Alla SpeltipsBettingpanelen

DAGENS BÄSTA: Fantastiskt grymt odds på en trippel spelas.

En trippel från England testas på lördagen.

Jag fortsätter min lördagsresa med att hitta en riktigt bra trippel i Storbritannien. Oddset hamnar på över elva gånger pengarna på trippeln. Alla spelas också var för sig som singel, där två av spelen är  storsatsning, men mer om detta nere i reken. Jag lägger spelen även på denna trippel på Betsson. Missa inte heller gårdagens rek på Lincoln, den finns på sidan sedan tidigare och ingår i trippeln.

Rygga spelet på Betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr och ger dig 150 kronor i frispel. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Reading – Aston Villa

 • TYP AV SPEL / Singel / Trippel.
 • LIGA/LAND / Championchip / England
 • ARENA / Madejski Stadium (Reading)
 • SPELSTOPP / 2 februari klockan 16,00
 • SPEL2
 • ODDS / 2,25
 • SPELBOLAG / Betsson 

SPELMOTIVERING:

Reading har inte lyckats i årets serie, man placerar sig på en 22:a plats inför dagens möte med endast 24 inspelade poäng. Bara fem vinster på 29 matcher, säger väl det mesta! Dock har man nio kryss, så helt ofarliga är man inte. Senast kryssade man mot Bolton (0-0) på bortaplan, ett Bolton som placerar sig under Reading i tabellen. Hemma är inte heller någon säkerhet för poäng 19-22 i mål och 14 poäng på 14 matcher gör laget till det bottenlag man är just nu. På de fem senaste hemma matcherna har man 5-9 i målskillnad, här ska/måste man höja på ögonbrynen för segern mot Nottingham (2-0) i den senaste hemmamatchen. Reading har satt kniven mot strupen och är ett lag som måste vinna alla sina matcher. Laget har inte råd att parkera den berömda bussen för att ta ett kryss. Detta visade man mot Nottingham och Bolton senast.

Aston Villa är en besvikelse så här långt, detta är ett lag som undertecknad har sett samtliga matcher av, under de senaste fem åren, oavsett om det varit serie eller cupspel. Det är förtvivlat att vara Aston Villa fans, detta storlag är helt under isen trots ett riktigt bra lag. Det var i år man skulle gå upp utan kval ( förra året krossade Fullham laget i avgörande match på Wembley). Pengarna är helt slut i föreningen och man har stort behov att gå upp i PL. Att man inte lyckas beror på ett katastrofal försvarsspel, laget har släppt in hela 46 mål på sina 29 matcher, det är hela 1,56 mål i snitt, det är tredje sämst i ligan, det är bara sista placerade Ipswich och Rotterham som är sämre. Att man placerar sig på en tionde plats beror på två spelare, Grealish som är lagets – ja kanske seriens bästa spelare, men tyvärr skadad just nu, vilket syns på mittfältet. Den andra är Abraham som är uppe i hela 19 mål och är med det, seriens bästa målskytt. Senast slog man jumbon Ipswich (2-1) hemma, efter mycket om och men. På de fem senaste har man V1 O3 F1 och 7-9 i målskillnad. Borta har man bara en förlust på de fem senaste, denna kom mot bottenlaget Wigan (0-3) i senaste bortamatchen.

“Varför då spela på Aston Villa! Det måste bli tre poäng om man ska hänga med de kraven man har i år. Laget är egentligen riktigt bra och tillför favoriterna i serien på förhand. Att inte komma till kvalspel i år är förödande för klubben. Man måste vinna mot alla lag nu. Det går inte att hålla på att kryssa, Jag tror man täpper till försvaret och vinner med ett eller två mål i kvällens viktiga match. Det är inte bara hjärtat som säger detta utan även mitt spel. En normal insats är det dock som gäller på singeln”.

Sunderland – AFC Wimbledon

 • TYP AV SPEL / Singel / Trippel.
 • LIGA/LAND / League One / England
 • ARENA / Stadium of Light (Sunderland)
 • SPELSTOPP / 2 februari klockan 16,00
 • SPELSunderland Asien -1 mål 1:a
 • ODDS / 1,96
 • SPELBOLAG / Betsson 

SPELMOTIVERING:

Sunderland är bra, det gamla PL laget som åkt rakt genom serierna är på väg att ta sig tillbaka till finrummet, men första man massakrerar Wimbledon på hemmaplan i dagens eftermiddagsmatch. Fem matcher utan förlust har det blivit, men av dessa är det hela fyra kryss, 48-26 i målskillnad och med 53 inspelade poäng placerar man sig på en femteplats inför dagens möte. Nu har man i de senaste matcherna mött bland annat serieledaren Luton (1-1) hemma, så att man kryssat är inte så farligt. Den senaste vinsten kom 1 januari borta mot Blackpool (0-1), alltså mer än en månad sedan. Ikväll måste man ändra på detta om man vill utmana på riktigt. Senaste förlusten på bortaplan var 22 december mot serietvåan Portsmouth (3-1). Borta är man bra ,man har endast två förluster under hela säsongen i seriespelet. Hemma ännu bättre och detta ska bara bli en trea

Wimbledon kommer att åka ner en serie efter säsongen slutet, det ska mycket till för att de ska sprattla till, de har redan nu åtta poäng upp till säker mark, det kommer de inte klara av. Målskillnad är 22-45 på 29 matcher och senast förlorade man mot Barnsley hemma (1-4), vilket visar att man inte är i fas med övriga lag i serien. På hemmaplan har man på de fem senaste endast en vinst, den kom 26 december mot Plymouth (2-1). på de fem senaste hemma har man 4-9 i målskillnad, Totalt har man 14-26 hemma och det är bara 12 poäng man tagit i sin borgen på 15 matcher. Borta är man helt urusla och det ska inte gå att ta poäng i eftermiddagens match

“Jag är säker på att Sunderland vinner detta. Asien spelet är en garanti att pengarna kommer tillbaka om det “bara” blir en ett måls seger. Oddset var för bra för att inte utnyttja detta. Detta är min storsatsning i singelspelet till nästa dubbla pengarna”. Jag kommer också spela en rak tvåa till maxinsatsen 1,56 i odds.

Notts Co – Lincoln

TYP AV SPEL / Singel / Trippel
LIGA/LAND / League Two / England
ARENA / Meadow Lane (Nottingham)
SPELSTOPP / 2 februari klockan 16,00
SPEL / Lincoln Asien – 1 mål 2:a
ODDS / 2,65
SPELBOLAG / Betsson 

SPELMOTIVERING:

Att något bolag ger mig över 1,50 på denna match ser jag som julafton med alla paket i hela världen. Detta är ett spel som jag kommer spela maxinsats på. Aldrig att Notts Co kommer ta poäng i denna match, Jag har följt Notts Co hela säsongen för att äntligen få detta odds när de spelar på hemmaplan. De är så dåliga att de aldrig kommer klara sig kvar i serien. Nu möter man tabellettan och vi får 1,88 på en rak tvåa! Jag är förundrad och nöjd.

Det är den absolut säkraste matchen under lördagen. Jag spelar ett Asien för att oddset stiger så kraftigt mot en vanlig tvåa. Att Notts kommer förlora är absolut stensäkert, sen är det bara frågan om med hur mycket man ska förlora med. Vill man fega är oddset 1,88 fantastiskt bra. Med mitt Asien blir det pengarna tillbaka vid “bara” ett måls marginal. Se hela denna rek nedan.

 • TYP AV SPEL / Trippel.
 • LIGA/LAND / England
 • ARENA / –
 • SPELSTOPP / 2 februari klockan 16,00
 • SPEL / Se rek
 • ODDS / 11,25

EXPERTREK; Grymt odds på serieledare, ger garanterade pengar!

Rygga spelet på Betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr och ger dig 150 kronor i frispel. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *