fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Kvällens säkraste!

Publicerad

on

Som jag annonserade ut i dagens första rek, så kommer det komma minst två rek till under dagen, detta blir den andra och den hämtas även den från Eerste Divisie i Holland. Om jag tyckte den förra reken var bra, så är denna ännu bättre, ännu en gång tycket jag att bettingbolagen är helt fel ute i sina odds sättningar. Ännu en gång blir det med ett spel som genererar över 2 gånger pengarna.

Roda – Jong AZ/ Spelstopp 20,00

Roda som är ett av topplagen i årets serie, tar emot seriens just nu sämsta lag hemma på Parkstad Limburg Stadion. Denna match ska och kan bara sluta på ett sätt enligt undertecknad! Roda har 35 inspelade poäng på 21 matcher, en målskillnad på 35-27 vilket inte är överdrivet bra, men placeringen är trots allt en fin femte placering, bara nio poäng upp till ettan Den Bosch. Det har dock gått lite så där i de senaste fem omgångarna, bara två vinster och två kryss, men det är bara en förlust, så det får räknas som ett plus. Hemma är man starka, 20-12 i målskillnad, fyra vinster och ett kryss på de fem senaste i serien, säger det mesta om hemma kapaciteten. När man nu tar emot seriens sämsta lag ska man klara av att ta nya poäng, ja man ska göra det med flera måls överlägsenhet!

Jong AZ är det värre med, man kan som rekryteringsansvarig eller akademichef för AZ inte vara nöjd, man placerar sig sist i serien och har mediokra 13 inspelade poäng på 21 matcher! Man släpper in mål som om man hade koner i backlinjen och ett snöre i målet. Hela 43 insläppta mål är ett snitt på 2,04 mål, detta håller givetvis inte. Senaste matchen förlorade man dessutom mot bottenlaget Dordrecht hemma (0-1) som jag rekade i förra spelförslaget. Nu möter man ett topplag borta, vilket inte är kul när man har en vinst på tio matcher under säsongen borta, man dessutom bara orkat med att ta sju poäng, mediokra 12-22 är målskillnaden. Jag tror absolut inte att detta lag ska ha något att sätta emot Roda.
Ett handikapp spel läggs som ger mig över 2 gånger pengarna och fina förutsättningar för att januari och 2019 ska bli  en fortsatt kanonstart på året.
Spel; Hcp spel Roda -1,5 mål 1:a / Odds 2,30 / Spelbolag Betway.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen