fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Vill Marcelo flytta på sig!

Publicerad

on

Sergio Reguilón har fått spela på bekostnad av Marcelo på sistone. Nu kan den brasilianske vänsterbacken lämna Real Madrid,
Detta skriver AS. De två senaste ligamatcherna har Marcelo, 30, varit bänkad utan att få hoppa in. Istället har Santiago Solari gett Sergio Reguilón, 22, chansen.
Nu skriver spanska tidningen AS att Marcelo inte längre ser en flytt till Juventus som osannolik.
Den italienska storklubben har visat intresse för den brasilianske landslagsstjärnan sedan i somras.
Men det är först nu Marcelo på allvar börjar överväga en återförening med Cristiano Ronaldo i Turin, enligt uppgifterna.
Ronaldo i sin tur vill väldigt gärna ha Marcelo i Juventus och har försökt övertyga honom sedan i somras. Men trots att Marcelo inte längre är helt tillfreds med sin situation blir han svår att köpa loss från Real Madrid, som fortfarande ser honom som en viktig pjäs, skriver AS.
För att en affär ska gå igenom måste 30-åringen själv uttrycka ett önskemål att lämna Bernabeu.

Juventus och Manchester City gör upp om Isco!
Isco kan lämna Real Madrid efter säsongen. Juventus och Manchester City pekas nu ut som de troligaste destinationerna. Isco, 26, är ute i kylan i Real Madrid. Han kommer inte överens med tränaren Santiago Solari och har inte haft någon vidare form senaste tiden då speltiden varit begränsad. Men enligt uppgifterna är en affär långt ifrån klar, i synnerhet då Manchester City i allra högsta grad är med i bilden. Juventus sportchef Fabio Paratici och Manchester Citys manager Pep Guardiola kommer att pusha hårt för en övergång, skriver sajten. Real Madrid kräver mer än 100 miljoner euro för Isco, som kommer göra sitt val baserat på saker som projekt och lön, enligt uppgifterna. Den spanske landslagsstjärnan har länge kopplats ihop med en flytt. Nu skriver Calcio Mercato att Isco varit tydlig mot Juventus att han är öppen för en flytt dit.

Arsenals manager Unai Emery bemöter spekulationerna om en värvning av Barcelonas mittfältare Denis Suarez.
Denis Suarez var inte uttagen till matchtruppen när Barcelona besegrades Leganes i går kväll.
I samband med en presskonferens får Unai Emery frågan om mittfältaren nu är nära Arsenal.
”Klubben jobbar med varje situation som kan hjälpa oss. Jag kan inte prata om enskilda spelare men jag vet att klubben den här månaden jobbar med olika möjligheter om det kan hjälpa oss i vår konkurrens! säger han. ”Jag vet att det är en svår marknad detta fönster. Om en spelare kommer in och hjälper oss är jag nöjd, men klubben sköter det och jag kommer vänta” fortsätter Emery. Den tyske playmakern Mesut Özil har samtidigt ryktats bort från Arsenal. ”I lördags var han okej att spela, men vi beslutade att inte spela honom. Jag har pratat med honom och jag vill att han ska vara redo för kommande matcher som alla andra spelare i laget. De kommande matcherna kommer vi behöva alla spelare och även hans kvalitéer” säger Emery enligt Goal.com.

Los Angeles FC-stjärnan Carlos Vela, 29, kopplas ihop med Barcelona. Nu kommenterar han framtiden.
Barcelona är på jakt efter en anfallare som ersätter Munir El Haddadi och som kan agera backup till Luis Suarez. Den mexikanske landslagsanfallaren Carlos Vela, numera i Los Angeles FC, är ett av namnen det ryktats om. Nu talar han ut om framtiden.
”Detta är frågor för klubbarna och agenterna. Jag är avslappnad, kör på min försäsong och det viktigaste är att vara lycklig på den platsen man är i. Vi får se vad som händer i framtiden, säger Vela till ESPN. ”Vad jag än beslutar eller det som händer kommer jag vara glad eftersom jag älskar att vara i Los Angeles med mitt lag. Jag har ingenting att förlora, fortsätter 29-åringen.

Både Manchester United, City och Barcelona uppges jaga João Félix
Det är inte bara Liverpool. Manchester United, Manchester City och Barcelona uppges också visa intresse för João Félix. I dagarna rapporterade Correio da Manhã att Liverpool erbjudit hela 70 miljoner euro, motsvarande 720 miljoner kronor, för anfallstalangen João Félix.

Benfica ska dock ha tackat nej till budet. Nu skriver portugisiska Record att fler storklubbar är ute efter jättetalangen. Manchester United, Manchester City och Barcelona har alla fått upp ögonen för den 19-årige anfallaren. João Félix är portugisisk U21-landslagsman och har en utköpsklausul på hela 120 miljoner euro.

Milan uppges närma sig Arnaut Danjuma
Club Brügges ytteranfallare Arnaut Danjuma är nära en övergång till storklubben Milan, enligt uppgifter. Arnaut Danjuma, 21, har kopplats ihop med bland annat Milan, Liverpool och Tottenham på sistone. Nu skriver Sky Sport Italia-journalisten Maurizio Pistocchi på Twitter att Milan är väldigt nära att knyta till sig Club Brügges stjärna. Danjuma har gjort fem mål och tre assist på 13 matcher i ligan och Champions League den här säsongen. Även Gazzetta dello Sport och Sport Mediaset rapporterar att Milans sportchef Leonardo är i långt gångna förhandlingar om Danjuma.
De uppger att Milan är nära att köpa honom för 10 miljoner euro, men att övergången genomförs först i sommar. Sedan tidigare har Milan nått en överenskommelse med Genoa om polske skyttekungen Krzysztof Piątek, som tillsammans med Danjuma ser ut att ersätta Gonzalo Higuain.

Mbappé öppnar för Real Madrid!
Paris Saint-Germains franske landslagsstjärna Kylian Mbappé utesluter inte en flytt till Real Madrid.
Kylian Mbappé, 20, var väldigt nära en övergång till Real Madrid innan flytten från Monaco till Paris Saint-Germain. Senaste tiden har det spekulerats om att Real Madrid återigen visar intresse för den franske landslagsstjärnan. Nu öppnar anfallaren för en flytt till Bernabeu. ”Jag har det bra här, men i fotboll och gällande framtiden vet man aldrig, säger Mbappé till AS om Real Madrid.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen