fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Väntad bortaseger ger mycket bra odds på favorit!

Publicerad

on

Jag tar mig från mitt första rek i Holland, till Frankrike och hittar ett riktigt bra spel på bortaseger. Oddset ger mig över två gånger pengarna och detta måste jag givetvis testa. Svagt hemmalag mot ett topplag, är alltid farligt men känslan säger att denna kommer sitta med marginal. Ikväll kommer det rulla in seger för topplaget trots spel på bortaplan.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Dijon – Marseille

  • TYP AV SPEL / Singel.
  • LIGA/LAND / Frankrike / Ligue one
  • ARENAStade Gaston Gérard (Dijon)
  • SPELSTOPP / 8/2 klockan 20,45.
  • SPEL / 2:a
  • ODDS / 2,10
  • SPELBOLAG / Bet365.

SPELMOTIVERING:

Dijon, kämpar om överlevnad i botten av Ligue One . Innan kvällens match, är man på en riktigt dålig sextonde plats med två poäng ner till AS Monaco som är under strecket. Dijon har endast vunnit en av sina fem senaste ligamatcher, Varje poäng blir nu viktiga, men ikväll lär det inte bli några, då man möter ett riktigt bra lag i kvällens hemmamöte. Dijon inledde säsongen bra med tio poäng på de första sju matcherna. Därefter har de dippat rejält och varit sämst av samtliga. Endast tio poäng på 15 senaste matcherna. 19-34 i målskillnad totalt på 22 matcher är inte bra. På de fem senaste har man bara orkat med att göra tre mål. Hemma i borgen då ? Det ser bättre ut, på de fem senaste har det inte blivit mer än en förlust, den kom 3 november mot Nimes (0-4). Så borgen set bra ut men det är ett riktigt mäktigt lag man möter ikväll, se det kommer bli svårt. Nu kommer man givetvis att slåss hårt för sina poäng, men laget räcker inte till mot de bästa lagen i serien.

Marseille, besitter en stark spelartrupp, men det funkar inte för laget i årets serie. Laget har inte presterat som man gjorde under förra året, vilket är konstigt om man ser till spelarmaterialet som man befogat över. Säsongen som var, tog sig Marseille hela vägen till Europa League final, där blev det spanska Atletico Madrid som blev för svåra (3-0). Marseille åkte ur redan i gruppspelet denna säsong och då har man fortfarande ett riktigt slagkraftigt lag.

I ligaspelet hittas den förväntade toppklubben en bra bit bakom serieledarna, vilket givetvis är väntat, då det är ingen som rår på PSG. Marseille placerar sig på en sjunde plats med tre poäng upp till EL-placeringen, man har hela tolv poäng upp till en CL plats, vilket man inte kan nå om man inte vinner bortamöten mot bottenlagen. Marseille har riktigt bra spelare, i bland annat Florian Thauvin, Kevin Strootman, nya Mario Balotelli och inte minst Thauvin med 11 mål och 4 assist. Men trots kvalitet i offensiven har laget inte fått det att stämma den här säsongen. I kvällens  match är bortalaget i stort behov av en tre trepoängare, vilket jag också ser att de kommer att ta, även om det är en riktigt svår bortamatch, så kommer detta stjärnlag vinna matchen, framförallt nu när det behövs som mest.

VARNING FÖR!

Vi har ännu en gång det där med hemmaplan som är så viktigt, se statistik längre ner i reken. Ett bra lag spelar borta och möter ett desperat bottenlag, jag tror trots detta att Marseille ska lösa gåtan att plocka hem en trea då det är av högsta vikt att vinna just dessa bortamatcher. Men ett varnings finger för bortaplan. Dijon är dessutom bra hemma, jämfört med bortaplan och Marseille har inte rosat marknaden borta. Tittar man på nedanstående statistik så kan få sig en funderare!

DIJONS SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Angers – Dijon 1-0
 • Bollinnehav 44% – 56%
 • Avslut på mål 5-2

DIJONS RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 5-6

MARSEILLES SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Marseille  – Bordeaux 1-0
 • Bollinnehav 65% – 35%
 • Avslut på mål 7-1

MARSEILLES RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 6-8

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Dijon: Tavares 3 mål och 1 assist.
 • Marseille: Thauvin 11 mål och 4 assist.

SKADELÄGET:

 • Dijon: Borta helt; Rosier. Frågetecken för; Bouka Moutou , Jeannot, Sammartano, Slti.
 • Marseille: Borta helt; Payet , Rami Frågetecken för; Luiz

SPELFÖRSLAGET;

 • SPELSTOPP / 8/2 klockan 20,45.
 • SPEL / 2:a
 • ODDS / 2,10
 • SPELBOLAG / Bet365.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen