Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Fredagen bjuder på bra spel!

Vi börjar i Holländska Eerste Divisie.

Då var det äntligen dags för helg, en bra vecka avslutas med, några fina spel från de lägre ligorna ute i Europa, detta toppat med franska och engelska liga och cupmatcher med bra odds. januari månad har varit upp och och ner, vissa säkra spel har i förtvivlan blivit katastrof och vissa spel som jag har haft förhoppningar om, men trots allt inte varit allt för säker på, har genererat större pengar. Med endast sju dagar kvar och en helg, ser januari bra ut, det gäller nu bara ha en bra avslutning på årets Första månad. SPEL: 30/ Vinster: 20 / Förluster: 10/ Vunnit: 26038/ Förlorat: 16554/ Netto: +9484.08/ ROI: 119.2%. Nu beger jag mig ut i Europa för att under fredagskvällen hitta tre singelspel med bra odds på. Jag börjar i Holländska Eerste Divisie och deras omgång 22. Här har bettingbolagen helt tappat fotfästet och mer än gärna delar ut pengar som försenat julklapp till oss spelare.

Dordrecht – Jong PSV/ Spelstopp 20,00

Dordrecht tar emot Jong PSV hemma på GN Bouw Stadion ikväll ett bottenlag mot ett topplag. Med en medelålder på 21 år har laget det svårt att komma till tals med de andra lagen i andra ligan. Man placerar sig inför kvällens drabbning på en artonde plats med endast fjorton inspelade poäng och 23-43 i målskillnad, på 21 matcher ger det ett snitt på 0.66 gjorda mål per match, detta håller givetvis inte för att få till en bra placering denna säsong. Nu får man mer rikta in sig på att desperat jaga lagen som finns precis över vattenytan. Här placerar sig Helmond med samma poäng, sen är det ett jättehopp till Telstar på 24 poäng. Nedanför är det inte bättre, där jagar Jong Utrecht (14) och Jong AZ (13) lika förtvivlat för att komma ikapp. På hemmaplan har laget tagit åtta av sina fjorton poäng och faktiskt gjort tio av sina fjorton gjorda mål, men man har också släppt in tjugo, nästa hälften av de som de släppt in totalt. De fem senaste ger dem inte heller något större hopp om att de ska gå segrande ur kvällens drabbning, med en målskillnad på 3-11 på de fem senaste ser det inte bra ut. de vann dock sin senaste match mot bottenkonkurrenten Jong AZ (1-0), men det var verkligen ett bottenmöte. Ikväll tar man emot ett klart bättre lag än i senaste matchen.

Jong PSV är reservlaget till PSV, med andra ord inga dåliga spelare, laget består av spelare som är under 23, alla hungriga att få spela i det stora laget PSV, just nu går laget otroligt bra, med en femte placering och tjugoen inspelade poäng, med en målskillnad på 48-38 ligger de i absoluta toppen av serien. Inför kvällens match har de bara en förlust på de elva senaste matcherna, förlusten kom mot Cambuur där man dessutom fick en utvisad innan avgörandet kom i matchen (1-2). Borta statistiken är inte bra, men inför kvällen tror jag bestämt att den kommer bli bättre, raden ser ut så här (S10 V3 O4 F3 M24:24 P13). Många insläppta kan oroa, men kvällens motstånd är inget lag som producerar mål av bara farten framåt, det gör däremot Jong PSV, med ett snitt på 2,28 mål. Jag tror bestämt att det kommer bli en klasseger ikväll för Jong PSV. Oddset som betway ger oss, är som den gamla klassiska “stjäla godis från småbarn”!
Spel; 2:a / Odds 2,50 / Spelbolag Betway.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *