Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Tre snabba analyser, ger ” GRYMMA” 5,11 i odds på trippel

Nu måste Notts Co förlora.

Jag fortsätter min resa med att hitta några snabba analyser i både England och i Belgien, dessa tre matcher bildar en trippel som genererar fina oddset 5,11 på Bet365.  Alla tre spelas också som singlar som vanligt.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Forest Gren- Notts Co / Spelstopp 16,00Spel 1:a

SPELMOTIVERING:

Forest Gren, hemma mot seriens sämsta lag Notts Co, den kan väl bara sluta på ett sätt! Jag skrev ungefär det samma förra helgen när Notts Co spelade hemma mot serieettan och det blev då ett kryss. Nu spelar Notts borta och denna gången kommer de förlora när de möter ännu ett topplag.
Forest Gren har en fjärde placering efter trettio omgångar och man har dragit ihop 51 poäng med målskillnaden 46-28. Det är bara tre poäng upp till en direkt plats upp i seriesystemet. Idag möter man seriens sämsta lag och trots att Forest Gren inte är speciellt bra hemma, så måste och bör man vinna denna match, inte enkelt men det räcker med en ett måls vinst för att mitt spel ska vara rätt. Jag tror dock att de kommer rinna iväg då Notts Co är riktigt dåliga borta.

Notts Co, detta lag som jag verkligen har ett agg till sen Svennis skulle springa runt och vara gud den allsmäktige, i laget. De ligger som vanligt sist i tabellen, 30-60 i målskillnad och endast 22 poäng ihop skramlade. På bortaplan är man absolut sämst i ligan och med 14-36 samt sju poäng så ska man inte ha en susning av chans i denna match! Nu har jag skrivit detta ett antal gånger och de har då givetvis överraskat, men det har varit på hemmaplan. I eftermiddag får de inkassera sin elfte förlust på bortaplan. Oddset är fantastisk 1,55 för Forest Gren som spelas både som singel och i en trippel.

Lincoln – Northampton / Spelstopp 16,00 / Spel 1:a

SPELMOTIVERING:

Lincoln, gjorde många spelare besvikna förra helgen då man bara orkade spela kryss mot seriens absolut sämsta lag, Notts Co (2-2). Så var även fallet för undertecknad. Ett katastrof resultat som verkligen inte var väntat. Nu har man på de fem senaste endast två vinster och tre kryss, vilket gör att de andra lagen som ligger bakom serieettan, sakta men säkert äter upp ett försprång som man tidigare hade. I eftermiddag tar man emot sextonde placerade Northampton som inte rosar marknaden. Att inte vinna mot detta lag, kan bli förödande i längden. På hemmaplan har man inte förlorat på de fem senaste och med raden V3 O2 F0 samt 9-5 så ser det onekligen så bra ut att det ska bli ytterligare plus i vinststatistiken, mot kvällens motståndare.

Northampton, är i ingenmansland, det är hela tretton poäng upp till en kvalplats och hela tio poäng ner till bottenlagen och det röda strecket. Man har på de fem senaste V2 O1 F2, senast vann man borta mot Tranmere (1-2), vilket var ett steg framåt då man borta, endast har vunnit fyra matcher. Det ska dock skrivas att de är riktigt snålspelade borta och 20-24 i målskillnad visar detta. Fem senaste borta är V2 O1 F2. Nu möter man ett topplag , ja serieettan som måste börja vinna igen och då åker man på sin åttonde förlust på bortaplan. Oddsen är otroliga 1,90 för Lincoln, vilket mest beror på att Lincoln visat sämre resultat i ett par matcher. Den är tagen som både singel och trippel.

Lokeren – Antwerpen / Spelstopp 20,30 / Spel 2:a

SPELMOTIVERING:

Lokeren, tar emot Antwerpen på Daknamstadion. Ett Lokeren i kris, som i de fem senaste matcherna har tagit noll poäng och har på dessa 3-12 i målskillnad. Ett lag som placerar sig absolut sist i ligan och bara har sparkat ihop fjorton ynka poäng på tjugofyra matcher. Nu möter man Antwerpen som kommer att gå för alla tre poängen mot detta bottenlag. På hemmaplan är man näst sämst i ligan, med tolv poäng, på de fem senaste har man V1 O1 F3  M 10-20. Nu möter man ett lag som, man inte bör ha en chans mot. Jag kan inte se att de vänder sin förlustnolla ikväll!

Antwerpen, har inför kvällens match en tredje placering och samma poäng, som Club Brugge som ligger tvåa  i serien. Med rätt resultat kan man passera detta lag efter kvällens omgång. Antwerpen har på de fem senaste, V3 O1 F1 M 8-9. Att man har släppt in så många mål beror på matchen mot just Brugge 23 december där man förlorade borta (1-5). Annars på bortaplan, ligger man med i i toppen av  ligan, med tjugosex poäng och 16-10 i målskillnad. Fem senaste borta är V2 O1 F1 M 8-6. Ikväll kommer man ta tre nya poäng mot seriens sämsta lag. Med otroligt fina oddset 1,65 på bortaplan för topplaget Antwerpen, spelas denna som en singel och trippel.

VARNING FÖR!

Det är tre topplag som spelar och då blir det parkerade bussar, kontringar, och kanske loja topplag som ställer ut skorna mot de sämre lagen, eller det värsta som kan hända, någon av lagen som undertecknad har spelat på får ett tidigt mål emot sig. Ett rött kort, kan också ställa till det för topplagen. Varningen borde egentligen inte finnas för dessa spel, men som ni alla vet, det är fotboll och allt kan hända.

  • TYP AV SPEL / Trippel se matcher ovan
  • SPELSTOPP / 9/2 klockan 16,00.
  • SPEL  / Trippel
  • ODDS / 5,11
  • SPELBOLAG / Bet365

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *