Alla SpeltipsBettingpanelen

DAGENS BÄSTA SPEL; Över två gånger pengarna på Arsenal.

Kan Arsenal mobilisera en kross borta mot Huddersfield!

Under fredagen kom så då den åtråvärda vändningen, tre spel av tre möjliga, med två av spelen över två gånger pengarna. Om man igår följde spelen och satsade exempelvis 500 kronor på varje spel så gjorde man enkla 1750 hem i plånboken.

Idag lördag kommer det ytterligare spel i kategorin Asien, alltså ett litet handikapp för ett av lagen, men med livrem och hängsle på för mig som spelare. Med Asien spelet hamnar jag ännu en gång över två gånger pengarna.

Jag börjar i England och Premier League, här hittar jag två bra spel på ett Arsenal som inte riktigt kommer upp i bästa nivå. Men ikväll smäller det till ordentligt, två spel som bägge spelas på Arsenal matchen.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Huddersfield – Arsenal

 • TYP AV SPEL / Singel.
 • LIGA/LAND / PL / England
 • ARENAJohn Smith’s Stadium (Huddersfield)
 • SPELSTOPP / 9/2 klockan 16,00.
 • SPEL  1 / Arsenal  Asien -1 mål 2:a
 • ODDS / 2,00
 • SPELBOLAG / Bet365.
 • SPEL 2 / 2:a
 • ODDS / 1,56
 • SPELBOLAG / Bet365.

SPELMOTIVERING:

Huddersfield, tar emot Arsenal på John Smith’s Stadium i Huddersfield under lördagen. Huddersfield är ett riktigt skitlag och kommer inte spela PL nästa år, det är egentligen bara frågan om hur länge de ska känna att de har en liten möjlighet att klara av att hänga kvar. De ligger sist i tabellen med endast elva poäng inspelade på 25 matcher. På dessa 25 spelade matcher, har man lyckats vinna två, resten har blivit fem oavgjorda och hela arton förluster!! Med andra ord ett skitlag som inte tillför något i PL – inte ens till sina fans. Nya tränaren Jan Siewert har efter två matcher vid rodret ännu inte fått vinna och lär inte få göra det idag heller. Hans första match vid sidlinjen var mot Everton (0-1), ett resultat som följdes upp av kross av Chelsea (0-5) förra veckan.

Laget har hela sex poäng upp till nästa lag som är Fulham. Det krävs ett mirakel, typ som när Jesus gick på vatten för att Huddersfield ska klara ett nytt kontrakt. Man har tagit en ynka poäng på sina tolv senaste matcher. Senaste gången man fick in bollen i kassen, var för drygt en månad sedan, detta mot  Burnley (1-2 förlust). Laget har släppt in hela 46 mål totalt och på hemmaplan hela 20 mål av dessa. Det är inget lag att räkna med i denna match. Det blir absolut ingen vändning mot Arsenal ikväll, det kan rent av bli samma siffror som mot Chelsea senast, det borde åtminstone bli något liknande.

Arsenal, reser under lördagen för att ta sig an svaga Huddersfield, en match som Arsenal på förhand ska dominera totalt, ja de ska krossa laget om allt står rätt till. Förra matchen fick Arsenal en riktig smäll, då man åkte på en förlust mot Manchester City borta (1-3), laget gjorde en bra första halvlek men orkade inte prestera i andra. Arsenal är i stort behov av poäng i helgens match, i tabellen har Chelsea och Manchester United gått förbi, vilket betyder att laget innehar en sjätte plats. Allt annat än topp fem är katastrof för Gunners, en sjätte placeringen betyder att man missar både Champions League och Europa League spel.

Med mycket skador så har det varit så där för bortalaget. Det är framförallt backlinjen som har varit skadebenägna, Bellerin och Holding har båda dragit på sig långtidsskador. Även Sokratis missar mötet med Huddersfield på grund av en vristskada. Mittbackspartnern Mustafi utgick med ryggont mot Manchester City och är därmed ett frågetecken till lördagen. Men trion Mkhitaryan, Xhaka och Maitland-Niles som alla varit skadade, ser nu ut att vara redo för match mot Huddersfield. Arsenal är självklara favoriter i denna match, skam vore annat, deras bländande offensiv med Aubameyang och Lacazette i spetsen är svårstoppad. Endast Liverpool och Manchester City har lyckats göra fler mål i årets ligaspel. Hela 51 mål har man producerat totalt på 25 matcher och på bortaplan har man lyckats göra 23 stycken på 12 matcher, alltså snittar man över två mål. Aubameyang har gjort hela 15 mål  än så länge bara i Premier League, att han ska gå mållös från dagens match tror jag absolut inte på, det kan bli både ett och två mål från den snabbe Aubameyang. Arsenal vinner, frågan är bara med hur mycket de kommer vinna med. Två spel som jag tror stenhårt på, Asien spelet ger pengarna tillbaka vid “bara” en ett måls seger.

VARNING FÖR!

Hemmaplan, nonchalant Arsenal, parkerad buss och en dålig dag. Det är allt som går att varna för, jag kan inte se att ens detta ska stoppa Arsenal för att vinna med minst två mål!

HUDDERSFIELD; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Chelsea- Huddersfield 5-0
 • Bollinnehav 65% – 35%
 • Avslut på mål 7-2

HUDDERSFIELD; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 0/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 5/5
 • Målskillnad; 2-9

ARSENAL; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Manchester City – Arsenal 3-1
 • Bollinnehav 59% – 41%
 • Avslut på mål 12-2

ARSENAL; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 9-6

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Huddersfield: Jorgensen 3 mål och 1 assist
 • Arsenal: Aubameyang 15 mål och 4 assist

SKADELÄGET:

  • Huddersfield: Borta helt; Mbenza, Williams. Frågetecken för; Lowe, Sabiri.
  • Marseille: Borta helt; Bellerin, Holding, Sokratis, Welbeck. Frågetecken för; Xaka , Maitland-Niles.
 • SPELSTOPP / 9/2 klockan 16,00.
 • SPEL  1 / Arsenal  Asien -1 mål 2:a
 • ODDS / 2,00
 • SPELBOLAG / Bet365.
 • SPEL 2 / 2:a
 • ODDS / 1,56
 • SPELBOLAG / Bet365.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *