtminstone bekräftades någon typ av höjd hos norrmannen när han bemästrade ett formstarkt Tottenham på Wembley! Manchester United har nu noterats för sex raka segrar, samtliga tävlingar inräknade och går givetvis för en sjunde på lördag. Jag har väldigt svårt att se att den här matchen resulterar i något annat, än en Manchester United-seger. Solskjaers mannar intar trots allt sin hemmaarena extra stärkta, och lär vilja bjuda fansen på ytterligare en trea.
Som bekant är dessutom Brighton ett typiskt hemmagäng, de har noterats för arton poäng på Falmer Stadium den här säsongen, samtidigt som siffran bara landar på åtta på resande fot. Den här matchen vinner Manchester United enkelt, det blir ett dåligt odds, men i trippeln blir det alldeles utmärkt tillägg! Spel 1:a / Odds 1,30 

SD Huesca – Atletico Madrid / Spelstopp 18,29

Atletico Madrid stod för en ordentlig skräll när de i veckan blev utskickade från Copa del Rey av Girona. Det var en jäkla skalp av Girona, som alltså tog sig vidare tack vare fler gjorda mål på bortaplan. Dessutom gjorde detta så mitt spel flög sin väg och ett stort hål i plånboken uppenbarade sig. Uttåget ur cupen innebär att Atletico Madrid nu kan fokusera på ligaspelet, det tror jag kan komma att gynna de i slaget om förstaplatsen. Oavsett vad, så ska man bara besegra jumbon Huesca på lördag, jag har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall.
Huesca har endast samlat på sig elva poäng, på nitton omgångar i seriespelet och det i sin tur betyder att man redan infinner sig elva poäng ifrån rätt sida av nedflyttningsstrecket! De räcker bevisligen inte till, och därför synar jag den raka tvåan i den här matchen, dessutom till ett bra odds för att vara toppen mot botten match! Spel 2:a / Odds 1,70

Inter – Sassuolo / Spelstopp 20,29

Inter är i nuläget helt klart Serie A:s tredje starkaste lag, den positionen är numera cementerad och det visar även tabellen, väldigt tydligt. Inter infinner sig fem poäng efter Napoli, samtidigt som de alltså har Lazio hela sju poäng efter sig. Som bekant trivs Inter som allra bäst på sin hemmaplan, här har de gått segrande ur sju av nio möten, addera där till en mäktig målskillnad (17-4). De är faktiskt det laget som noterats för minst baklängesmål på hemmaplan.
Dagsformen är även den god då Inter radat upp tre raka segrar inför lördagens möte, bland de segrarna finner jag en stark seger mot Napoli (1-0). Annorlunda ser det då ut i Sassuolo-lägret, till skillnad från Inter, så har de alltså noterats för tre raka förluster, de har här släppt in otroliga elva mål på de matcherna. Jag är därför övertygade om att hemmalaget vinner den här matchen enkelt, precis som i de två andra matcherna, med andra ord en riktigt bra trippel! Spel 1:a / Odds 1,42
Spel trippel / Odds 3,14 / insats 3333 kronor / Spelbolag Betway.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen