Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Bjud odds i italienska ligan!

Enkel seger väntas för Sampdoria och Atalanta!

Jag blickar mitt spelförslag till Italien, här ger Sampdoria och Atalanta mig chansen att plocka hem lite enkla pengar under söndagseftermiddagen. Båda spelen läggs som singlar men också som en dubbel. Spelet lägger jag denna gång på Betsson som har ett otroligt erbjudande för alla nya och gamla kunder, utnyttja detta och klicka på länken nedan.

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2500 kronor, både för nya och gamla kunder 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

 • TYP AV SPEL / Dubbel
 • LIGA/LAND / Serie A / Italien
 • ARENA /
 • SPELSTOPP / 10/2 klockan 15,00.
 • SPEL  / Se nedan
 • ODDS / 2.07

Sampdoria – Frosinone / Spelstopp 15,00 / Spel 1:a

SPELMOTIVERING:

Sampdoria, har ‘bara’ en vinst på de senaste fem matcherna, klubben jagar i första hand en Europa League-plats till nästa säsong. I Neapel, i lördags, var man relativt chanslöst även om siffrorna blev i största laget (0-3). Hemma på Marassi är man normalt sett starka och man besegrade dessutom söndagens motstånd med förkrossande 5-0 borta. Med chans till en EL plats så kommer Sampdoria inte missa chansen att besegra Frosinone på hemmaplan. En hemmaplan som man inte har förlorat på sedan 4 november och har senast hemmamatchen en seger mot Udinese (4-0) som är bättre än dagens motståndare. Med 13-6 i målskillnad hemma kan jag inte se annat än att det blir vinst. Sampdoria är kort och gått klasser bättre än Frosinone.
Sampdoria har Manolo Gabbiadini att spetsa till laget med. Hittills har det blivit två inhopp och ett mål. Annars lär det bli samma elva som näst senast, då man som sagt krossade Udinese.
Frosinone har ryckt upp sig en aning. Besegrade Bologna näst senast, och följde upp med att “bara” förlora med (1-0) mot Lazio i måndags. Ett för dagen slitet och skadat Lazio ska tilläggas. Att tro att man nu ska ta poäng borta mot Sampdoria är idioti. Jag är nästan säker på att Frosinone kommer att åka ur Serie A så dagens spel är en skänk från spelbolagen.
Jag kommer förutom dubbeln spela två singelspel, Sampdoria Asien – 1 mål till fina 2,46 i odds, pengarna tillbaka om det “bara” blir ett måls seger. Även singelspelet 1.52 på Betsson som är ett riktigt bjudodds tas med som ett singelspel 

Atalanta – Spal / Spelstopp 15,00 / Spel 1:a

SPELMOTIVERING:

Atalanta går som ett japanskt snabbtåg i Serie A för tillfället och har bäst form av alla lagen. Jag kan inte se att de ska spåra ur ikväll. Lägg även på minne att man slog ut Juventus med övertygande 3-0 i kvartsfinalen av Coppa Italia. En av de viktigaste spelarna är anfallaren Zapata som mäktat med femton mål, vilket innebär en tredjeplats i skytteligan, det är bara fantastiska Ronaldo och Quagliarella som är bättre. Truppen ser riktigt bra ut, det är bara unga Varnier som varit skadad hela säsongen. Just nu ligger Atalanta på en sjundeplats i tabellen och man jagar frenetiskt platserna till Europa spel. Formen är riktigt fin med elva poäng och målskillnad på 17-7 på de senaste fem matcherna, tre vinster och två oavgjorda som kom mot storlagen Juventus och Roma. På hemmaplan har de faktiskt haft det rätt tufft om man ser över hela säsongen, femton poäng på tio matcher är inte allt för mycket att hurra över, men ikväll tar man en ny behövlig trea.. Spal lyckades med nöd och näppe hålla sig kvar i Serie A förra säsongen,  man slutade då på en sjuttondeplats, tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Den här säsongen ser det lite bättre ut, med just nu en fjortondeplats och med 22 inspelade poäng, en målskillnad på 19-30. Formen är dock sådär med sex poäng på de fem senaste matcherna. Truppen har bara anfallaren Fares och backen Felipe borta i kvällens match.
Att det blir en seger för Atalanta i denna match ser jag som väldigt troligt, det vore en riktig stjärnsmäll om Spal skulle klara av att ta med sig en poäng från Bergamo. Att dessutom Atalanta hemma ska vinna med mer än ett mål kommer jag att utnyttja med ett Asien singelspel.
Jag lirar singelspel  till låga 1,33 som läggs i en dubbel tillsammans med Sampdoria.  Men även här ett extra Asien spel. Atalanta Asien -1,5 mål oddset blir på Betsson 1,99

 • TYP AV SPEL / Dubbel
 • LIGA/LAND / Serie A / Italien
 • ARENA /
 • SPELSTOPP / 10/2 klockan 15,00.
 • SPEL  / Se nedan
 • ODDS / 2.07

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2500 kronor, både för nya och gamla kunder 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *