fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; I Ligue 2 hittar jag ett spännande spel!

Publicerad

on

I mina tre första spel som lagts upp på Sportpanelen inför fredagskvällen, har jag fokuserat på Holländska andra ligan. Nu tar jag klivet över till Frankrike och deras andra liga, här hittar jag några fina spel med högre svårighetsgrad än tidigare, trots detta är det värt att reka några av dem och lägga ett sunt spel. Jag har en förkärlek till den franska andra ligan, den har gett bra spel under ett par veckor och oddsen är ofta så bra att när spelet går in genererar det fantastiskt fina pengar. Jag tror mig ha funnit ett riktigt fint spel ikväll i denna liga.

Nancy – Auxerre/ Spelstopp 20,00

Nancy placerar sig sist i tabellen med endast tretton inspelade poäng och 12-28 i målskillnad, det är inte det defensiva som är problem med laget, utan det offensiva spelet. Tolv gjorda mål på tjugo matcher är ett stort problem för vilket lag som helst. Nu har man spelat bra i de två sista matcherna trots förlust, man har mött topplaget Lens (1-2) och Paris FC (1-2) detta ger lite skrällvarning, framförallt som Auxerre är klart sämre placerad än dessa två lag. Hemmaplan är ingen borg, endast en seger och 4-13 i målskillnad inger inte respekt, det är bara Beziers som är sämre i sin hemmastatistik. Man har en liten chans att klara sig kvar i årets serie, men då måste det börja vinna sina matcher nu och inte senare.

Auxerre placerar sig på en elfte plats inför kvällens match, ett läge, där man inte kan åka ur serien, men där man fortfarande har chansen att ta ett kliv upp. Med endast sex poäng upp till en kvalplats, måste de givetvis vinna sina matcher och möter man seriens sämsta lag på bortaplan måste det bli full pott. De senaste fem matcherna har man verkligen visat att man vill vara med och slåss om just en kvalplats. det är tretton poäng upp till direktkvalificering och dit lär man inte nå, hur mycket man än vill. Tre segrar och två kryss på de fem senaste måste ses med respekt när man åker för att möta seriens just nu sämsta lag. Med 27-18 i målskillnad ser det bra ut, ett lag som det är klart svårt att göra mål på, men också ett lag som inte producerar allt för många mål framåt. Nu verkar det dock ha lossnat rejält även här, på de fem senaste matcherna har man 11-0 i målskillnad. På bortaplan har man presterat riktigt bra, där man bland annat har en segern över suveräna ettan Metz borta (0-1) Jag vill inte vara för kaxig, men jag tror att detta blir en enkel seger för Auxerre, trots detta nöjer jag mig att spela ett Asien spel till över två gånger pengarna.
Spel; Asien Auxerre -0,5 mål 2:a / Odds 2,675 / Spelbolag Bet365.

Lägg spelet på betway, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen