fbpx
Connect with us

EXPERTREK; Toppspel i Spanska ligan under söndagen!

Publicerad

on

Mitt andra rek för dagen, blir en resa till fina la Liga. Jag vågar på mig ett spel, med över 2,5 mål i den snålspelade  La Liga. I toppmötet som jag riktar mina blickat mot , är det två lag som båda vill framåt. Dessutom har bortalaget mycket skador på tongivande spelare just nu, enligt rapporter från Spanien. Detta kan göra att det släpps till lite mer. Även dagens andra spel lägga på Bet365. Då tiden börjar bli knapp, kommer det en kortare rek än vanligt

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Real Betis – Atlético Madrid

TYP AV SPEL / Singel.
LIGA/LAND / Spanien / La Liga
ARENA /  Estadio Benito Villamarín (Sevilla)
SPELSTOPP / 3 februari klockan 16,15
SPEL / Över 2,5 mål
ODDS / 2,30
SPELBOLAG / Bet365 

SPELMOTIVERING:

I Spanien är det intressant möte av stapeln på Estadio Benito Villamarín. Det finns grymt kunnande i Real Betis som slog ut Espanyol ur kvartsfinalen i Copa del Rey efter förlängning i onsdags. Atlético Madrid är i grunden ett bättre och stabilare gäng. I det här mötet har man dock Diego, Savic och Costa borta, dessutom uppges Godín, Vitolo och Koke vara tveksamma till spel. Bara tre ligasegrar har Atlético på bortagräs den här säsongen. Denna match kan bli en stängt tillställning, men efter Barcelona tappade poäng igår, tror jag att AM vill framåt. Detta kommer göra att både lagen kommer skapa målchanser. ett tidigt ledningsmål för något av lagen och det kan bli snabb vinst på spelet.

ANALYS Real Betis:

En tuff uppgift väntar Real Betis under söndagen, topplaget Atletico Madrid kommer på besök. Real Betis har visat sig ganska svårslagna på hemmaplan den här säsongen. Det har blivit fem vinster, tre oavgjorda och tre förluster än så länge. Klubben som gjorde en stark fjolårssäsong, men en sjätteplats som slutplacering, vilket betydde spel i Europa-League. Betis har hållit bra nivå nivå även i år. I skrivande stund hittas laget på en nionde plats med 29 poäng och en målskillnad på 25-26. Senaste seriematchen blev det en förlust borta mot Ath Bilbao (1-0) som är i bra form. På de fem senaste har man gjort mål i alla utom just denna match, målskillnaden är 5-8.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Ath Bilbao – Betis 1-0
 • Bollinnehav 38% – 62%
 • Målchanser 11-8
 • Skott på mål 2-2

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 3/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 6-6

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Canales 5 mål

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Tello (muskel skada).
 • Troligen borta: Cavalho, Junior.

ANALYS Atletico Madrid: 

Atletico Madrid går bra i ligaspelet, de placerar sig på en andraplats i tabellen, bakom serieledande Barcelona som har sex poäng mer efter gårdagens kryss. Bakom sig har man jagande stadsrivalen Real Madrid som hade en tung start på säsongen. AM har gått obesegrade i hela 19 raka matcher, det gör laget till självklara favoriter inför eftermiddagen möte. Med 44 poäng och hela 32-13 i mål är man heta som en vedugnspizzeria. På bortaplan har det blivit mål i fyra av fem senaste matcherna. Nu är det lite kris laget, det finns ett antal skador som man måste ha med i kvällens beräkning av spel.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Huesca – AM 0-3
 • Bollinnehav 51% – 49%
 • Målchanser 14-15
 • Skott på mål 3-8

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 3/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 8-4

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Antoine Griezmann leder den interna skytteligan, den kvicke anfallaren har nätet tio gånger.

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Costa (tåskada), Savic (Muskelskada)
 • Troligen borta: Filipe Luis, Godin, Koke, Morata, Vitolo

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

 • 7 oktober Atl Madrid – Betis 1-0

VARNING FÖR!

Kan bli en tråkig tillställning med få mål, Madrid saknar förmodligen några tongivande spelare! Kanske de är nöjda med ett resultat med få mål. det som kan vara viktigt är att det snabbt blir ett hemmamål, då måste man framåt. Barcelona tappade poäng igår och detta vill givetvis Madrid utnyttja till sin fördel. Tar man ledning finns risken att bussen placeras och man spelar av matchen, vilket man är otroligt duktiga på.

SPELSTOPP / 3 februari klockan 16,15
SPEL / Över 2,5 mål
ODDS / 2,30
SPELBOLAG / Bet365 

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen