fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Två singlar en kombo till över två gånger pengarna.

Publicerad

on

Ny vecka och direkt hittar jag nya möjligheter i dagens utbud av fotboll. Juventus tar emot Chevio på hemmaplan och det kan väl bara slut på ett sätt! Jag har letat fram ett mycket bra Asien spel i detta toppen mot botten möte. Denna match kombineras med ett bra spel från championchip, även där botten mot toppen.

Juventus – Chevio / Spelstopp 20,29

Juventus fortsätter att samla på sig titlar, den senaste plockade man så sent som i torsdags när man besegrade Milan i den italienska supercupen. Det innebär att årets första titel är hemma och det kommer att bli fler, det är en sak som är säker. Jag satte max insats i matchen och det gav en fin utdelning.

Juventus toppar som sagt Serie A-tabellen efter 19 spelade omgångar och de gör detta genom att infinna sig hela 9 poäng före ligatvåan Napoli med en match mindre spelad. Ligaguldet är förmodligen så gott som säkrat redan nu och det är onekligen en situation Juventus kommer att dra nytta av när åttondelsfinalerna i Champions League rullar igång.

17 segrar och 2 oavgjorda är Juventus facit i ligaspelet, det är siffror som onekligen är på gränsen till löjliga och som i sin tur orsaker problem för Serie A, konkurrenssituationen är helt enkelt inte nyttig och dödar all typ av spänning. Just ett möte av den kalibern, har vi framför oss på måndag.

Chievo placerar sig alltså sist i tabellen med blott 8 poäng på kontot, som bekant har man egentligen 11 men på grund av ekonomiskt fiffel, straffade det italienska fotbollsförbundet Chievo med 3 minuspoäng, och det innebär att de nu placerar sig hela nio poäng ifrån trygg mark i tabellen. Becksvart läge!

Alla är vi väl överens om att Juventus kommer att besegra Chievo på ikväll! Därför finns det, som väntat heller inget spelvärde på 1X2-marknaden,

Juventus går sällan och vinner fotbollsmatcher med massor av mål, det är fokus främst på att vinna komfortabelt för att sedan spela av matchen och i sin tur spara krafter inför nästkommande utmaningar.

En sådan insats förvänta jag att se från Juventus även ikväll, inget målkalas, utan en stabil trepoängare! Addera där till det faktum att Chievo endast kommer att fokusera på försvarsspelet, och som bekant har i princip alla Serie A-klubbar en förmåga att försvara sig bra. Jag är därför övertygade om att Chievo lyckas stå upp relativt bra här!
Att Juventus vinner, är ett scenario jag starkt tror på så här på förhand! Jag tar den säkra Asien marknaden till hjälp för att hitta ett någorlunda bra odds. För att sen få en ännu större utdelning spelas denna match även med en dubbel, denna mer än dubblar våra pengar. Spel Asien Juventus – 1,5 mål 1:a / Odds 1,45 

Bolton – West Bromwich / Spelstopp 20,59

Min andra match hämtar jag från championchip, även den ett möte med botten mot toppen, här är det dock bottenlaget Bolton som tar emot som tar emot starka West Bromwich. West Bromwich har hanterat omställningen från Premier League fotbollen på ett mycket bra sätt än så länge.

För närvarande ligger laget fyra i den jämna toppen och det gör att de i skrivande stund kommer att spela playoff senare i vår. Det finns också klart realistiska möjligheter att klättra ytterligare och rent av vara med på en direktplats. Men då är det här den typen av matcher som laget måste vinna alla dagar i veckan.

Bolton däremot huserar i bottenskiktet av tabellen och ser ut att behöva vänja sig vid tanken på en mycket tung vårsäsong. Varje poäng är viktig, men just nu är formen under isen. Det är inte heller här poängen ska tas, dem måste fokusera på att ta poäng mot lagen som ligger på den nedre halvan för att överhuvudtaget ha en chans att klara sig kvar i championchip. .

Yanic Wilschut och Gary O’Neil finns på skadelistan hos hemmalaget, då det är en alldeles för formsvag grupp spelare som ska ta sig an den här matchen, är varje avbräck tungt i en redan tunn trupp. Jag kan inte se hur Bolton ska kunna stå emot ett hårt satsande bortalag.

West Bromwich saknar Matt Philips som varit otroligt bra under hela första delen av säsongen, det är dock ett avbräck som går att hantera. Dwight Gayle tar plats i laget och det är ingen dålig spelare att kunna alternera med. Räkna med att West Bromwich går stenhårt i sin offensiven här, inte minst för att sätta press på ett ofta skakigt Bolton. Det råder i dagsläget stor klasskillnad mellan lagen, trots svår bortamatch så ser jag tvåan som stensäker. Spel 2:a / Odds 1,85 
Spel Dubbel / Odds / 2,61 / Spelbolag bet365.

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen