Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Superodds med dubbla pengarna i toppmötet, i Holländska andra ligan!

Kan det bli en skräll i Holländska andra ligan ikväll!

Februari månad och allting går sakta men säkert bakåt i spelen. Nu är det äntligen helg igen och det måste tydligen till både livrem och hängslen för att vara säker på att spelen ska sitta. Nu är undertecknad ingen som vill ha varken livrem eller hängslen, men säkra spel vill jag absolut ha resten av februari månad. Tyvärr så är jag inte av den natur som spelar säkert, jag vill utmana för att hitta de rätta oddsen, nu blir det till att tänka om och hitta bra spel med kanske både med livrem och hängslen. I februari är det snålt med  spel som gått rätt, det är bara att fortsätta jaga in både bra spel och bra odds.

Hemmaplan kontra bortaplan, spelar enorm skillnad ute i Europa, för mig är detta orealistiskt, då man nästan aldrig tränar på sin arena. Lagen har bara sitt egna omklädningsrum och sina fans, samt att man slipper resan. Tränarna byter taktik efter hemma, borta och det gör att bortaplan plötsligt blir till en akilleshäl. Istället för att spela som hemma får man en negativ spiral borta.

Jag har hittat ett par sköna lir som ska spelas denna helg, häng med och se vad utfallet blir, eller regga er på några av våra samarbetspartners och spela med i spelen.

Jag börjar mitt helgblock i Holländska andra ligan och ett riktigt toppmöte mellan Rotterdam och Twente. Rotterdam som placerar sig på en fjärde plats har blivit favorit över serieledaren Twente.

Nu kör vi!

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Sparta Rotterdam – Twente

 • TYP AV SPEL / Singel 1.
 • LIGA/LAND / Eerste Divisie / Holland
 • ARENASparta Stadion Het Kasteel (Rotterdam)
 • SPELSTOPP / 8/2 klockan 20,30.
 • SPEL / Twente Asien 0,0
 • ODDS / 2,425.
 • SPELBOLAG / Bet365.
 • TYP AV SPEL / Singel 2.
 • SPEL / Twente X2
 • ODDS / 1,85
 • SPELBOLAG / Bet365.

SPELMOTIVERING:

Rotterham, tycker jag blivit för stor favorit i denna match. Det är som jag nämnt tidigare, hemmaplan är otroligt viktigt och Rotterham hemma är inte dåliga. Rotterham överhuvudtaget är inte dålig, men de har svårt att vinna matcher. På de fem senaste matcherna har de en förlust och fyra kryss, kryssen i de fyra sista matcherna. Man har kryssat hela nio matcher än så länge i år. Det är ett riktigt målglatt lag, man har 46 gjorda mål på 23 matcher. Hemma är man absolut bäst i ligan med hela 32 gjorda mål. Inga förluster på de fem senaste matcherna hemma. Målskillnaden är totalt på 46-26.

Twente är serieledare och grymma sådana, med 50 poäng har man en ledningen i ligan med fyra poäng före Den Bosch och 8 poäng före dagens motstånd. Man har på de fem senaste matcherna hela 12-2 i målskillnad och fem raka segrar. När det gäller totala mål så är man nästan lika 46-24. Borta är Twente bäst i ligan med 25-10 och hela 8 segrar av 11 spelade.

Nu möter Rotterham tuffaste motståndet i hela ligan, man är bäst på hemmaplan, men man möter också laget som är bäst på bortaplan och ett kryss ligger givetvis närmast till hands igen. Jag tror trots detta att Twente för dagen är det bättre laget. Att vinna denna matchen sätter otrolig press på alla de andra topplagen. Det blir tufft men Twente tar minst en poäng med sig hem. Pengarna tillbaka på Asien spelet vid oavgjort och alla pengarna vid ett kryss eller seger för Twente på spel två. Seger för Twente och bägge spelen sitter bra!

VARNING FÖR!

Hemmaplan är som tidigare skrivit, otroligt viktigt ute i Europa, nu när Rotterdam möter seriens bästa lag har man fördel av just denna. Det är två lag med otroligt stark offensiv och hemmaplan ska vara fördel här. Detta är den varningen jag har för kvällens match. Bägge lagen vill vinna, med sitt offensiva spel, ett första mål kan bli otroligt viktigt i kampen om de tre poängen.

ROTTERDAMS SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • FC Volendam – Sparta Rotterdam 2-2
 • Bollinnehav 43% – 57%
 • Avslut på mål 4-5

ROTTERDAMS RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 17-5

TWENTES SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Twente – Helmond 4-1
 • Bollinnehav 60% – 40%
 • Avslut på mål 7-1

TWENTES RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 5/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 10-3

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Rotterdam: Velwijk 17 mål och 3 assist.
 • Twente: Boere  11 mål och 3 assist.

SPELFÖRSLAGEN;

 • TYP AV SPEL / Singel 1.
 • LIGA/LAND / Eerste Divisie / Holland
 • ARENASparta Stadion Het Kasteel (Rotterdam)
 • SPELSTOPP / 8/2 klockan 20,30.
 • SPEL / Twente Asien 0,0
 • ODDS / 2,425.
 • SPELBOLAG / Bet365.
 • TYP AV SPEL / Singel 2.
 • SPEL / Twente X2
 • ODDS / 1,85
 • SPELBOLAG / Bet365.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Lazio – Empoli

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *