fbpx
Connect with us

DAGENS SPEL; Jag bjuder på en smällkaramell till nästan fem gånger pengarna.

Publicerad

on

real madrid

Vad ska man säga om gårdagens rek! Båda gör mål i Liverpool . Newcastle (1-1) matchen, den satt kanonskönt redan i första halvlek. Bara att fortsätta hämta ut cash från spelbolagen.

Sista dagen på januari månad och ROI är nu fina 124,6 % , en klart godkänd månad, en större rapport kommer att komma efter januaris sista spel.

Idag är det ett uruselt utbud, egentligen ingenting som verkligen kittlar till. Men om man tittar lite noggrannare så ser man allting lite ljusare ur en spelares perspektiv. Jag hittar faktiskt spel som ger oss ett odds på nästan fem gånger pengarna, jag får dock trolla in en mycket svår  ishockeymatch i en trippel för att jag ska vara riktigt nöjd.

Mitt spel lägger jag på Betsson, som har ett kanon erbjudande för alla nya och gamla kunder då man fyller 55 år, ett erbjudande som man inte kan missa. Klicka på länken nedan så kommer ni till erbjudandet.

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr  
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Match 1: Timrå – Djurgården.

TYP AV SPEL / Trippel
LIGA/LAND / Elitserien / Sverige
ARENA / NHK Arena
SPELSTOPP / 31/1 klockan 19,00
SPEL / 2:a 
ODDS / 1,85
SPELBOLAG / betsson

SPELMOTIVERING:

Timrå har inte kapaciteten att ligga med och hugga med de bästa lagen, vecka ut och vecka in i årets elitserien. Man är sämst i elitserien just nu, att man ska åka ur är det väl inte många som tvivlar på! För två dagar sedan åkte man på en riktigt förnedring, när man i borta mötet mot HV71 fick rå däng (7-1). Nu har man förlorat fyra av de fem senaste matcher (inklusive övertid). Timrå har hittills skrapat ihop mediokra 36 poäng på 36 spelade matcher. Hemma har man faktiskt dragit ihop hela 24 av dessa poäng. Totalt har man 85-121 i målskillnad, men hemma har man 47-53, så lite bättre på hemmaisen är man. Man har inte vunnit hemma sedan 26 december då man mötte Brynäs och vann på övertid (3-2).
Djurgården går tvärtom otroligt bra, på de fem senaste har man dock två förlust, det var när man mötte Malmö på bortais och hemmais som båda matcherna slutade (2-3). två förluster som nog inte många hade räknar med. För två dagar sedan studsar man tillbaka igen med att slå Färjestad hemma (3-2). Man placerar sig på en fin andra plats, bara tre poäng från serieledande Luleå. Med hela 63 poäng och 111-83 i målskillnad är det slutspel som vankas för Stockholms laget. Borta är det så där, inte dåligt men inte överdrivet bra. 55-45 i målskillnad och två förluster på de fem senaste matcherna är facit. Ikväll ska man vinna bortamatchen, för att ha chans att vara etta i serien, vilket är fördel i ett senare slutspel.

VARNING FÖR!

Det är många matcher i denna liga, alldeles för många, detta blir tionde match i januari, då ska man lägga in allt det är massor av resor runt om i Sverige i dessa matcher. Timrå vill givetvis visa sin hemmapublik att de inte är så dåliga som de visade mot HV71. Risken är att Djurgården underskatta ett klart mycket sämre Timrå, Djurgården är emellan inte att lita på,  se på de två matcherna mot Malmö. Om man går för fullt, vilket man bör göra, ska det bli seger för Stockholms laget.

Match 2: Girona – Real Madrid.

TYP AV SPEL / Trippel
LIGA/LAND / Copa del Rey / Spanien
ARENA / Estadio Municipal de Montilivi
SPELSTOPP / 31/1 klockan 21,30
SPEL / Båda lagen att göra mål 
ODDS / 1,56
SPELBOLAG / betsson

SPELMOTIVERING:

Girona tar mot ett just nu otroligt starkt Real Madrid i Copa del Rey. Man förlorade första matchen borta (2-4), nu måste man framåt för att vinna i kvällens retur möte. Det går för övrigt inte bra för laget just nu. På de tio senaste matcherna har man fem oavgjorda och fem förlorade och har 13-20 i målskillnad, alltså ingen vinst. Hemma ser det trots allt bra ut 5-6 i målskillnad och bara en förlust, den kom senast hemma mot Barcelona (0-2). Senast vinsten hemma är 5 december då man slog Alaves (2-1), många kryss är det för laget. Vill man gå vidare ikväll så måste trenden vända.
Real Madrid har kommit igång, på de tio senaste matcherna har man bara två förluster samt ett kryss, resten är segrar. Målskillnad är fina 24-12. Senast slog man Espanyol på bortaplan med (2-4) och matchen innan var det första mötet i Copa som man vann med samma siffror, men då i hemmaborgen. Även borta är man övertygande för tillfälligt. de tio senaste inklusive alla matcher så är det bara två förluster. Där den som mest överraskar var cup matchen mot Leganes där man föll med matchens enda mål. Målskillnad borta är 23-12 vilket bevittnar om att man är riktigt starka på bortaplan.

VARNING FÖR!

Det som kan oroa mest i denna match är att Real får ett tidigt mål och att luften då helt går ur Girona. Det kan också bli en match där Real spelar av matchen och inte är så intresserad av att gå framåt. det bästa vore att Girona får ett tidigt ledningsmål så de har något att spela för, då måste Real framåt.

Match 3: Union Berlin – FC Köln.

TYP AV SPEL / Trippel
LIGA/LAND / Bundesliga 2 / Tyskland
ARENA / Stadion An der Alten Försterei (Berlin)
SPELSTOPP / 31/1 klockan 20,30
SPEL / Båda lagen att göra mål 
ODDS / 1,70
SPELBOLAG / betsson

SPELMOTIVERING:

Union Berlin hemma på Stadion An der Alten Försterei, blir den match som kompletterar min trippel. Denna fantastiska andra liga som det bara exploderar om, med offensiv snabb frejdig fotboll. Nu väntar ett riktigt toppmöte mellan fyran Union Berlin och tvåan Köln. Union Berlin avslutade hösten med en förlust på bortaplan mot mittenlaget Aue (3-0), det var oväntat då man innan denna match hade 15 matcher i serien utan förlust. Hemma har man fortfarande inte förlorat i årets serie, vad sägs om raden 6 vunna, 3 kryss, 0 förlorade och 19-5 i målskillnad! Totalt har man bara förlorat en match i år och det var mot just Aue. Dock har man tio kryss och det gör att man har fem poäng upp till Köln som har platsen tillsammans med Hamburg för direktkvalificering till Bundesliga. Målskillnaden är fina 27-15 på 18 matcher, det borgar för ett mycket starkt försvar, dock ett sämre anfall om man jämför med dagens motståndare.
FC Köln är ett storlag, de ska givetvis inte ligga i andra ligan. När man går in i kvällens hängmatch, har man bara fyra poäng upp till Hamburg som leder serien. Med otroliga 47 gjorda mål är man överlägset det bästa laget offensivt i serien. Sista seriematchen innan uppehållet blev det dock en snöplig förlust hemma mot Bochum (2-3). Bortaplan spelar ingen större roll för topplaget, Köln är ett riktigt starkt bortalag med 19-7 i målskillnad och 6 vunna, 1 kryss och endast en förlust som kom mot serieledaren Hamburg (1-0) för övrigt den enda matchen i årets serie som laget blivit nollad i. Nu vill de ta tre poäng i hängmatchen och samtidigt dryga ut poängen mot lagen underifrån.

VARNING FÖR!

Det kan bli en tillknäppt i historia då bägge lagen vill vinna. Union har otroligt starkt försvar Köln har en ruggig offensiv, det är dock inte många matcher som inte slutar med mål för bägge lagen. Omstart i ligan och ingen vet var den andra står, det är den största varningsklockan.

  • TYP AV SPEL / Trippel
  • SPELSTOPP / 31/1 klockan 19,00
  • ODDS 4,91
  • SPELBOLAG / betsson

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr  
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen