fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Derby hänger på topplagen efter onsdagens match!

BRA ODDS - SPELAS

På onsdagskvällen är det både underbara Champions League och matcher i Championship. Jag har hittat ett riktigt bra spel i championchip. Jag ser Derby som en klar vinnare mot just nu sista laget i ligan Ipswich. Jag lägger spelet på Betfair som ger oss 100% bonus upp till 1000 kronor. Spelet och analysen kommer nedan.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Ipswich – Derby

 • LIGA/LAND / Championchip / England
 • ARENAPortman Road (Ipswich)
 • SPELSTOPP / 13/2 kl 20,45
 • SPEL  / 2:a
 • ODDS / 1,75
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

När Derby kommer till Portman Road för att möta ett hemmalag i kris, gör man det med att placera sig på en sjunde plats i serien. Det är bara målskillnad som skiljer laget från att ligga på en kvalplats till PL. Det är dessutom bara åtta poäng till strecket som ger dem en direktplats till PL. På de fem senaste omgångarna har man endast en förlust och 4-3 i målskillnad. Ett snålt spelande Derby som verkligen imponerat så här långt. Med nye tränaren Frank Lampard, har man fått stadga i lagdelarna och borta är det tidigare spelet med jojo segrar. På bortaplan har man dessutom på de fem senaste endast två förluster, men då har man i bägge matcherna mött lag som ligger före dem i tabellen.

När man nu åker till bortamatchen så vet man om att man möter ett desperat Ipswich, ett lag som har stora problem. Snart har tåget lämnar perrongen och kvar står det gamla storlaget med en enkel biljett ner till League One. Med endast arton inspelade poäng och hela femtiofyra insläppta så har man nio poäng till att kliva över strecket för att vara säkra. Detta tror jag knappast att man klarar av, det är förmodligen adjö till championchip för lång tid framöver.!  Av de arton poäng man har tagit så är det på hemmaplan grunden ligger med tretton inspelade. Dock så har man 10-21 i målskillnad hemma och på de fem senaste endast en vinst.

Det blir ett desperat Ipswich som kommer försöka ge Derby en match, detta kommer att leda till bra ytor för ett disciplinerat Derby, där Ipswich långt ifrån räcker till. Vill dessutom Derby utmana om platserna till hägrande PL, så är det dessa matcher som måste vinnas. Med Lampard vid rodret, kommer det inte bli någon underskattning och inget ställa ut skorna. Denna match känns riktigt behaglig till 1,75 gånger pengarna.

VARNING FÖR!

Jag hittar inget riktigt hot mot en Derby seger, men som vanligt så är det bortaplan och ett desperat Ipswich som givetvis kommer försöka ta tre desperata poäng på hemmaplan. Att Derby skulle åka på ett rött kort, är nog det största hotet, men även om man skulle få ett mål emot sig så ska de kunna vända om det inte är för sent in i matchen. Ipswich har ett helt lag enligt rapport, medans Derby har ett antal skador, detta kan oroa lite!

IPSWICH; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Norwich – Ipswich 3-0
 • Bollinnehav 47% – 53%
 • Avslut på mål 3-2

IPSWICH; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 5-5

DERBY; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Derby – Hull 2-0
 • Bollinnehav 60% – 40%
 • Avslut på mål 10-1

DERBY; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 6-10

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Ipswich: Sears 6 mål och 4 assist
 • Derby: Wilson 10 mål och 2 assist

SKADELÄGET:

 • Ipswich: Borta helt; — Frågetecken för; –.
 • Derby: Borta helt; Davies, Forsyth, Mount, Olsson. Frågetecken för; Marriott

SPELFÖRSLAGET:

 • LIGA/LAND / Championchip / England
 • ARENAPortman Road (Ipswich)
 • SPELSTOPP / 13/2 kl 20,45
 • SPEL  / 2:a
 • ODDS / 1,75
 • SPELBOLAG / Betfair.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar