fbpx
Connect with us

EXPERTREK; Grymt odds på serieledare, ger garanterade pengar!

Publicerad

on

Fredagens spel var både topp och flopp, att Huesca skulle vinna hemma med otroliga siffror (4-0), skulle nog inte ens spåkärringen på Blåkulla kunna hitta i sitt teblad. Laget hade innan kvällens match gjort sjutton mål nu gör man fyra samma kväll. Man börjar  så smått undrar hur det är möjligt! Att Leipzig krossade borta var positivt (0-3). Nu gäller det att hitta rätt direkt inför lördagens matcher, utbudet är enormt och det är lätt att hamna i odds träsket med att ta så högt odds som möjligt på för dåliga analyser. Det finns en anledning varför spelbolagen tjänar pengar. Jag har några riktigt bra spel och börjar med serieledaren i Engelska League Two. Lägger spelen som under fredagen på Betsson.

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Notts Co – Lincoln

TYP AV SPEL / Singel.
LIGA/LAND / League Two / England
ARENA / Meadow Lane (Nottingham)
SPELSTOPP / 2 februari klockan 16,00
SPEL / Lincoln Asien – 1 mål 2:a
ODDS / 2,65
SPELBOLAG / Betsson 

SPELMOTIVERING:

Att något bolag ger mig över 1,50 på denna match ser jag som julafton med alla paket i hela världen. Detta är ett spel som jag kommer spela maxinsats på. Aldrig att Notts Co kommer ta poäng i denna match, Jag har följt Notts Co hela säsongen för att äntligen få detta odds när de spelar på hemmaplan. De är så dåliga att de aldrig kommer klara sig kvar i serien. Nu möter man tabellettan och vi får 1,88 på en rak tvåa! Jag är förundrad och nöjd. Det är den absolut säkraste matchen under lördagen. Jag spelar ett Asien för att oddset stiger så kraftigt mot en vanlig tvåa. Att Notts kommer förlora är absolut stensäkert, sen är det bara frågan om med hur mycket man ska förlora med. Vill man fega är oddset 1,88 fantastiskt bra. Med mitt Asien blir det pengarna tillbaka vid ”bara” ett måls marginal.

ANALYS Notts Co:

Notts Co är för tillfälligt ett otroligt dåligt fotbollslag, det har de varit till och från i många år. Jag har följt laget sen ”Svennis” tog över och skulle göra en storsatsning, som givetvis misslyckades. Denna säsong är nog deras sämsta säsong på mycket länge, att de brukar ligga längst ner är inget ovanligt, men nu är det verkligen kris i laget, att de inte ska åka ner i amatörligan är lika med noll, det finns inget hopp. det är redan åtta poäng upp till luft ovanför strecket.

Men för att ta fram lite statistik så har man spelat 29 matcher och endast tagit 21 poäng. Notts har släppt in 59 mål, vilket är 2,03 mål i snitt. Man har producerat 29 mål på dessa matcher. Man har endast fyra vinster, men nio kryss där de överraskande tog poäng av Bury 29 december på hemmaplan (0-0) som faktiskt är trea i ligan. Då kan man tycka att de kan göra likadant mot Lincoln, nä det kan man inte för Lincoln är ett helt annat lag. Hemmaplan har man sin senaste vinst 15 december mot Tranmere (3-2). Hemma är det fjorton poäng tagna och 15-23 i målskillnad. Alltså inget att skryta med. Det är bara Yeovil som är sämre på hemmaplan just nu. För övrigt laget som man förlorade mot borta i senaste matchen man spelade i serien.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Yeovil – Notts Co 2-0
 • Bollinnehav 54% – 46%
 • Målchanser 6-3
 • Skott på mål 3-1

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 4-8

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Hemmings har faktiskt gjort hela sju mål för laget. Även Stead har gjort sju mål, ingen av den kommer givetvis vara kvar i laget. Att göra så många mål i ett bottenlag då får man kontrakt högre upp.

SKADELÄGET:

 • Inga rapporter finns tillgängliga när detta skrivs.

ANALYS Lincoln: 

Lika dåligt som det går för Notts Co , lika bra går det för Lincoln. Laget leder serien med fyra poäng och en match mindre spelad. Målskillnad 53-29 visar på en stark offensiv. Det finns bara ett lag som gjort fler mål än Lincoln och det är Bury som kryssade mot just Notts i december. Laget är näst bäst i bortastatistiken, med hela tjugoåtta inspelade poäng och 27-15 i målskillnad, med det är man nästan lika bra borta som hemma.

Senaste bortamatchen kryssade man mot toppkonkurrenten Bury (3-3).Denna match var också deras senaste match i serien. Med ledning 2-3 gjorde Bury 3-3 i 86:e minuten. Laget ledde tre gånger på bortaplan men kunde inte låsa bussen, utan fick nöja sig med en poäng. Nu kommer man till ett lättare motstånd och då kommer man bara behöva se upp med eventuella kontringar. Senaste hemmaförlusten kom 26 december mot Crewe.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Bury – Lincoln  3-3
 • Bollinnehav 40% – 60%
 • Målchanser 9-16
 • Skott på mål 6-11

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 10-8

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Akinde är bäst i laget med tio mål.

SKADELÄGET:

 • Inga rapporter finns tillgängliga när detta skrivs.

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

 • 25 Augusti Lincoln – Notts Co 3-1

VARNING FÖR!

Det som kan störa är underskattning från Lincoln sida, går man in för det ordentligt ska man vinna denna match väldigt komfortabelt. Det är verkligen klasskillnader mellan lagen, det är toppen mot botten. Notts Co kommer placera bussen och kontra, det gäller att Lincoln är med från början. Vill Lincoln gå upp en serie är det dessa matcher man måste vinna. Här finns inget ”bollen är rund”.

SPEL / Lincoln Asien – 1 mål 2:a
ODDS / 2,65
SPELBOLAG / Betsson 

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen