fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Asien spel som vi inte ska förlorar pengar på!

Publicerad

on

När jag under gårdagen satt och tittade på möjligheterna inför fredagen och för den delen helgen, hittade jag ett antal godbitar. Att sen plocka ut rätt godbitar är alltid det svåraste, ungefär som i en pralinask, du vet vad du får men du vill ändå bli överraskad. Mina två första rekar på Sportpanelen känns som riktigt bra spel med över 2 gånger pengarna på båda. Mitt tredje spel som rekas här, kan vara lite svårare, därför spelas det med ett Asien som ger oss pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Kanske är det fegt, men oddset är så bra så det måste testas, dessutom tror jag på en bortaseger i detta spel.

Eindhoven FC – Den Bosch/ Spelstopp 20,00

Eindhoven FC är inte dåliga, 28 inspelade poäng på 21 matcher och 27-27 i målskillnad, gör att de inte är lätta att slå hål på. Fem senaste seriematcherna har det bara blivit en förlust. Senaste bortamatchen vann man mot FC Volendam (1-3) och innan dess seger hemma mot Nijmegen (3-2). Nu är detta lag som placerar sig under Eindhoven i tabellen vilket alltid måste tas i beräkning. Ikväll tar man emot seriens just nu bästa lag, då kommer det givetvis att bli mycket svårare. När man dessutom inte har varit bra på hemmaplan under säsongen så understryker det hur svårt det trots allt kommer att bli. Spelet på hemmaplan måste man begära mer av, eller vad sägs om, endast nio inspelade poäng och 10-15 i målskillnad. Att jämföras med på resande fot, där man har 19 inspelade poäng. Nu spelar man hemma så vi kan väl förmoda att det kan bli svårt igen för hemmalaget.

Den Bosch leder serien och går fram som en tysk pansarvagn under andra världskriget, nu blev det stopp för dessa efter ett tag, men ikväll kommer maskinen fortsätta ta poäng. När man går in i tjugo andra omgången leder man serien med hela 46 poäng, just nu fyra före Twente på andra plats. En fantastisk målskillnad på 42-21 gör att man snittar två mål per match. På bortaplan är man inte dåliga, hela 23 poäng har man tagit av sina 46 och 20-7 i målskillnad vittnar om en stark defensiv. Den Bosch har inte förlorat en match sedan 28 september, ja ni läste rätt! De har 13 segrar och 3 kryss sedan dess. Då kan man ställa sig frågan, varför inte spela en rak tvåa, istället för ett Asien spel?
Som sagt maskinen ska någon gång åka på en förlust eller ett kryss till. Även om jag inte tror det sker ikväll så är jag ute efter säkra pengar att lägga till mitt fina januari spel. Spelbolagen ger oss fantastiska odds på Asien spelet, givetvis måste detta spelas. Jag hittar två bra spel alternativ.
Spel 1; Den Bosch Asien 0,0 2:a / Odds 1,80 / Spelbolag Bet365.
Spel 2; X2 / Odds 1,44 / Spelbolag Bet365.

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen