Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Franska ligan ger “KANON ODDS” på över fyra gånger pengarna.

Svår bortamatch för topplag mot bottenlaget!

Lördagens spel gick bra förutom den “klara” trippeln som helt floppande, men förutom det var sex spel och ett med pengar tillbaka på Asien, klockrena fredag och lördag. Det börjar plötsligt se riktigt bra ut i kassan. Efter haft röda siffror under hela februari så vände det till ett litet plus under fredag och lördag. Nu gäller det att fortsätta hitta de bästa spelen under resten av månaden.

Söndagen bjuder inte på lika stort utbud som lördagen gjorde, men jag har hittat några galet intressanta spel som jag måste testa. Spel som jag ser som bra investering med rätt förutsättningar.

Jag plockar ut hela tre spel från dagens match. Matchen tar jag från Frankrike där bottenlaget på hemmaplan möter topplaget. Ni vet den där, som vi spelare tror ska vara en enkel bortaseger, men som oftast är svårare än en kokosnöt att öppna. Allt för att tränarna envisas med att använda en annan taktik än på hemmaplan. Jag tror dock att jag fått upp kokosnöten och oddset på matchen! Jag fortsätter på Bet365 då det är Asienspel  på två av tre singlar.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Guingamp – Lille

 • TYP AV SPEL / Singel.
 • LIGA/LAND / Ligue 1 / Frankrike
 • ARENAStade du Roudourou (Guingamp)
 • SPELSTOPP / 10/2 klockan 17,00.
 • SPEL  1 / 2:a
 • ODDS / 2,00
 • SPEL 2 / Lille Asien minus 1 mål / 2:a / Pengarna tillbaka vid endast ett måls seger.
 • ODDS 3,450
 • SPEL 3 / Lille Asien minus 1,5 mål / 2:a.
 • ODDS / 4,250
 • SPELBOLAG / Bet365.

SPELMOTIVERING:

Guingamp, är just nu Franska ligans sämsta lag. När man tar emot andra placerade Lille, så vet spelbolagen något som vi spelare inte vet om! Att oddsen är satta som de är gjorda, ska givetvis göra att vi drar öron åt oss! Men trots detta kan jag inte låta bli att spela på att hemmalaget kommer åka på en riktig mina under söndagseftermiddagen. Hemma har Guingamp, bara vunnit en match på elva omgångar, siffrorna är V1 O2 F7 M 10-19. Ja man är snålspelande och defensiva, så att tro att motståndarna ska vinna med två mål eller fler mål kanske är dumt tänkt! När jag tittar vidare på helheten så har laget totalt spelat ihop fjorton poäng och med det är man sämst av alla, hela 16-46 i målskillnad på tjugotvå matcher visar på en defensiv som inte fungerar och en offensiv som inte är bra…. Laget har dessutom sex poäng upp till Dijon, över strecket och kommer få det svårt att klara nytt kontrakt. På de fem senaste matcherna har man tre förluster och två vinster, 19 januari möte man PSG borta i ligan och då förlorade man “bara” med (9-0). Kan detta hända igen, nja tveksamt, men det kan mycket väl bli 2,3,4 i baken och då sitter alla tre spelen. Egentligen så räcker det att man förlorar med två mål så sitter alla spelen och det tror jag bestämt de kan göra.

Lille, imponerar med att just nu ligga tvåa efter PSG, att nå PSG är omöjligt, det skiljer hela tretton poäng dit, men en andra plats är bra i en tät liga. Bakom jagar för dagen ett riktigt hett Lyon som bara är tre poäng efter Lille. Den platsen som Lille just nu innehaver är platsen som ger de rätt till CL spel inför kommande säsong och den vill man till varje pris behålla. Ska man göra det så måste man givetvis vinna matchen mot seriens just nu sämsta lag, annars är man snart passerad av ett riktigt formstarkt Lyon som bland annat slog PSG förra omgången. Lille har på de fem senaste matcherna radat upp fyra segrar och en förlust, förlusten kom 22 december mot Toulouse hemma (1-2) . Med 40-22 har man gjort näst mest mål i ligan, bara PSG är bättre. Detta borde borga för att det ska kunna bli en vinst med flera mål i matchen. Tyvärr är man inte så heta borta, även om det även här bara blivit en förlust på de fem senaste, men 15-13 i målskillnad skrämmer mig lite, ett lag med den kapacitet som man har, ska inte ligga och vara defensiva, bara för att man spelar på bortaplan. Nu måste man visa att man vill behålla platsen till CL och hålla Lyon bakom sig. detta gör man med att vinna matchen och man gör det på ett övertygande sätt.

VARNING FÖR!

Lille är inte bra borta och möter nu ett lag som givetvis kommer spela med så många spelare på sista tredjedelen, så det kommer vara som i Stockholms tunnelbanan klockan 0730 en måndag morgon. Trångt och åter trångt. Man måste få hål på motståndarna och det måste ske tidigt. Att förvänta sig något annat än bortaseger är idiotiskt, sen gäller det bara att leverera denna också. Givetvis så tittar spelbolagen på dålig bortastatistik och tror att Lille inte ska klarar av att leverera vinst eller mer än två mål. Man ser också att Guingamp i sin senaste match som var i cupen, endast förlorade med 1-2 mot topplaget Lyon, vilket gör att varningsklockorna ringer! Dock det var i cupen.

GUINGAMP; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Guingamp – Reims 1-2
 • Bollinnehav 48% – 52%
 • Avslut på mål 2-3

GUINGAMP; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 3/5
 • Målskillnad; 3-5

LILLE; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Lille – Nice 4-0
 • Bollinnehav 42% – 58%
 • Avslut på mål 7-2

LILLE; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 4/5
 • Oavgjort; 0/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 9-6

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Guingamp: Thuram 7 mål och 1 assist
 • Lille: Pepe 16 mål och 8 assist.

SKADELÄGET:

 • Guingamp: Borta helt; Djilobodj. Frågetecken för; N`Gbakoto, Petric
 • Lille: Borta helt; Soumaoro Frågetecken för; Bahlouli

SPELFÖRSLAGET;

 • SPELSTOPP / 10/2 klockan 17,00.
 • SPEL  1 / 2:a
 • ODDS / 2,00
 • SPEL 2 / Lille Asien minus 1 mål / 2:a / Pengarna tillbaka vid endast ett måls seger.
 • ODDS 3,450
 • SPEL 3 / Lille Asien minus 1,5 mål / 2:a.
 • ODDS / 4,250
 • SPELBOLAG / Bet365.

Rygga spelet på bet365, som dubblar din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *