fbpx
Connect with us

EXPERTREK; Watford vinner mot QPR trots bortaplan 3,30 i odds!

Publicerad

on

Så var det då helg igen och det är dags att rätta till siffrorna efter veckan spel. Det har varit mycket fokus på Champions League och Malmös match igår. Finns det något lag som kan utmana om allsvenskt guld! Nä, jag skulle inte tro det, men vi är inte där ännu. Nu är det full fokus på kvällens FA-Cup match där jag tror att det finns en given segrare i Watford, varför kan ni läsa nedan.

Liga: FA-Cupen / Land: England / Spelplats: Loftus Road (London) / Spelstopp: 15/2 kl 20,45 / Spel: 2:a Watford Hcp minus 1 mål / Odds: 3,30 / Spelbolag: Betfair.

Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

QPR – WATFORD

SPELMOTIVERING:

Watford, har tre tuffa bortamatcher i rad och bortaplan är alltid ett spöke i fotbollens värld. Man börjar ikväll (fredag) på Loftus Road, när man möter ett för dagen svagt QPR. Watford kommer garanterat att ställa upp med en stark elva då man inte spelar på en hel vecka efter denna batalj. Watford kommer också från en stark hemmaseger senast mot Everton (1-0). Ett taggat Watford och en bra elva kommer att vinna denna match trots bortaplan. Watford spelar i sina bästa stunder en riktigt bra anfallsfotboll. Då man inte kan vinna ligan och är för bra för att ramla ur, så är cupspelet otroligt viktigt för att kunna ha någon möjlighet till titlar. Ikväll tar man sig ett steg närmare denna möjlighet.

QPR befinner sig långt nere i Championship tabellen och formen är helt usel, man har fem raka förluster. Man lyckades dock slå ut Leeds ur FA cupen och även Portsmouth matchen efter. Den förstnämnda matchen var en bra vinst, Leeds är tabelletta i Championship, men samtidigt valde Leeds tränare Bielsa att rotera i elvan. Portsmouth spelar i League One, den ska man vinna alla dagar i veckan.

En stark laguppställning ikväll från Watford slår QPR nio av tio gånger och ikväll är det inte den tionde gången. Visst kan det roteras i elvan, men jag tror inte det kommer göras för stora förändringar, man vill givetvis gå vidare i den erkänt viktiga FA cupen. Att spelet blir -1 är inte alls konstigt, man ska kunna vinna med mer än ett mål mot ett sargat, formsvagt QPR.

 • VARNING FÖR!

Egentligen inte så mycket, klasskillnad råder mellan lagen, vill man spela ett helt ”säkert” spel så lirar man Watford till fina 1,86 istället för att få över tre gånger pengarna på -1 mål. Givetvis finns det rött kort, parkerad buss som varning, men jag tror att Watford löser detta och vinner med två mål.

QPR; SENASTE MATCH I LIGAN:

 • Bristol City 2-1 QPR
 • 64% Bollinnehav 36%
 • 15 Målchanser 11
 • 7 Skott på mål 3
 • 7 Skott utanför mål 5
 • 8 Hörnor 1
 • 0 Offsides 0
 • 2 Målvaktsräddningar 5
 • 12 Regelbrott 21
 • 2 Gula kort 6
 • 490 Passningar totalt 283
 • 395 Lyckade passningar 193

QPR; RESULTAT PÅ HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 1/5
 • Förlust; 2/5
 • Målskillnad; 8-9

WATFORD; SENASTE MATCHEN I LIGAN:

 • Watford 1-0 Everton
 • 44% Bollinnehav 56%
 • 7 Målchanser 9
 • 2 Skott på mål 4
 • 3 Skott utanför mål 4
 • 16 Frisparkar 22
 • 8 Hörnor 2
 • 0 Offsides 6
 • 4 Målvaktsräddningar 1
 • 21 Regelbrott 10
 • 0 Röda kort 1
 • 2 Gula kort 2
 • 327 Passningar totalt 425

WATFORD; RESULTAT PÅ BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA:

 • Vinst; 2/5
 • Oavgjort; 2/5
 • Förlust; 1/5
 • Målskillnad; 4-2

LAGENS SKYTTEKUNGAR:

 • QPR: Wells 6 mål och 4 assist
 • WATFORD: Pereyra 6 mål och 1 assist.

SPELFÖRSLAGET:

Liga: FA-Cupen / Land: England / Spelplats: Loftus Road (London) / Spelstopp: 15/2 kl 20,45 / Spel: 2:a Watford Hcp minus 1 mål / Odds: 3,30 / Spelbolag: Betfair.
Rygga spelet på betfair, som ger oss 100% på din insättning
upp till 1000 kronor. 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen