fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

DAGENS BÄSTA ODDSBOOST! Manchester City till över fyra gånger pengarna!

Dåliga odds på Manchester City, men med eget bygge på Betfair hittas spelet.

Februari månad har varit en riktig dålig start när det gäller rekar och lagda spel, nettot från januari går upp i rök, sakta men säkert. Nu gäller det att vända trenden, februari är snart till sin ände. Det som inte fallit in rätt, är alla favoritspel som svikit hej vilt, det verkar bli en sådan månad där allt verkar gå galet! Nu måste  det bli ett trendbrott!

Ikväll onsdag, fortsätter Manchester City jakten på Liverpool. Vid en seger borta mot Everton, så kommer man tillfälligt ta över serieledningen inför helgens Premier League drabbningar. Manchester City kommer givetvis gå för detta, med bästa möjliga lag. Redan på söndag har man en mycket svår match hemma mot Chelsea, så dagens match är av största vikt, vilket jag också tror kommer att synas när facit efter matchen finns tillgänglig.

Jag bygger ett eget spel på Betfair för att få upp oddset till lite bättre än det dåliga alternativet City vinst till drygt 1,28 gånger pengarna. Jag spelar hela femlingen även som singelspel. Men jag kommer också gå all in på Manchester City seger och några av de andra alternativen nedan.

Rygga spelet på betfair, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Everton – Manchester City.

 • TYP AV SPEL / Singel.
 • LIGA/LAND / Premier League / England.
 • ARENA /  Goodison Park (Liverpool).
 • SPELSTOPP / 4 februari klockan 20,45.
 • SPEL 1 / Manchester City 2:a / Odds 1,28 / Units 5/5
 • SPEL 2 / Över 2,5  mål i matchen /  Odds 1,50 / Units 4/5
 • SPEL 3 / Manchester City första målet /  Odds 1,22 / Units 4/5
 • SPEL 4 / Över 5,5 hörnor inklusive bägge lagen /  Odds 1,40  / Units 5/5
 • SPEL 5 / Manchester City – 3 hörnor alternativ hcp /  Odds 1,72 / Units 3/5
 • SPEL 6 / Femling med samtliga spel ovan .
 • ODDS /4,70 / Units 3/5
 • SPELBOLAG / Betfair.

VARNING FÖR!

Det som kan hota en City seger är att man är loj och inte går hundra procent från början, detta har man en förmåga att göra mot sämre motstånd. Det kommer inte bli lätt att vinna matchen om man inte är effektiv mot ett snålt ,tajt Everton, som kommer leva på att kontra. Det är inte som att möta Arsenal som vill framåt, där man har nästan lika mycket bollinnehav och där det finns ytor att jobba med. Ikväll är den stora varningen att Everton håller nollan länge in i matchen och det blir ett desperat City som blottar sig bakåt för att få in bollen i mål. Förhoppningsvis har man lärt sig av Newcastle matchen. City är inte heller riktigt hundra borta, vilket kan ställa till det vid en Everton ledning.

SPELMOTIVERING:

Everton, har inte rosat marknaden än så länge, inte för att man går extremt dåligt, men det är inte heller ett topplag som man trodde när serien startade. Med 33 inspelade poäng och 36-36 i målskillnad placerar man sig på en nionde plats inför kvällens match i omgång 26. Helgen som var fick man ett riktigt rådäng av Wolves (1-3) detta trots ett markant bollinnehav 64%-36%. Man skapade inte fler avslut på mål än vad bortalaget gjorde (4-4) och den effektiviteten som Wolves visade med tre mål på fyra avslut får anses riktigt bra. På hemmaplan har man 21 poäng på 13 matcher och en målskillnad på 21-19. Här räknas in en jätte torsk mot Tottenham i december (2-6). De fem senaste matcherna har blandat och gett, man har V2 O0 F3 (5-6). Det gör placeringen ingenmansland just nu. Everton har 15 poäng upp till Manchester United och 11 poäng ner till det förargliga strecket. Nu väntas ett taggat City som vill ta över serieledningen temporärt. Att Everton ska ha något att komma med trots hemmaplan är tveksamt för att inte säga omöjligt, det finns inte den spetsen som krävs att rubba ett riktigt taggat City!

SENASTE MATCHEN I LIGAN EVERTON:

 • Everton – Wolves 1-3
 • Bollinnehav 64 – 36%
 • Avslut på mål 4-4

RESULTAT HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA EVERTON:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 7-12

Manchester City, ångar på, man ser loja och oinspirerande ut emellan åt, sen kommer andra halvlek och man kan undra vad Pep pumpar i spelarna, det blir ett annat tempo direkt i andra halvlek! Även om det ser lojt ut, så finns det en annan dimension i laget och man avgör matcherna oftast i den andra halvleken – när motståndarna inte längre orkar jaga boll.

Nu är det alltid svårt att spela där lagen som inte är topp 5-6, parkerar bussen och hoppas på en eller annan kontringen, när man väl haft kontringen, parkera man ner alla elva spelare igen fem meter från strafflinjen. Vi har väl alla i minnet bortamatchen mot Newcastle bara för någon vecka sedan! 24-76 i bollinnehav för City, men bara 2-4 i avslut. Ett effektivt Newcastle, satte City på plats med två avslut och två mål. Det är detta som Pep måste få in i sina spelare, det går inte av sig själv. Nu jagar man Liverpool, som otroligt nog tappade två poäng borta mot West Ham i sin hängmatch efter helgen.  Liverpool bjöd in City, detta kommer City absolut att utnyttja under kvällen. Det kommer bli åka av, om det blir ett tidigt ledningsmål för City så kan det bli många mål i matchen. Everton måste då släppa på handbromsen och åtminstone försöka gå framåt. Det kommer City att utnyttja.

SENASTE MATCHEN I LIGAN MANCHESTER CITY:

 • Manchester City – Arsenal 3-1
 • Bollinnehav 59% – 41%
 • Avslut på mål 12-2

RESULTAT BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA MANCHESTER CITY:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 8-7

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Everton: Richarlison 10 mål,1 assist och Sigurdsson 9 mål. 3 assist.
 • Manchester City: Aguero 14 mål, 6 assist och Sterling 10 mål, 8 assist.

SKADELÄGET:

 • Everton: Borta; Jagielka ( –) Troligen borta; Baines (revbensskada), Mina (benfraktur
 • Manchester City: Borta; Bravo, (ledband), Kompany (muskelskada) Troligen borta; Mendy (knä)

RESULTAT SENASTE INBÖRDES MÖTEN:

 • 15 december Manchester City – Everton 3-1.

SPELFÖRSLAGET:

 • SPEL 1 / Manchester City 2:a / Odds 1,28 / max spel  Units 5/5
 • SPEL 2 / Över 2,5  mål i matchen /  Odds 1,50 / Units 4/5
 • SPEL 3 / Manchester City första målet /  Odds 1,22 Units 4/5
 • SPEL 4 / Över 5,5 hörnor inklusive bägge lagen /  Odds 1,40  / Units 5/5
 • SPEL 5 / Manchester City – 3 hörnor alternativ hcp /  Odds 1,72 / Units 3/5
 • SPEL 6 / Femling med samtliga spel ovan .
 • ODDS / 4,70 / Units 3/5
 • SPELBOLAG / Betfair.

Rygga spelet på betfair, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar