fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Matcher från Skottland lockar till spel!

Publicerad

on

Onsdagen ger oss inte mycket att välja mellan i spelväg, framförallt inte om vi vill hitta spelvärden som kan generera pengar i den omfattningen som jag vill. Har funnit två spel i Skottland som går in i serielunken under onsdagen. Skotska ligan är en serie som egentligen ingen utanför Skottland bryr sig om, en serie som under många år tillhört ett enda lag som prenumererat på ligatiteln, år efter år. Denna serie är i undertecknats ögon av en mycket dålig kvalité. Men i brist på utbud lunkar även jag dit i ett försök att fortsätta mjölka de kära spelbolagen på deras pengar. Jag hämtar två matcher från denna mediokra liga, spelen läggs som vanligt var för sig, men också som en kombo med knappa två gånger pengarna vid vinst.

Hamilton – Aberdeen / Spelstopp 20,45

Jag börjar med att dra mitt första stopp till staden Hamilton, mitt i Skottland. En småstad med ca 80 000 invånare i hela kommunen. Ikväll tar man emot Aberdeen som är Skottlands tredje största stad med ca 200 000 invånare, bara här hör ni klasskillnaden mellan lagen och förstår vart det barkar i spelväg!

Hamilton ser sanslöst bleka ut, eller med hårdare ord, helt urusla ut i årets serie. Man placerar sig innan kvällens match på en medioker tionde plats med 14-43 i målskillnad, det har blivit endast fjorton inspelade poäng än så länge, detta på tjugoen matcher, detta säger väl allt om deras nuvarande trupp! Precis allt talar för att de kommer att få kriga in i det sista för att hålla sig kvar den här säsongen. De rödvita torskade helgens cupmatch mot St Johnstone (2-0) och i ligaspelet har Hamilton ett kryss på de sju senaste matcherna, annars idel förluster, inte nog med det, 2-13 i målskillnad gör ingen av de ca 80 000 bosatta i Hamilton glada. På hemmaborgen, har man faktiskt vunnit en och kryssat en (Kilmarnock 1-1) på de fem senaste, det senaste krysset är ett framsteg då Kilmarnock placerar sig före dagens motståndare i tabellen.

Aberdeen är mer kompetenta och har också en helt annan spets i sitt spelarmaterial. Aberdeen som brukar vara med i toppskiktet av Premiership, har även i år gått bra och det finns faktiskt läge att utmana Celtic som prenumererat på titeln alldeles för länge. Nu placerar man sig på en fjärde plats, bara tre poäng efter Celtic ( som har en match mindre spelad ), men också bara nio poäng ner för att missa mästerskapsslutspelet. Med 34-24 i målskillnad och 39 inspelade poäng, visar man att det finns mycket att ge för att utmana i årets serie. Aberdeen har tagit 17 av sina 39 poäng på bortaplan, men målskillnaden är bara 11-11, vilket kan oroa lite när det är en måste match ikväll. Mycket talar för att gästerna tar sin fjärde raka seger mot Hamilton på New Douglas Park.
Spel; 2:a / Odds 1,55 / Spelbolag Betway.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen