Alla SpeltipsBettingpanelen

ODDSBOOST I DRÖMMATCHEN; Kan Tyska serieledaren kontrar sönder rutinerade Tottenham

Tottenham- Dortmund vilken bombarmatch! Jag bygger ett kanon spel på Betfair.

Inför onsdagens toppmöte i Champions League mellan Engelska Tottenham och Tyska Dortmund, har undertecknad en stor favorit, åtminstone favorit i sättet att spela fotboll. Vilken match detta kommer bli, ett Tottenham på hemmaplan som möter ett av de bästa kontringslagen i världen. Ett Tottenham som är vana att föra matcherna med rutin, mot Dortmunds unga hungriga garde, som ställer om vid bolltapp, snabbare än en kobra hugger. Tysk fotboll när den är som bäst slår engelska tredje , fjärde laget i PL i nio av tio matcher, men denna gång bygger jag ett spel som gäller att båda lagen presterar. Jag bygger spelet på Betfair till grymma oddset 4,29.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tottenham – Dortmund

 • LIGA/LAND / Champions League / England
 • ARENAWembley Stadium (London)
 • SPELSTOPP / 13/2 kl 21,00
 • SPEL  / Dubbel 
 • SPELET / Över 2.5 mål  i matchen & över 10,5 hörnor i matchen
 • ODDS / 4,29 
 • SPELBOLAG / Betfair.

SPELMOTIVERING:

När Tottenham tar emot Dortmund så kommer det smälla om en kreativ, härlig underbar anfallsfotboll. Det är två lag som vill framåt och som attacker mer än man försvarar sig, det ska här dock sägas, att båda lagen är riktigt bra på att försvara sig också. Men mitt spel går ut på spel framåt, med anfall kommer hörnor och med hörnor kommer målchanser, detta är detta som ska jobbas in i denna matchen. Bägge lagen är i form, Tottenham placerar sig på en tredje plats i ligan med 54-25 i målskillnad, medans Dortmund fortfarande leder Tyska ligan och har 54-23 i målskillnad. Tottenham har på de fem senaste matcherna 8-4 i målskillnad det är i snitt 2,4 mål per match och på dessa matcher har de haft hela 40 hörnor, det ger i snitt på åtta hörnor per match. Dortmund är inte mycket sämre, på de fem senaste matcherna har det blivit 12-6 i målskillnad vilket är 3,6 mål i snitt och 31 hörnor, vilket är ett snitt på 6,1 hörnor per match. Alltså båda lagen kliver klart över dagens dubbel som jag spelar. Nu saknas viktiga lagkaptenen Raus i Dortmund och kanske även lagkaptenen Kane i Tottenham, detta är givetvis ett avbräck i det offensiva spelet för båda lagen. Jag tycker dock att efter helgens matcher utan dessa spelare, så ska det finnas klar potential att dessa spel ska gå in.

Båda lagen vill framåt och båda skapar mycket. Nu är det Champions League som är den viktigaste av alla turneringar, den värderas även mer än en titel i sitt respektive land. Det är otroligt viktigt att få med sig ett bra resultat till returmötet, detta bör göra att när och om det första målet har fallit så blir det framåt som gäller för det andra laget. Det kommer skapas massor av kontringslägen som bägge lagen kommer kunna utnyttja. Jag tror att det blir en riktig klang och jubel föreställning med många mål och massor av hörnor när dessa två offensiva lag gör upp om avancemanget. Min dubbel känns riktigt bra och jag tror starkt att bägge spelen sitter.

VARNING FÖR!

Det kan bli ett ställningskrig, där det inte blir några mål, desto längre detta pågår desto svårare kommer det att bli att få in spelet på över 2,5 mål. Hörnor känner jag inte ens att det finns någon varning att lägga ut om. Bägge lagen har sin bästa anfallare skadad, någon annan måste gå in och ta tag i taktpinnen. Kommer första målet tidigt i matchen kommer det att lösa sig även med över 2,5 mål.

TOTTENHAM; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Tottenham – Leicester 3-1
 • Bollinnehav 53% – 47%
 • Avslut på mål 5 – 9

DORTMUND; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Dortmund – Hoffenheim 3-3
 • Bollinnehav 59% – 41%
 • Avslut på mål 7 – 6

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • Tottenham: Kane 14 mål och 4 assist samt Son 11 mål och 5 assist.
 • Dortmund: Reus 13 mål och 6 assist samt Alcacer 12 mål.

SKADELÄGET:

 • Tottenham: Borta helt; Alli , Davies, Janssen Frågetecken för; Dier , Kane, Lamela.
 • Dortmund: Borta helt; Akanjl, Reus. Frågetecken för; Belerdi, Piszczek.

SPELFÖRSLAGET:

 • LIGA/LAND / Champions League / England
 • ARENAWembley Stadium (London)
 • SPELSTOPP / 13/2 kl 21,00
 • SPEL  / Dubbel  
 • SPELET / Över 2.5 mål  i matchen & över 10,5 hörnor i matchen
 • ODDS / 4,29 
 • SPELBOLAG / Betfair.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *