fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Hearts ska krossa i kvällens andra match!

Nu kompletteras spelet från skotska ligan, kombo klar.

I dagens första rek, lovade jag en kombo. Här kommer kompletteringen som även den tas från den mediokra Premiership i Skottland, en serie som ingen mer än skottarna är glada över. En serie som förmodligen tillhör en av de sämsta i Europa! Men i brist på spelutbud idag och med dåliga odds, hittar jag match två från Skottland. Första matchen Hamilton – Aberdeen till fina 1,55 ligger redan på panelen. Nu kompletterar jag denna match med att bege mig till ett fullsatt Tynecastle Stadium i Edinburgh, här tar Hearts emot Dundee FC i en måste match mot bottenlaget.

Hearts – Dundee FC / Spelstopp 20,45

Hearts har gjort en riktigt fin säsong så här långt, dock har formen stagnerat successivt. Edinburgh-laget har endast vunnit två av de fem senaste hemmamatcherna i ligaspelet, vilket inte håller om man vill vara med och utmana om mästerskapstiteln. Det är dock bara sex poäng upp till serieledande Celtic, (en match mindre spelad) som för en gångs skull får utmaning av flera lag. Men det är också bara sex poäng ner för att inte få spela slutspelet 2019. Hemma är man stabila och har tagit 20 poäng av sina 36 inspelade poäng och 13-6 i målskillnad gör att det känns stabilt, även om man skulle önska fler gjorda mål med så många poäng på hemmaplan, egentligen räcker det om man vinner sina matcher med 1-0, vilket man gjort tre gånger på de sju matcherna. Självfallet ska värdarna gälla som stora favoriter i huvudstaden när ligajumbon kommer på besök!

Dundee är helt under isen och man få titta långt ner i flaskan för att man ska tro att det ens finns förhoppningar om att man ska kunna klättra mycket högre än kanske två placeringar i årets serie. Dundee placerar sig just nu sist i tabellen och detta med otroligt dåliga 15-46 i målskillnad, självklart parkerar de sig också sist i tabellen när det gäller spel på bortaplan. endast 4 poäng har man orkat skrapa ihop på 10 matcher och med en målskillnad på 7-25, ser det inte bra ut för laget. Hemmamötet mot Hearts i höstas slutade med en förlust (0-3). Dock har The Dark Blues tagit poäng i en del tuffa matcher under säsongen, bland annat mot Rangers. Förmodligen för att Rangers underskattade laget och att Dundee spelade på sin hemmaarena. Ikväll ska det inte vara någon som helst snack om vem som kommer vinna, det räcker dessutom med en 1-0 seger för hemmalaget för att spelat med både singel och dubbel ska sitta. Hearts har gått dåligt på sistone, men ikväll vänder de denna trend med säkra poäng.
Spel; 1:a / Odds 1,44 / Spelbolag Betway.
Spel; dubbel / Odds 2,23 / Spelbolag Betway.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

SPELFÖRSLAG; Matcher från Skottland lockar till spel!

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *