Alla SpeltipsBettingpanelen

Inför supermötet – Pånyttfödda Manchester United till över 2x pengarna är givet!

Äntligen Champions League, dröm odds på Betway på United seger

Under tisdagen så kommer äntligen fantastiska Champions League igång igen. Två matcher tisdag och två matcher onsdag. Under tisdagen spelar AS Roma – FC Porto och så min huvudmatch, med det pånyttföda Manchester United som på Old Trafford tar emot stjärnspäckade PSG.

Jag har hittat ett kanonspel på Betway med en Manchester United vinst. Här nere i reken ser ni varför jag tror att utfallet kommer bli så.

Rygga spelet på Betway, och få upp till 1000 kronor i välkomstbonus, samt ett gratisspel på 50 kr på matchen!
Gå till kampanj

Manchester United – PSG

  • LIGA/LAND / Champions League / England
  • ARENAOld Trafford ( Manchester )
  • SPEL  / 1:a
  • ODDS / 2,37
  • SPELBOLAG / Betway.

SPELMOTIVERING:

Manchester United som sparkade sin tränare och fick en riktig nytändning, tar nu emot det stora franska laget PSG i CL. Många tror att PSG kommer vara det laget som kommer att vinna denna batalj för att sparka ut United ur cupen, några säger också att det kommer bli en enkel match! Jag tror tvärtom, visst har PSG på pappret ett fantastiskt lag med bla, Silva, Cavanni, Verattti, Neymar och den fantastiska Mbappe för att nämna några, men även Manchester United har sina stjärnor.

När laget nu har fått nödlösning Solskjaer som tränare har Manchester United plötsligt fått ihop ett lag, som spelar för varandra. Han har fått vår svenska stjärna Viktor att verkligen blomma ut och bli just en stjärna. Vad är skillnaden då mellan att man har haft Mourinho och nu Solskjaer som tränare och kan verkligen en tränare bli vågskålen så man går vidare i CL, mot ett så bra lag som PSG! Ja blir mitt svar, Solskjaer har på kort tid byggt upp spelarnas självförtroende, de är ett lag igen, de jobbar för varandra och de tycker det är kul med fotboll efter att haft en tyrann som tränare.

Tittar man på statistiken så är den löjligt bra, elva matcher utan förlust, tio segrar och ett kryss, ett kryss där man dessutom vände ett 0-2 underläge med just Pogba och Lindelöv som målskyttar. Målskillnaden är ofattbara 28-7 på dessa matcher, senaste matchen som spelades i helgen blev det en säker seger mot Fullham borta (0-3) och ovannämnda Pogba blev två måls skytt i matchen. Pogba har nu plötsligt gjort elva mål och hela åtta assist, i ligan. Han är het och jag blir inte förvånad om det är Pogba som ger mig utdelning på mitt spel. Att hemmaplan också spelar roll i första matchen ser jag som stor fördel när dessa två lag kör igång matchen. Ett nytänd United hemma på Old Trafford är som hungriga vargar som vill fälla sitt byte mot ett just nu svajigt PSG.

Det kommer bli en spännande match, men jag tror att United drar det största strået och vinner, här kommer PSG få åka hem till Paris tomhänta. Det sägs dessutom att både Cavanni och Neymar är borta vilket ger ännu större fördel United.

  • LIGA/LAND / Champions League / England
  • ARENAOld Trafford ( Manchester )
  • SPEL  / 1:a
  • ODDS / 2,37
  • SPELBOLAG / Betway.

 

Rygga spelet på betway, och få up till 1000 kronor i välkomstbonus, samt ett gratisspel på 50 kr på matchen!
Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *