fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Asienspel ger dubbla pengarna i Serie A!

Publicerad

on

Äntligen vände det lite under onsdagen, tre av fem spel satt i matchen Everton – Manchester City, det betydde förvisso att femlingen till 4,70 gånger pengarna inte gick in, men kvällen blev en välbehövlig plus kväll.

Under torsdagen vänder jag blickarna bland annat till Italien, jag hittar ett riktigt bra Asien spel som ger mig över två gånger pengarna. Spelet lägger jag denna gång på Bet365, som för tillfälligt  har det bästa utbudet på just Asien.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Lazio – Empoli

  • TYP AV SPEL / Singel.
  • LIGA/LAND / Serie A 
  • ARENA /   Stadio Olimpico (Rom).
  • SPELSTOPP / 7/2 klockan 20,30.
  • SPEL / Lazio Asien -1,5 mål
  • ODDS / 2,06.
  • UNITS / 4/5
  • SPELBOLAG / Bet365.

SPELMOTIVERING:

Lazio tillhör toppen efter 22 omgångar, man har lika många poäng som både Roma och Atalanta, dessa lag har bättre målskillnad, detta gör att de ligger bättre till i tabellen. Men det är dessutom bara en poäng upp till Milan och den åtråvärda Champions League-positionen. Med andra ord är det en riktigt viktig match när man tar emot seriens sämsta bortalag. Vinna mot bottenlag är ett måste för att hänga med de andra lagen. För att kunna hamna före toppkonkurrenterna krävs det också att man börjar göra fler mål i varje match. Det räcker inte med att endast ha gjort 31 mål, när både Roma (41) och Atalanta ( 48) spottar in mål. Lazio har hemma endast gjort 19 mål, detta håller inte i längden. Nu blir det verkligen ett måste att göra ett par kassar inför hemmapubliken.

Empoli är nere i bottenträsket, det är det bara en poäng tillgodo gentemot Bologna under strecket och fem ner till Frosinone. Empoli är ligans sämsta lag på bortaplan. Inte en enda seger på hela säsongen. Man har orkat med endast 11 mål och fyra poäng på tio matcher. Detta håller givetvis inte när man kommer till en match mot storlaget Lazio. Stadio Olimpico är garanterat inte rätt plats att bryta denna trend. Att det ska bli allt annat än förlust är inget annat att vänta, frågan är bara hur stora blir siffrorna!

VARNING FÖR!

Det kommer inte bli någon underskattning när man spelar hemma mot seriens sämsta lag. Lazio har en krävande publik och att inte vinna eller tappa poäng finns inte i deras vokabulär. Problemet kan istället bli att man inte får hål tillräckligt tidigt på Empoli och att den då krävande hemmaskaran vänder sig mot sitt lag, vilket inte skulle vara första gången det sker. Desto längre det går desto mer desperat kommer ett övertaggar Lazio att vara och detta kan falla Empoli väl ut i långa loppet. Lazio gjorde inte heller en övertygande match senast på bortaplan trots (0-1) seger. Lazio måste dessutom se upp för Caputo som gjort hela elva av Empolis tjugosju mål. Ett stort frågetecken för matchen är Lazios skyttekung och det finns även ett antal andra skador som kan påverka matchens utgång.

LAZIOS SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Frosinone – Lazio 0-1
 • Bollinnehav 45% – 55%
 • Avslut på mål 4-5

LAZIOS RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 3/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 8-7

EMPOLIS SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Empoli – Chievo 2-2
 • Bollinnehav 53% – 47%
 • Avslut på mål 9-4

EMPOLIS RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 0/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 6-15

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Lazio: Immobile 11 mål och 2 assist.
 • Empoli: Caputo 11 mål och 3 assist..

SKADELÄGET:

  • Lazio: Borta helt; Luiz Felipe, Parolo, Wallace. Frågetecken för; Alberto , Immobile, Jordao, Lukaku
  • Empoli: Borta helt; Povani. Frågetecken för; La Gumina

SPELFÖRSLAGET;

 • SPELSTOPP / 7/2 klockan 20,30.
 • SPEL / Lazio Asien -1,5 mål
 • ODDS / 2,06.
 • UNITS / 4/5
 • SPELBOLAG / Bet365.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen