fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Manchester City ger upp de jong!

Publicerad

on

Turerna har varit många kring Frenkie de Jong, 21!
Den jagade Ajax-talangen har ryktats till klubbar som Barcelona, Manchester City och PSG och de senaste rapporterna har talat om att PSG ligger bäst till, nu kommer fler uppgifter på det spåret.
Enligt brittiska Metro har City ”förlorat kampen” mot PSG. Tidningen skriver att Pep Guardiola har accepterat nederlaget och att PSG är redo att betala dubbelt så mycket i lön än vad City vill erbjuda.

Eden Hazard, 28, har länge ryktats till Real Madrid, kanske alldeles för länge!
I förra veckan kom uppgifter om att Chelseas prislapp på stjärnan ligger på runt 1,15 miljarder kronor och belgaren har flera gånger uttalat sig om en eventuell flytt till den spanska storklubben.
Och nu gör han det igen, på frågan om han skulle gilla en flytt till Real svarar 28-åringen:
”Varför inte? Ni vet det mycket väl. Ni ställer frågan, men ni vet vad svaret kommer bli så ni behöver inte fråga”, säger Hazard till France Football och fortsätter:
”Jag har vunnit allt i England förutom Community Shield, men det innebär inte att jag lämnar. Jag har alltid sagt att jag vill utforska något annorlunda efter England, men det finns också saker som kanske får mig att stanna. Efter VM ville jag lämna, men i slutändan stannade jag i Chelsea och jag gör en av de bästa säsongerna så här långt”. Hazards kontrakt med Chelsea går ut i juni 2020.

Idrissa Gueye, 29, är ett jagat byte!
PSG uppges även vilja köpa Everton mittfältaren Idrissa Gueye, för en dryg vecka sedan skrev L’Equipe att tränaren Thomas Tuchel redan har pratat med Gueye om hur han kan tänkas bli använd i Ligue 1-klubben. Igår kom uppgifter om att PSG lagt ett bud på runt 256 miljoner kronor. Men Everton vill ha mer. Enligt ovan nämnda L’Equipe har Premier League-klubben satt en prislapp på drygt 400 miljoner kronor för senegalesen.

Filipe Luis, 33, har ryktats bort från Atlético Madrid!
Den brasilianske landslagsbacken har placerats i klubbar som Milan och Inter, men han vill stanna i Atlético. Nu talar han ut om framtiden.
”När jag kom tillbaka från Chelsea planerade jag att avsluta karriären i Atlético. Jag var 30 år gammal och skulle avsluta kontraktet vid 33 eller 34. Jag skulle förlänga med ytterligare två eller tre år och sedan jobba för klubben, det hade varit perfekt”, säger vänsterbacken, som sitter på ett utgående kontrakt, till Globo Esporte. Han fortsätter: ”Men vi vet att i fotboll så kan saker förändras och AM har en regel, med citationstecken, att bara förlänga med ett år för de som är över 30. De lovade mig, inför gruppen, att de i slutet av fönstret kommer göra en insats och erbjuda mig en förlängning. Jag hoppas att de kommer erbjuda mig ett kontrakt på två eller tre år, så att jag kan avsluta min karriär här. Men det beror på klubben”. Mycket vill ha mer i alla lägen!

Rabbi Matondo, 18, har ännu inte debuterat för Manchester Citys A-lag!
Men är redan ett jagat byte, enligt Daily Mail planerar Bayern München att lägga ett bud på drygt 115 miljoner kronor för den walesiske landslagsmannen, vars kontrakt går ut i juni nästa år. Han debuterade i landslaget i november.

Flera medier har uppgett att Mario Balotelli, 28, är klar för en flytt från Nice till Marseille!
Senast i går skrev franska L’Equipe att en övergång är nära, att Marseille har gått med på Balotellis lönekrav och att klubben är övertygad om att kunna knyta till sig anfallaren de närmaste dagarna.
Men nu kommer nya uppgifter, enligt Football Italia, som hänvisar till transfergurun Gianluca Di Marzio, har en ny klubb gett sig in i jakten på Balotelli. Rättare sagt Sassuolo i Serie A.
Klubben har nyligen lånat ut Kevin-Prince Boateng, 31, till Barcelona varför man nu ska vara ute efter förstärkning.

Roma är på jakt efter Atalantas mittback Gianluca Mancini, 22!
Några dagar efter nyår uppgav Gazzetta dello Sport att sportchefen Monchi vill plocka in den italienske landslagsmannen för runt 250 miljoner kronor, nu bekräftar spelarens agent Stefano Castelnovo intresset. ”Jag tror inte att Gianluca kommer lämna Atalanta i januari. Han kommer att stanna i Bergamo och jag ser ingen anledning varför han borde lämna Atalanta i januari. Han vill inte lämna. Förhandlingar med Roma pågår, men ingenting kommer hända innan juni”, säger han till Teleradiostereo.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen