Alla SpeltipsBettingpanelen

DAGENS SPEL; Superodds på Asienspelet 0,0 i Bundesliga

Augsburg tar emot Mainz och måste vinna!

Då var det söndag igen, snön faller i stort sett över hela Sverige, vintern har kommit och det är kallt. Lika kallt som mina spel var under lördagen, jag föll lika hårt som snöflingorna föll över Sverige, det var verkligen stormvarning över dessa spel. Aston Villa mitt favoritlag sen barnsben, visade än en gång att man inte kommer vara i närheten av att en ens kvala till PL denna säsong. Med konkurshotet över sig kan det bli en ödesdiger säsongen för laget. Sunderland gav pengarna tillbaka i Asien spelet och Lincoln misslyckades med att vinna en annars “säker” bortamatch! Nu måste det vända och bli ljusare i tunneln ,efter de två första dagarna i februari. Nere ser ni faktiska siffror efter två dagar. Ska sägas att även Januari månad började med röda siffror, men det blev en en bra vändning, vid månads slutet.
Månad:                  Antal spel:     Netto:    ROI:
2019 Februari        7                   -575       96.27%

Nu blir det ett rek från Tyskland och Bundesliga, en liga som just nu har den frejdigaste fotbollen i Europa. Jag har hittat ett bra Asien spel, oddset är över två gånger pengarna och jag får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet läggs denna gång på bet365, som har ett otroligt bra utbud för Asienspel.Hade Mainz spelat hemma, hade det varit en etta som spelats utan krusiduller.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Augsburg – Mainz

TYP AV SPEL / Singel.
LIGA/LAND / Bundesliga/ Tyskland
ARENA /  WWK Arena (Augsburg)
SPELSTOPP / 3 februari klockan 15,30
SPEL /Mainz 2:a Asien 0,0
ODDS / 2,30
SPELBOLAG / Bet365 

SPELMOTIVERING:

Tyska ligan, är den ligan där inget lag, oavsett hemma eller bortaplan, står kvar på egen planhalva och väntar på att det andra laget ska få göra mål, bägge lagen vill framåt. Så kommer det bli även i kvällens match, det kan betyda att matchen egentligen kan sluta hur som helst. Mitt spel motiveras med att Mainz för dagen är det bättre laget både i tabellen och i de fem senaste matcherna, Mainz har en liten formtopp som jag tror fortsätter idag. Augsburg är inne i en liten svacka. Det är Bundesliga, vilket betyder att oavsett om man leder med 2-0 så vill bägge lagen framåt. Spelet Asien 0,0 och Mainz seger ger pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat. jag tror dock starkt på att Mainz vinner detta.

ANALYS Augsburg:

Augsburg går inte bra just nu, de tre senaste matcherna har man förlorat, 3-7 i mål har det blivit. Men man har då mött i två av matcherna, lag som är bättre placerade än Maniz. På de fem senaste har det blivit V0, O2, F3 4-10. Totalt har Augsburg bara spelat ihop 15 poäng på 19 matcher, de har 26-33 i målskillnad, vilket ger dem en 14.e plats i ligan, det är bara en poäng ner till att ligga under strecket. Nu är det hemmaplan, tyvärr är det inte bättre här, bara en vinst hemma på nio matcher 14-16 i målskillnad. Givetvis måste man prestera nu för att inte åka ur högsta ligan.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Munchengladbach – Augsburg 2-0
 • Bollinnehav 62% – 38%
 • Målchanser 14-4
 • Skott på mål 6-1

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 0/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 7-11

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Islänningen Finnbogasson är bäst i laget med hela sju mål.

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Caiubi (knäskada), Framberger (knäskada)
 • Troligen borta: Gouweleeuw, Shieber, Schazholz

ANALYS Mainz: 

Mainz är inne i ett stim, ingen förlust i serien sedan 16 december Leipzig (1-4). Senaste matchen hemma, blev det vinst mot Nürnberg (2-1). Nu måste läggas in att man har inte mött något topplag på de två senaste matcherna man vunnit, men Augsburg är förvisso inte heller något topplag. På de fem senaste har man V2 O2, F1 med 8-10 i mål, här är 4-1 förlusten på bortaplan inräknad. 27 poäng har Mainz orkat dra ihop, alltså 12 poäng mer än dagens motståndare. Man placerar sig på en elfte plats, och det är faktiskt bara fyra poäng upp till en Europa league plats. Borta är man förstås inte lika bra, men det är fortfarande Leipzig matchen som är förlusten av de fem senaste spelade. Ett riktigt starkt år än så länge av Mainz, som för först gången 2004 kom upp i Bundesliga.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Mainz- Nürnberg 2-1
 • Bollinnehav 53% – 47%
 • Målchanser 20-8
 • Skott på mål 4-3

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 9-8

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Här finns det egentligen ingen som sticker ut, Mateta är bäst med sex gjorda mål.

SKADELÄGET:

 • Helt borta: ingen rapporterad
 • Troligen borta: Adler, Berggreen, Bungert, Huth, Mwene.

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

 • 30 oktober Augsburg – Mainz 3-1 (detta var i cupen)

VARNING FÖR!

Det är en match där Augsburg, har största pressen på sig, de måste ta poäng, detta kommer givetvis skapa chanser för Mainz. Det gäller att Mainz idag är med från början och inte släpper till ett hungrigt aggressivt Augsburg för tidigt i matchen. Desto längre matchen går desto mer chans att Mainz ska vinna matchen. Asien spelet 0,0 och Mainz seger känns bra, får Mainz in första baljan, då kan det bli en riktigt bra eftermiddag.

SPEL /Mainz 2:a Asien 0,0
ODDS / 2,30
SPELBOLAG / Bet365 

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *