fbpx
Connect with us

KVÄLLENS SPELBOMB; Fyra singlar blir en grym fyrling!

Publicerad

on

Måndag brukar vara en bra speldag, hängmatcher efter helgen och lag som ser sina möjligheter att klättra i tabellen, när man kan spela på konkurrenternas resultat. En sådan match är West Ham – Liverpool, som jag rekat tidigare under dagen.

Nu kommer här tre matcher i samma rek, tillsamman bildar de (med Liverpool) en skön fyrling. Alla spelen, läggs också som singlar. Det är dock med livrem och hängslen jag spelar fyrlingen på Betfair. Jag väljer att applicera Acca Edge. Mitt odds blir sämre, men jag säkrar upp med att en match kan gå fel. Jag får oddset 4,29 istället för 6,86. Jag får dock tillbaka min insats om en match sviker mig i denna fyrling! Att jag väljer att utnyttja denna tjänst på fyrlingen och få sämre odds, beror inte att jag inte tror på spelet. Det beror endast på att mitt spel är fyra bortasegrar. Bortaplan är som vi alla vet vanskliga, även om bortalagen för dagen är bättre på alla positioner.

Jag börjar med  en av matcherna i Italien. Italien har två matcher  i Serie A ikväll. Jag riktar in mig på Atalanta som på bortaplan möter Cagliari.

Rygga spelet på betfair, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Cagliari – Atalanta

 • TYP AV SPEL / Singel / Fyrling
 • LIGA/LAND / Serie A / Italien.
 • ARENA / Sardegna Arena (Cagliari)
 • SPELSTOPP / 4 februari klockan 21,00.
 • SPEL 1 / 2:a
 • ODDS / 1,61.
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

Cagliari, har problem, man placerar sig endast på femtonde plats, vilket för sig inte är ovanligt. Det har bara blivit fyra segrar på tjugoen matcher och målskillnaden är mediokra 19-30. Laget har inte vunnit i serien sedan 26 december då man bortaslog Udinese (0-2). Senaste matchen man spelade i serie A blev det förlust bort mot Sassuolo (0-3). Nu möter man ett lag i toppform och passar man sig inte kan siffrorna bli lika stora på hemmaplan. Det ska dock sägas, att hemma har man bara förlorat en match på de fem senaste. det var mot topplaget Napoli (0-1), med V1 O3 F1 och med 5-5 på de fem senaste hemmamatcherna, så kommer Atalanta få jobba för att bärga alla tre poängen med sig hem till vackra Bergamo. Det är en viktig match för laget, det är bara fyra poäng ner till strecket, och där vill man givetvis inte hamna.

Atalanta, som är omtalade för att driva en av de bästa akademiverksamheterna i hela Europa. Är nu på väg att jobba ihop till en Champions League plats. Med bara fyra poäng upp och en hängmatch finns det ypperligt läge att blanda sig dessa åtråvärda platser. Atalanta har fyra segrar på de senaste fem matcherna och 17-10 i målskillnad, med detta är det offensiven som verkligen sprakar som en härlig nyårsafton. Atalanta demolerade Juventus senast med 3-0 på hemmaplan i Copa Italia. Ett Juventus som ställde upp ett slagkraftigt lag och Ronaldo som forward, det säger väl rätt mycket om vilken form Atalanta är i just nu. I ligan har man gjort flest mål, hela 47 stycken. Detta i en liga med offensiva lag som Juventus, Napoli, Roma och Inter, fruktansvärt Imponerande! På bortaplan har det blivit hela 29 kassar på 11 matcher, ett snitt på 2,63 mål per match. Nu reser man till Sardinien för att möta ett formsvagt Cagliari. Denna ska man vinna och med ett odds över 1,50 så känns den absolut spelvärd både som singel och i en fyrling.

Palermo – Foggia

 • TYP AV SPEL / Singel / Fyrling
 • LIGA/LAND / Serie B / Italien.
 • ARENA / Stadio Renzo Barbera (Palermo)
 • SPELSTOPP / 4 februari klockan 21,00.
 • SPEL / 1:a
 • ODDS / 1,66.
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

Palermo, ledde serien innan helgens matcher, nu är det Brescia som har den platsen, men endast med två poäng. Vid seger ikväll så tar man tillbaka första platsen igen. Det har gått lite troll i laget, man har två raka förluster i serien. Först mot Salernitana hemma (1-2) sen senast mot Cremonese borta (2-0). Två resultat som plötsligt har gjort serien jämn igen. Innan dessa två matcher hade man bara släppt in tretton mål på arton matcher, nu släppta man plötsligt in fyra på två matcher!!. Laget är så bra att man ska gå upp i år. men då man förlorade sex poäng nu, så är de jagade av både Pescara 34p, Lecce 34p, Benevento 33p och i viss mån Verona med 32 poäng, vi får inte heller glömma just nu serieledande Brescia med 39p. Ikväll är det alltså en match som måste vinnas för att man ska få ta tillbaka lite av sitt övertag och få sitta i förarsätet resten av serien. Det är ett målsnålt lag och hemma är man faktiskt inte alls övertygande, men borta är det klart bättre. 14-9 och 18 poäng har man på tio matcher, innan Cremonese matchen hade man på de fem senaste raden V2, O2, F1 6-5. Detta gör att man är bäst i serien.

Foggia, är ett lag som har det kämpigt, just nu ligger man på en sextonde plats, vilket är en kvalplats. Det är dock bara två poäng ner till sista placerade Padova. Alltså en riktigt viktig match när man åker för att möte ett av seriens bästa lag. Uppåt har lagen dragit lite och det är just nu fem poäng för att kliva över det röda snöret som gör att man med säkerhet spela kvar i Serie B, även nästa säsong. I förra omgången åkte man just på en sådan förlust som man inte ska åka på, man mötte femtonde placerade Crotone hemma (0-2), vill man hålla sig kvar är det dessa matcher som måste vinnas. På bortaplan är man inte bra, men absolut inte sämst i serien, med åtta poäng och 8-16, spelar man målsnålt, parkerar den berömda bussen och hoppas att det ska snöa in en boll från halva plan. Senaste bortamatchen var en sådan match. I mötet med Capri, hade Capri fjorton skott på mål, Foggia hade tre, alla tre gick in i nätet. Behöver jag skriva att man vann matchen (1-3). Nu möter man ett tuffare lag, skulle det bli en vinst på bortaplan ikväll, då anser jag att det är något som inte står rätt till i Serie B.

Jong AZ – Cambuur

 • TYP AV SPEL / Singel / Fyrling
 • LIGA/LAND /  Eerste Division / Holland
 • ARENA / AFAS Trainingscomplex (Wijdewormer)
 • SPELSTOPP / 4 februari klockan 20,00.
 • SPEL / 2:a.
 • ODDS / 1,99.
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

Jung AZ, placerar sig sist i Holländska andra ligan. Man har bara orkat sparka ihop tretton poäng på tjugotvå matcher, men man gör mål, hela tjugosju stycken har det blivit, det är defensiven som inte riktigt fungerar, där har man släppt in hela fyrtionio stycken på dessa matcher. På de fem senaste har man bara en vinst. Senaste matchen förlorade man borta mot Roda (6-2). Nu är Roda ett topplag och det var bortaplan, så det finns säkert bra anledningar att det drog iväg! När det gäller hemmaplan är man sämst i ligan med endast sex poäng på elva matcher – 13-21 i målskillnad gör inte saken bättre. De senaste fem hemmamatcherna har alla blivit förlust – (3-9) i målskillnad. Med bara en vinst hemma, kommer det inte bli lätt ikväll heller.

Cambuur, placerar sig endast på en elfte plats i tabellen, men det skiljer hela tjugo poäng mellan lagen. Cambuur har trettiotre inspelade poäng och en målskillnad som dock inte är så häpnadsväckande (30-29). De har dock inte mer än en förlust i serien på de fem senaste matcherna. Den kom mot serieledande Twente hemma (0-1) 14 december. Laget har tre raka segar på bortaplan och endast en förlust på de fem borta senaste bortamatcherna, ett riktigt starkt facit. Vinner man ikväll går man upp på en sjunde plats, vilket gör att man har bara två poäng upp till Roda som har en kvalplats just nu. Det är ingen lätt match, men med rätt inställning och att man ser upp med kontringar från början, så ska man få hål på ett svajigt hemmalag.

Den fjärde matchen är West Ham – Liverpool där jag spelar 2:a till 1,36, denna rek ser ni längst ner.

 • TYP AV SPEL / Fyrling
 • LIGA/LAND – .
 • ARENA
 • SPELSTOPP / 4 februari klockan 20,00.
 • SPEL / se ovan
 • ODDS / 4,29. med Acca Edge.
 • SPELBOLAG / Betfair.

DAGENS BÄSTA ODDSBOOST! Liverpool till två gånger pengarna.

Rygga spelet på betfair, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen