Alla SpeltipsBettingpanelen

ONSDAGENS BÄSTA SPEL; Serieledaren borta till hela 2,50 är FANTASTISKT ODDS!

Två toppformade lag möts i Championchip, jag tror på serieledarna.

Min andra Championchip match är så galet bra att det kliar i hela kroppen för att spela ett hårt spel på matchen. Att jag igår kväll fick tre gånger pengarna på detta spel kändes orealistiskt. Nu har odds sättarna insett sitt misstag och oddset har på ett par timmar sjunkit till 2,50. Det är fortfarande bra för detta spel, men med spelbolagens feghet är jag rädd att oddset kommer vara nere i 1,90-2,25 innan matchstart. När jag la detta spel igår fick jag 3,05 vilket var ett grymt bra odds på matchen, det är enligt mig ett bra odds så länge det håller sig över två gånger pengarna.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Preston – Norwich

 • LIGA/LAND / Championchip / England
 • SPELPLATS / Deepdale (Preston)
 • SPELSTOPP / 13/2 kl 20,45
 • SPEL  / 2:a
 • ODDS / 2,50
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

När serieledarna Norwich kommer till Deepdale, Prestons hemma arena gör man med det med en fruktansvärt bra form. ingen förlust på de fem senaste matcherna och bara en förlust på de tio senaste. Lite smolk i bägaren är  kanske för många kryss på de tio senaste matcherna (5) . Trots detta har man tagit över ledningen från Leeds som i stort sett har abonnerat på denna hela säsongen, med undantag för ett ett par omgångar. Nu leder man serien med två poäng före Leeds och jag tror inte man kommer släppa denna serieledning även om det är bra lag som jagar bakifrån.

Norwich är seriens bästa bortalag, detta gör inte saken bättre när vi får över 2 gånger pengarna på spelet. Norwich har bara en förlust borta på femton matcher, S15  V7 O7 F1 M 26:14 P 28 . Det man också ska ta med i beräkning är att man har en otrolig målgörare i finländska Pukki, han går mer sällan från en match utan att gjort åtminstone ett mål. Senast mot Ipswich (3-0) blev det två stycken, han är redan uppe i 20 kassar, det är bara Sharp i Sheffield Utd som är bättre med 22 mål. Med en sådan anfallare har man alla möjlighter att kliva hela vägen upp i finrummet inför nästa säsong. Det är en svår bortamatch men, man är i sådan form att tvåan måste spelas, dessutom till ett odds som är vansinnigt bra med tanke på formen. Pukki kommer avgöra detta till Norwich fördel.

Hemmalaget Preston gör det riktigt bra i årets serie, man placerar sig på en bra fjortonde plats och har spelat ihop 40 poäng vilket är 20 mindre än dagens motstånd. Det man har varit mindre bra på är att man har endast orkat med 22 av dessa poäng hemma och har hela sju kryss på femton matcher i sin hemmaborg, S15 V5 O7 F3 M 29:22 P 22. Det borde givetvis vara ett par poäng extra på hemmaplan. Laget har precis som Norwich, en ruggigt bra form med S5 V3 O2 F0 M 9:3 P 11 på de senaste matcherna. Men då har man inte mött någon av toppfyra lagen i dessa matcher. Preston är i ingenmansland, man kan inte åka ur och man kan inte ta sig hela vägen upp till kval även om det mycket kvar av serien. Ikväll får de se sig besegrade av seriens just nu starkaste lag.

 • VARNING FÖR!

Norwich är ett jagad byte, alla vill slå serieledaren, där finns det inga undantag, det kommer ut ett hungrigt aggressivt Preston utan press inför hemmapubliken, nu vill man visa att man är lika bra som serieledaren. Det gäller att Norwich är vakna och beredda på att det kommer göra ont och smälla ikväll, man måste framför allt se upp med kontringarna. Preston är i form, detta måste man ta med i beräkningarna. Ett rött kort ser jag dock som den farligaste händelsen ikväll.

PRESTON; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Bolton – Preston 1-2
 • 40% Bollinnehav 60%
 • 7 Målchanser 16
 • 3 Skott på mål 7
 • 3 Skott utanför mål 6
 • 4 Hörnor 10
 • 2 Offsides 0
 • 5 Målvaktsräddningar 2
 • 13 Regelbrott 5
 • 2 Gula kort 0
 • 315 Passningar totalt 488
 • 192 Lyckade passningar 366

PRESTON; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 1/5
 • Oavgjort; 3/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 6-6

Norwich; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Norwich – Ipswich 3-0
 • 47% Bollinnehav 53%
 • 11 Målchanser 15
 • 3 Skott på mål 2
 • 5 Skott utanför mål 7
 • 5 Hörnor 7
 • 1 Offsides 0
 • 2 Målvaktsräddningar 0
 • 14 Regelbrott 19
 • 4 Gula kort 3
 • 344 Passningar totalt 381
 • 227 Lyckade passningar 265

NORWICH; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 3/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 0/5
 • Målskillnad; 12-5

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Preston: Browne 11 mål och 4 assist.
 • Norwich: Pukki 20 mål och 6 assist.

SKADELÄGET:

 • Preston: Borta helt; — Frågetecken för; –.
 • Norwich: Borta helt; Morris ( vristskada), Thompson ( knäskada). Frågetecken för; Klose (knäskada), Leitner ( Vristskada )

SPELFÖRSLAGET:

 • SPELSTOPP / 13/2 kl 20,45
 • SPEL  / 2:a
 • ODDS / 2,50
 • SPELBOLAG / Betfair.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *