Alla SpeltipsBettingpanelen

EXPERTREK; Superodds på Liverpool matchen, över två gånger pengarna spelas!

Sargat Liverpool tar emot skadefritt Leicester, jag har spelet.

Tisdagens spel satt klockrent. Metz hade absolut inga problem med att vinna sin match igår (3-0) och Asien spelet på Metz -1,5  mål, var stensäkert.  Ja redan innan avspark, kändes den hemma. Januari månads ROI är nu uppe i 123,6, två dagar kvar för att lyfta ännu högre. 

Igår föll överraskande Manchester City borta och även Manchester United tappade poäng i PL. Ikväll, ger sig både Tottenham och Liverpool in i leken.

Jag har hittat ett riktigt bra spel i Liverpool matchen, med fantastiska 2,05 i odds. Spelet läggs på Mr Green som dessutom ger oss riskfritt spel på Tottenham – Watford. Mer om denna grymma kampanj finns på Sportpanelen, och längst ner efter denna rek.

Lägg spelet på MR Green, fördubbla vinsten med 100% Vinstboost på ditt första spel upp till 5000 kr – helt omsättningsfritt!
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

Liverpool – Leicester

TYP AV SPEL / Singel
LIGA/LAND / PR / England
ARENA / Anfield
SPELSTOPP / 30/1 21,00
SPEL / Bägge lagen att göra mål 
ODDS / 2,05
SPELBOLAG / Mr Green

SPELMOTIVERING:

Liverpool är sargat, många tongivande spelare är eventuellt borta inför denna match ( se
skadeläge längre ner i reken ) det gör att man bakåt inte är lika stabila som man brukar vara. Man har dessutom släppt in mål i fyra av fem senaste matcherna, cupen inkludera. Skulle det vara så att backjätten och hela Liverpools fantastiska mittback van Dijk, dessutom är borta så är det nästan en garanti att man kommer släppa in ett mål. Att man gör mål, det behöver man inte ens fundera på, egentligen är det bara frågan hur många mål man måste göra för att vinna ikväll! Leicester har äntligen alla spelare tillgängliga inför matchen, med något få undantag, detta gör dem till ett riktigt bra lag som bland annat slagit både Chelsea och Manchester City under säsong. Att man kommer producera målchanser på kontringar är ju lika säkert som amen i kyrkan, är man riktigt på hugget kommer man göra åtminstone ett mål i matchen. Spelet bägge gör mål till över två gånger är taget.

ANALYS Liverpool:

Detta fantastiska Liverpool som har berikat oss med sin fotboll under säsongen, är ett annorlunda Liverpool jämfört med  säsongen 17/18, då släppte man in så mycket mål i nästa varje match, man var tvungen att vinna sina matcher med minst 3-4 mål för att ta tre poäng, det blev helt galna matcher. I år är det ett annorlunda Liverpool, nu har man fått defensiven att fungera och man vinner sina matcher oftast lätt med flera måls övertag. Vad sägs om 26-9 på de tio senaste spelade matcherna! Det är väl bara senaste PL matchen mot Crystal Palace (4-3) som är lite smolk i bägaren. I serien har Liverpool på hemmaplan elva spelade matcher i ligan, här har man inte förlorat någon match. Man har helt otroliga 31-6 i målskillnad. Ett betong försvar och hårt jobbande spelare som känns som de kan gå på vatten med sin fantastiska tränare Jurgen Kloop. Nu förlorade Manchester City igår, detta gör att Liverpool kan dra ifrån i ligan, vilket kan vara behövligt när man i februari går in i CL slutspelet. Med många matcher och slitna kroppar, behövs det ett litet mellanrum lagen mellan, då Manchester City har den lite bredare truppen än Liverpool.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Liverpool – Crystal Palace 4-3
 • Bollinnehav 70% – 30%
 • Målchanser 19–9
 • Skott på mål 9-3

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 5/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 17-5

LAGETS SKYTTEKUNG:

Salah med sina 16 gjorda mål och 7 assist är kungen över alla, det började knorras lite när säsongen började, “han gör inga mål längre, förra säsongen var en tillfällighet”. Nu är denna fantastiska spelaren uppe i skytteligaledning och där kommer han att stanna. Det som undertecknad mest är fascinerad av är att Salah är inget ego, ser han möjligheten att spela en bättre placerad spelare så gör han det. När Salah gör mål, då blir det Liverpool seger!

SKADELÄGET:

Helt borta; Milner (rött kort), Oxlade-Chamberlain (knäskada), Gomez (benbrott).
Troligen borta; van Dijk (sjuk), Wijnaldum (knäskada), Alexander-Arnold (knäskada).

ANALYS Leicester:

För att vara ett lag som alla tycker det går dåligt för och har åsikter om, så har Leicester faktiskt gjort det bra under säsongen. Man placerar sig på en tionde plats med 29-29 i målskillnad. Klubben har haft det tufft både på planen och utanför planen denna säsong. Massor av skador på startspelare och med den tragiska helikopterolyckan så måste man trots allt se att detta facit är ok, än så länge. Nu är man starkare på bortaplan än på hemmaplan, med 17 inspelade poäng (tre mer än hemma) går man ikväll in med nästan full styrka för första gången på länge, (enligt engelska rapporter). Detta kommer givetvis behövs mot det så bra lag som Liverpool. Borta har man på de fem senaste 6-6 i målskillnad och en meriterande seger över Chelsea (0-1) i december månad. Jag tror att laget med Vardy i spetsen kan hota ett sargat Liverpool, inte så att de ska vinna, men att de ska klara av att stå upp och göra en bra match och göra etT mål, det kommer de lyckas med.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Wolverhampton-Leicester 4-3
 • Bollinnehav 46% – 54%
 • Målchanser 12–16
 • Skott på mål 7-6

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 6-6

LAGETS SKYTTEKUNG:

Är givetvis Vardy, dock har det inte riktigt lossnat i årets säsong. Med 7 mål och 3 assist är han trots allt bäst i laget.

SKADELÄGET:

Enda rapportera just nu är Amartey (ankelskada).

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

2018 / 1 september Leicester-Liverpool 1-2

VARNING FÖR!

Leicester är snålspelade med endast 6-6 i bortaspelet, detta ger varningsklockan att ringa. Liverpool vill framåt, men kommer givetvis se upp så att inte samma sak händer som senaste matchen mot Crystal Palace. Kan bli en tät match, får dock något av lagen hål tidigt så kommer det bli åka av. Spelet känns riktigt bra inför denna match.

SPEL / Bägge lagen att göra mål 
ODDS / 2,05
SPELBOLAG / Mr Green

Lägg spelet på MR Green, fördubbla vinsten med 100% Vinstboost på ditt första spel upp till 5000 kr – helt omsättningsfritt!
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

RISKFRITT SPEL: Spela 600kr på Tottenham mot Watford RISKFRITT!

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *