Alla SpeltipsBettingpanelen

DAGENS BÄSTA ODDSBOOST! Liverpool till två gånger pengarna.

Kombinationsspel på West Ham - Liverpool spelas ikväll

Under måndagskvällen kommer West Ham ta emot ett just nu lite svajigt Liverpool. Ett Liverpool som kommit in i en svacka i sitt så tidigare övertygande spel. Det är inga “säkra” segrar längre som Liverpool levererar och i kväll har man en mycket svår bortamatch. Liverpool har blivit ett jagat byte som alla vill fälla. Nu märks det att truppen inte är så bred som exempelvis Manchester Citys lagbygge. Jurgen Kloops Liverpool spelar med i stort sett samma elva, match efter match med få undantag.

Oddsen för att Liverpool ska vinna, trots en svacka är orimligt dåliga, ja för att inte säga förkastliga. Dock med en enorm insats så blir det bra pengar. Jag levererar här ett kombinationsspel på Liverpool till två gånger pengarna. Givetvis kommer jag också spela maxinsats på att Liverpool vinner matchen, men för det ska ge något krävs det en större insats. Allting spelas idag på Betfair som ger mig mycket bra möjligheter att bygga mitt egna spel.

Rygga spelet på betfair, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

West Ham – Liverpool

 • TYP AV SPEL / Singel.
 • LIGA/LAND / Premier League / England.
 • ARENA /  Olympic Stadium (London).
 • SPELSTOPP / 4 februari klockan 21,00.
 • SPEL 1 / Mohamed Sala att göra mål & Liverpool vinst.
 • ODDS / 2,05.
 • SPELBOLAG / Betfair.
 • SPEL  2 / 2:a  “Maxinsats”
 • ODDS / 1,36
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

Alla jagar Liverpool, Manchester City har hittat spåret igen och visade sig på sin bästa sida under helgen. Liverpool måste givetvis vinna och inte underprestera som man gjort i sina senaste matcher! Underprestera är kanske fel ord, men så som Liverpool visat sig i denna säsong, så måste (1-1) hemma mot Leicester räknas som underprestera. Att det inte ska bli annat än vinst i kväll, räknar jag som en självklarhet. Nu finns det inga “säkra” matcher, så att sticka ut hakan och säga “att detta ska de vinna”, kan bli en riktig käftasmäll, med lagda spel.

Salah började säsongen skralt, men har efter hand visat att han är den världsspelare som han visade redan förra året. På de tio senaste matcherna har han gjort mål i sju. Senaste matchen gick han från planen mållös, vilket också gjorde att Liverpool tappade poäng. Ikväll måste han in i skiten igen och visa sig. Med ett eller flera Salah mål så är det större chans att det blir tre poäng. Mitt spel Salah målgörare och Liverpool vinner, grunnar sig på att det ska fungerar för denna spelare. Mitt “säkra” spel Liverpool seger till maxinsats är givetvis mycket för att jag tror att det förstaspelet kommer fungera. Att tänka på, Salah är första straffskytt, vid en straff

ANALYS West Ham:

West Han gör det bra med att placera sig på en tolfte plats just nu med 30-37 i målskillnad. Laget är inte bra och att man placerar sig så högt upp, får trots allt ses som ett positivt resultat. Jag räknade med att de skulle vara en kandidat för att ramla ner i Championchip till nästa säsong. De låg länge sist och det är trots allt förvånande att man orkat vända på skutan. I sina fem senaste är det dock inte så rolig läsning, senaste fick man storstryk mot Wolves borta (3-0) och matchen innan så var det ännu en förlust borta mot Bournemouth (2-0). Nu går man in på hemmaplan mot serien bästa lag och hemmapubliken vill verkligen se en förändring inför kvällens match. Hemma har man inte förlorat sedan 22 december, vilket gör att man går in med självförtroende mot Liverpool. Senaste hemmamatchen blev det vinst mot Arsenal (1-0), vilket visar på bra moral i laget. Laget är riktigt bra hemma, 17 poäng och 17-18 visar på detta, även om målskillnaden inte är övertygande, så är man bra i borgen.. Det som kan ligga laget i fatet ikväll är att skadeläget är katastrofalt, “se nedan”. och att det just nu är ett jagat Liverpool man möter.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Wolves – West Ham 3-0
 • Bollinnehav 55% – 45%
 • Målchanser 20-4
 • Skott på mål 9-0

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 9-8

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Anderson med åtta mål är bäst i laget tätt efter Amautovic med sju mål ( kanske borta från kvällens match pga av skada).

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Balbuena ( knäskada), Lanzini ( knäskada), Reid ( knäskada), Sanchez (knäskada), Wilshere (ankelskada), Yamolenko ( – )
 • Troligen borta: Arnautovic (ankelskada), Nasari ( – ), Perez ( ankelskada)

ANALYS Liverpool: 

Liverpool kom ut ur förra säsongen med en CL-final och ett spel som nästan alltid innehöll många mål i matcherna. I år har man täppt till försvaret och det ser fantastiskt bra ut. Ja tills matchen mot Manchester City borta, där det blev en förlust (2-1). Nu plötsligt har det låst sig för laget, inte så att det är katastrof, men det är inte samma säkra Liverpool som gått in i de senaste matcherna. Sist blev det “bara” kryss hemma mot Leicester (1-1). Alla skrek om att Liverpool skulle ha en straff, (vilket de skulle ha också), men matchen spelas i 90 minuter plus övertid, klarar man inte av att avgöra matcherna under denna tid, mot ett sämre lag på hemmaplan så ska man kanske inte skylla på domaren. Att man inte tar den trea hemma som man ska ta beror givetvis inte bara på domaren, planen var katastrof, det kom ett riktigt skyfall med snö innan match och laget kunde inte göra sig rättvist. Undertecknad hade ett rek på att bägge lagen skulle göra mål och det föll sig väl ut, Jag och många andra trodde dock inte att Liverpool skulle tappa poäng, vilket man gjorde.

Liverpool leder fortfarande ligan, med hängmatchen som spelas ikväll har man tre poäng tillgodo på jagande Manchester City och fyra poäng till Tottenham. Liverpool har släppt in absolut in minst mål i hela serien, bara 14 insläppta och hela 55 gjorda. Det har gett totalt 61 inspelade poäng.

På bortaplan, de fem senaste har man bara förlusten mot Manchester City. Hela 29 poäng har man på bortaplan. Det har tyvärr gått lite troll i det sen förlusten mot just City, senast vann man borta mot Brighton (0-1). Det blev bara ett mål och då ska man tänka på att Liverpool hade ett spelövertag med 71% bollinnehav, men fick bara iväg tre skott på mål! Salah gjorde segermålet på en straff. Av sina 55 mål totalt, så har man gjort 23 av dessa på borta mark, endast 7 insläppta har det blivit borta, detta om något visar vilket bra försvar man har byggt upp sen förra året.

SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Liverpool – Leicester 1-1
 • Bollinnehav 72% – 28%
 • Målchanser 10-5
 • Skott på mål 3-2

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 4/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 23-7

LAGETS SKYTTEKUNG:

 • Salah är givetvis i topp med sina 16 mål och hela 7 assist, tätt efter Mane med sina 10 mål, dock har han bara en assist.

SKADELÄGET:

 • Helt borta: Gomez (benbrott), Lovren ( lårskada), Oxlade-Chamberlain ( knäskada)
 • Troligen borta: Alexander-Arnold (knäskada)

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

 • 12 augusti Liverpool – West Ham 4-0

VARNING FÖR!

Liverpool är inte att känna igen, efter Manchester City förlusten. Visst man har inte förlorat efter det och man har haft massivt spelövertag i alla sina matcher, men man har för få avslut på mål och man kör ofta fast mot lagen som placerar bussen och väntar på kontringschansen. Salah måste få komma igång igen, han är otroligt viktig både som målskytt och framspelare. West Ham är bra hemma, får de lite medgång i matchen med ett ledningsmål, kan det bli tung Liverpool kväll och tungt för lagda spel.

 • SPEL 1 / Mohamed Sala att göra mål & Liverpool vinst.
 • ODDS / 2,05.
 • SPELBOLAG / Betfair.
 • SPEL  2 / 2:a  “Maxinsats”
 • ODDS / 1,36
 • SPELBOLAG / Betfair.

Rygga spelet på betfair, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *