fbpx
Connect with us

EXPERTREK; Bombsäkert Asien spel till kanon odds. Max satsning direkt.

Publicerad

on

Då var januari slut, gårdagen blev inte ingen lyckad spelkväll. Köln lyckades inte göra mål, trots enormt spelövertag. Berlin hade satt upp den gamla muren igen och bärgade segern trots en man utvisad.

Januari slutade i moll, men hela januari månad har blivit en bra start för 2019. Jag kommer nu fokusera spelet på fotboll under februari månad. Längst ner på sidan ser ni januaristatistiken. Observera, att alla spel som lagts inte är rekade, några spel är livespel. Nu fokuserar vi på första spelet i februari

Jag hittar flera fina spel och kommer lägga ett antal singlar var för sig under dagen, men jag kommer också slå ihop dem som ett stort spel. Håll utskick, då de kommer efter varandra. Spelen kommer jag idag att lägga på Betsson, deras erbjudande för gamla och nya kunder är unikt.

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Hannover – RB Leipzig

TYP AV SPEL / Singel / Dubbel.
LIGA/LAND / Bundesliga / Tyskland
ARENA / Venue: HDI-Arena (Hannover)
SPELSTOPP / 1 februari klockan 20,30
SPEL / RB Leipzig Asien -1 mål 2:a 
ODDS / 1,91
SPELBOLAG / Betsson 

SPELMOTIVERING:

RB Leipzig har kommit igång ordentligt efter att haft en miserabel början av säsongen, skadeläget är bättre och formen har faktiskt bara blivit bättre och bättre. Nu har man häng på topplaget Dortmund och en CL plats som man vill behålla, detta är motivation nog för att spela ut hela sitt register i kvällens match.

Hannover däremot, har stora skadeproblem, inför kvällens match, kan hela elva spelare vara borta (se mer nedan). Storförlusten borta mot Dortmund (5-1) i helgen som var, byggde inte upp självförtroendet inför kvällens hemmamatch. Det är en botten mot toppen match och den kan vara svår att få in, jag kan dock inte se några problem med att bortalaget i detta fallet ska vara helt överlägsna och kunna vinna med två bollar.

ANALYS Hannover:

Hannover började matchen mot Dortmund otroligt bra, redan efter ett par minuters spel hade man en jättechans och det såg ut som det var ett nytt lag som kom ut på bortaplan. Man satte hög press och försökte pressa motståndarnas unga backlinje, det höll givetvis inte länge. Efter 24 minuter så var matchen i stort sett slut. Att spela högt mot ett så skickligt kontringslag, med Reus i spetsen var rena självmordet

Detta visar väl lite varför man ligger näst sist i tabellen med elva inspelade poäng på nitton matcher. Målskillnad 18-41 gör ingen Hannover fantast gladare. Nu har man hemmaplan, det ska väl vara en fördel! Nja kanske inte denna säsong med detta material. Sju inspelade poäng och man har bara gjort sju mål på hemmaborgen, ett skrämmande dåligt facit. Till deras fördel ska sägas att man av sina alla insläppta, bara släppt in femton i borgen! Senaste fem hemma matcherna, är fyra förluster och en vinst. Vinsten kom mot Wolfsburg 9 november. Målskillnad hemma 2-9.

SENASTE MATCHEN I LIGAN

 • Dortmund – Hannover
 • Bollinnehav 63% – 37%
 • Målchanser 18–11
 • Skott på mål 8-3

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 4/5
 • Målskillnad; 2-9

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Bebou hittas först på en 40:e plats i ligan, med tre mål. Han är dessutom skadad och borta i kvällens match.

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Bebou (Muskelskada), Fullkrug (Knäskada), Hubers, (Knäskada) Maina, (Knäskada).
 • Troligen borta: Elez (sjuk), Felipe (sjuk), Prib (Knäskada), Sarenren-Bazee (ankelskada), Sorg (ryggskada).

ANALYS RB Leipzig: 

Leipzig började gå bra innan uppehållet i december månad, när serien körde igång igen började man förtretligt med en förlust. Men det var inte vilket lag som helst som kom på besök på Leipzig hemmaarena. Dortmund stod för besöket och åkte hem med matchens enda mål (0-1). Direkt efter så såg man till att vända trenden med en seger borta mot Düsseldorf, där man fullständigt krossade laget (0-4).

Nu är man på rätt spår igen inför kvällens drabbning. Med 34 inspelade poäng och 35-18 i målskillnad har man klättrat upp på en fjärde plats i ligan, det är långt upp till serieledande Dortmund, men man ska kunna ta en CL plats som man nu innehar. Givetvis ger man inte upp hoppet om att kunna kriga sista halvan om seriesegern, men det är långt dit. Laget är klart sämre på bortaplan, med endast elva inspelade poäng och 11-11 i målskillnad. Detta måste bättras detta bättras om man ska få behålla topplaceringen när ligan är slutspelad.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Düsseldorf – RB Leipzig 0-4
 • Bollinnehav 54% – 46%
 • Målchanser 10-12
 • Skott på mål 0-9

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 7-5

LAGETS SKYTTEKUNG:

Werner med 11 gjorda mål tät följd av Poulsen 10 mål. Tyvärr kan Werner vara borta i kvällens match på grund av sjukdom

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Haidara ( knäskada), Upmecano ( knäskada )
 • Troligen borta:  Bruma (ankelskada), Kampl ( ankelskada), Werner (sjuk).

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

15 september RB Leipzig – Hannover 3-2

VARNING FÖR!

Hannover är desperata och bra på hemmaplan om man jämför med borta. Man gjorde ett försök att störa Dortmund i sin senaste match  borta, men efter att man släppt in första målet föll man igenom. Leipzig har inget bra bortafacit och med tanke på detta spelas det ett Asien som är lite försiktigare, att de ska vinna tvivlar jag inte på, men skulle det bli endast ett måls marginal är det pengarna tillbaka. Dock är det max satsning på detta spel.

SPEL / RB Leipzig Asien -1 mål 2:a 
ODDS / 1,91
SPELBOLAG / Betsson 

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Månad: Januari, Antal spel: 46, Netto: +14343, ROI: 123.64%’

Sport:       Antal spel                   Netto                ROI      Antal spel:              Netto:             ROI:

Fotboll          40                        + 9808.48         118.82%

Ishockey        5                         + 4185              169.12%

Handboll       1                          + 1350              190%

Bandy           1                           – 1000               0%

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen