fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Lincoln ger över två gånger pengarna!

Publicerad

on

Det är en tisdag med otroligt dåligt utbud men jag tror mig ha hittat en match som kittlar till i spelnerven. Under kvällen spelas det två matcher i League Two i England, jag hittar mitt spel i en av matcherna, med riktigt bra odds dessutom. Det är en måste match för båda lagen, men det ska råda klasskillnader lagen emellan!

Yeovil – Lincoln / Spelstopp 20,45

Yeovil Town ställs inför en riktigt svår uppgift den här tisdagskvällen. Yeovil har vunnit två raka matcher men detta till trots har man endast tre poäng tillgodo till nedflyttningsstrecket, i helgen mötte man fruktansvärt dåliga Notts Co och det blev seger, men den satt långt inne, man gjorde sitt andra mål först i 92:a minuten (2-0). Att ramla ur andra ligan är givetvis förödande, då är man plötsligt på amatörstatus och får börja om igen, ingen av spelarna vill spela i denna liga, det kan ta lång tid tills man är tillbaka igen. Lincoln har varit mycket bättre den här säsongen, de toppar League Two och laget har stabil form i serien. Lincoln stod även upp bra mot Everton på Goodison Park, där det blev förlust med (1-2) i FA-cupen. I helgen som var tog man en seger mot Grimsby hemma (1-0) även denna match var det lite trögt, men segern var trots allt stabil. Nu möter Lincoln, ett riktigt bottengäng som faktiskt är sämst i hela serien på hemmaplan, på fjorton matcher har man mediokra 13-20 i målskillnad. Lincoln, ser klart vassare ut även på bortaplan med sina tjugofyra poäng och fantastik fina 22-12 i målskillnad. Vill Lincoln komma upp i det lite finare rummet måste man vinna dessa matcher och det är jag helt säker på att de gör under tisdagskvällen. Dock det är en måste match för båda lagen, men det råder just nu stor skillnad dem emellan. Spel; 2:a / Odds 2,10 / Spelbolag Betway.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen